![]() |
6 Kartal'ın bileti kesildi! Yönetim; Ocak'ta Baki, Diatta, Ricardinho, İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Holosko transferi için ise Manisa ile görüşmeler sürüyor. *** 6 Kartal'ın bileti kesildi! Rico, Diatta, Baki, Gökhan Zan, İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı gidiyor, Holosko geliyor. Yönetim, ocak ayında büyük bir operasyon yapmaya hazırlanıyor... Gol yollarında yaşanan sorunu çözmek için Manisaspor'un golcüsü Holosko için girişimlerini daha da sıklaştıran siyah-beyazlılar, bekleneni veremeyen 6 oyuncusu ile yolları ayırmayı planlıyor... Camianın büyük umut bağlamasına rağmen bir türlü takımın http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dlideri olmayı başaramayan Ricardinho ve Beşiktaş'a geldiğinden bu yana 15. ciddi sakatlığını Fenerbahçe derbisinde yaşayan Gökhan Zan da listede... SUYU HIZLA ISINIYOR İyi bir teklif gelmesi halinde sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Gökhan'ı ara transferde satmayı planlayan yönetim, umutları boşa çıkaran Diatta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın çoktan gözden çıkardığı Baki ve son şansını iyi kullanamayan İbrahim Akın'la da yolları ayırmayı planlıyor. Listenin son sırasındaki isim ise sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen ancak suyu giderek ısınan Mehmet Yozgatlı... |
hepsi tamamda mehmet yozgatlı neden onu anlamadım ben..adam daha forma giyemedi doğru düzgün bence çok kaliteli bi oyuncu..ama diğerlerinin isimlerini başka konularda bende vermiştim...bekliyip görücez artık.. |
Rüstü´yü niye unuttular.... |
OLABİLİR .DİATTA KALABİLİR DE. |
M.Yozgatlı gitmemeli bence...! Daha adam doğru düzgün oynamadı bile..! Ali tandoğan ve Koray 'ı göndersinler onu yollıcaklarına ha bide Burak kalacak gibi malesef takımda...! |
ya burak nolcak. bu adama hala inanan var mı! asıl listenin başına onu koysunlar |
düşüncene saygı duyarım fakat şu an beşiktaştan gitmesi gereken adamlar nobre, diatta, hıguaın ve alınması gereken holosko... |
karara saygı duyulmalı..Gerekirse takım kaptanı bile gonderilmelii... |
bence listeye rüştü ve nobre eklenmeli |
yaa hala burak oynuyo ve higuian yedek ya. anlamıyorum. anlayamıyorum. |
Alıntı:
ARKADAŞIM KUSURA BAKMA AMA NOBRE VE DİATTA İÇİN SANA SOZUM YOK AMA HİGUIN İÇİN LTFDEN BIRAZ DAHA SABIRLI OLUN BAKIN GÖRECEKSİNİZ ÇOK İYİ OLUCAK TAM BI 90 DK OYNAMAYAN ADAMDAN SÜPEMANLIK BEKLİYOUNUZ KI EZİKLERİN MAÇINDA YAPTI AMA VERMEDİLER BATUHAN PASINI ATSAYDI YINE YAPACAKDI AMA VERMEDİLER YAPMAYIN ALLAŞ AŞKINA ADAM 30 DK SAHADA BASILMADIK YER BIRAKMADI YAA BENCE HİGUİN ÇOK İŞLER BAŞARICAK YETERKİ ERTUĞRUL HOCA BURAĞIN YERİNE BİR MAÇTA HIGUİNİ 90 DK OYNASIN OZAMAN BU LAFLARI SOYLEYEMEYECKSİNİZ |
tello - delgado-bobo kalabilir higuende kiralanabilir. bir ön libero bir forvet laırsak devre arası için yeterli |
Alıntı:
|
m.yozgatlı ve gökhan zan o listede varsa neyine inanaım ben bu haberin... |
takımda bukadar cok degişiklik yapmak bence gereksiz. zaten borc batagında olan takımımızı dahada borc batagına surukliyecektir. bence 1-2 transfer yapsak yeter. suan lider' sivas'ın sadece 4 puan gerisindeyiz.ve hakem hatalarından bukadar etkilenmeseydik suan lider olabilirdik. bir anda takımda buyuk degişiklikler yapmanın zararını yıllardır goruyoruz. bence yozgatlı ve i. akın kalmalı. rico ve bakinin gonderilmesi cok dogal. bence mehmet yıldız ı alıp nobre de yollanabilir. sene başından beri mehmet yıldızın alınmasından yanayım adam hem gol atıyor hemde attırıyor. bunun yanında cok iyi bir sag bek oyuncu alınmalı. bunun dısında takımda birden bire koklu değişiklik yapmak gecmişteki transfer hatalarımıza yenilerini ekler.... |
ark.lar gitmesi gereken 3 adam; baki,m.yozgatlı ve higuain ... mehmet yozgatlı gününü kurtarmaya çalışan biri, porto maçında oynamıştı galiba tam hatırlayamadım ama kendini oyuna ve takıma vermeyen biri ... higuain vebaki bence futbolu bilmio ... |
İlk önce İbrahim Üzülmez gönderilmeli.Kaptanda İbrahim Toraman olmalı.Burak gönderilmeli ibrahim akın daha sonra ali tandoğan ricardinho gönderilmeli.Niye gökhan zaman mehmet yozgatlı falan gönderiliyor diatta durmalı defans adamı yok koray durmalı çok kaliteli oyuncular.Rüştüde durmalı hakan sakatlanırsa nolcak. Dediğim gibi ilk önce İbrahim Üzülmez gitmeli sol kanat yol geçen hanı gibi her türlü golü onun yüzünden yiyyoruz |
hadi digerleri neysede bu yozgatli ve diattayi neden aldiniz o zaman onlara vereceginiz parayi iyi 1 adama verseydiniz ya zaten her sezon ayni isler onca oyuncu al sezon ortasi ve sonu gonder bir okadar daha oyuncu al cok oyuncu almak iyi takim olmak olmadigini biri bunlara anlatsa iyi olacak |
i.akina yazik cok uzuluyorum ama kendi yapiyor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
sana aynen katiliyorum. ibrahim üzülmez, ali tandogan, burak, baki, rico, ibrahim akin gitmeli. yozgatli dan ne istiyorlar anlamadim adam daha dogru dürüst firsat bulamadi ki...bir de higuain e laf atilmasini anliyamiyorum. ... |
Baki, Ricopaşa,Nobre ve yozgatlı rüştü derhal gitmeli yozgatlı ve rüştünün alınmasına baştanda karşı çıkmıştım Yozgatlı konusunda ise çok doluyum bu adamın nesini beğeniyorsunuz anlamadım adam kendini futbola vermiyor vurdum duymaz zaten eziklerde üst üste 3 maç oynamadı oynayamadı Allah aşkına bu adamın son 4-5 yıldır oynadığı üstüste 4-5 maç varmı kimse oynatmamış biz böyle bir adamı transfer ettik ve şimdide gitsinmi kalsınmı diye tartışıyoruz zaten hata bu adamı almkta sanki yetiştirme yurduyuz takımına küsen ezikleri topluyoruz. alınması gereken oyunculara gelince bize uzun boylu forvet ve Sergen şifo türü iyi bir orta saha adamı şart diye düşünüyorum |
Bence başta Rico olmak üzere,İ.Akın,Diatta,M.yozgatlı gitmeli doğru karar. |
Anlamadigim sey neden herkesin BURAK karsiti oldugu evet bu cocukta bir performans kaybi var bu gercek ama asla ve asla kötü bir oyuncu degil.Belki burnu sütsün diye sezon sonuna kadar kiralik verilebilir ama asla vazgecilmemeli,en azindan Ibrahim Akin a gösterdigimiz sabri biraz da ona göstermeliyiz. Bana kalirsa bu takimdan gidecek ilk oyuncu Gökhan ZAN,adamin ismi Beiktas ilk 11inde degil sakatlar 11inde hep en basta.Onnla beraber DIATTA,NOBRE,RICO ve IBRAHIM AKIN gitmesi dogru olan oyuncular ve israrla BATUHAN a daha fazla sans verilmesi gerektigini düsünüyorum cünkü ROONEY de 16 yasindayken 1.lide oynamaya basladi bu cocuk bu sansi hak ediyor bence.. |
GÖKHAN ZAN HABERİNİ YAPAN VE BU HABERE İNANAN DOSTLARA HAYRET EDİYORUM YAHU NİÇİN ANLAMIYORSUNUZ ŞU AN BEŞİKTAŞIMIZ ÜZERİNDE FEDERASYON VE MEDYA NEZDİNDE ORTAK BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLEN SİNDİRME POLİTİKASI VAR İŞTE BUNLARIN SOMUT ÖRNEKLERİNDEN BİRİ DE GERÇEKTEN GÖNDERİLECEK İSİMLER OLSA DAHİ BUNLARIN ARASINA TAKIMIN BAZI VAZGEÇİLMEZLERİNİ DE YALAN HABER YAPARAK ORTALIĞI KARIŞTIRMAK ŞİMDİ YAKINDA DELGADO DA BOBO DA TELLO DA GÖNDERİLECEK ŞEKLİNDE HABERLER YAZMA GİRİŞİMİNDE DE BULUNACAKLAR SİZDEN RİCAM BU DESTEKSİZ ATIŞLARA İTİBAR ETMEMENİZ VE BU TARZ HABER YAPAN YAZILI VE GÖRSEL MEDYA UNSURLARIYLA İLİŞKİNİZİ KESMENİZDİR. UNUTMAYALIM BEŞİKTAŞIMIZIN BEŞİKTAŞ TAN BAŞKA DOSTU YOKTUR. |
BUELENT KARDEŞ BATUHAN JONUSUNDA SANA AYNEN KATILIYORUM BU ÇOCUK GERÇEKTEN BİR DEĞER SAHADA GÖREV ALDIĞI HİÇBİR MAÇTA SIRITMADI DAHA FAZLA SÜRE ALMALI BEŞİKTAŞ İÇİN GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BİR ŞANS |
Gökhan Zan: Çok iyi bir oyuncu iyi para kazandıracaksa gitmeli İbrahim Akın: Bence şans verildi değerlendiremedide ama gitmesine bir türlü gönlüm razı değil. Mehmet Yozgatlı: O iyi bir oyuncu öncedende severdim. Fakat Serdarlar varken ona gerek yok. Diğerleri gitsin. |
BURAK-İ.AKIN-ALI TANDOGAN-BAKI MERCIMEK KESIN GİTMESİ GEREKENLER BENCE |
burak kiralanmali,ali tandogan,baki,ibrahim akin,diatta, rico,kesinlikle gitmeli higuiane daha fazla sans verilmeli bence |
listeye rüştü , ibrahim üzülmez , nobre , ali tandoğan ve burakta eklenmelii |
Yönetim kitse iyi olur ama gitmiyor ki adamlar :D |
neden?? ricardinho gitsinki???ya adam oynadigi zaman takimi sirtliyor!1 |
bence ilk basta nobre m.yozgatli rüstÜ ali tandogan baki ve belki diatta yada rico pasa holosko olabilir yada daha kaliteli bir yabanci forvet |
yaa ne holoskosu!! Size yeminediyorum FM 2008 oynasinlar o zaman iyi oyuncu bulurlar |
ONU GONDERIP BUNU ALMAKLA OLMUYOR ARTIK,, BIRAZ ELIMIZDEKILERI OLDUGU KADARIYLA DEGERINI BILELIM,, BOLE COK ACELECI DAVRANDIGIMIZDAN GELEN YEDI PARAMIZI GITTI,, ONCE SAKINLESELIM,, SONRA YOLA DEVAM.... |
ibrahim üzülmez bu takımın en iyisimi o niye gitmiyo. |
rüştü,BAKİ,diatta,nobre,ali tandoğan, ibrahim üzülmez, gökhan zan, ricardinho, kesinlikle gitmeli ibrahim akın ve mehmet yozgatlı kalmalı birde carew gibi bir santraforla bir stoper alınması lazım |
Alıntı:
|
M.Yozgatli,Diatta niye aldin ???? Niye gonderirsin ??? Boyle sacma transferleri zaten bu demiroren hep yapti yazik cok yazik ..... |
Ricardinho yu nie yollarlarki adam zaten salak tigana yuzunden koca bir sezonun yarısı kulubede oturdu Bursa maçında bir gol birde asist yaptıki asist hala gozlerimizin onundedir.Bence bu oyuncu gerekli hemde cooook . |
Türkiye`de Saat: 13:31 . |