![]() |
YETER ARTIK LANET EDIYORUM Arkadaslar su anda Liverpool-Besiktas macini esefle izliyorum. Bir takimin yenilmesi fark yemesi hic de onemli degildir aslinda ortaya konan bir futbol oynama arzusu war ise.. Maci izlerken adeta tuylerim diken diken oluyor. Ben bir ingiliz olsam we su maci izlesem kendi kendime aynen sunlari soylerdim '' Bu barbar turkler daha topa dokunmasini bilmiyor ne isleri war bunlarin avrupada kenyadan takim getirseler bu kadar amatorce oynayamaz heralde'' Ben zaten bu grupta 0 cekeriz diyordum o yuzden liverpool a yenilmemiz pek de zoruma gitmiyo ancak benim uzuldugum nokta turk futbolunu o kadar kotu temsil ediyoruz ki tum avrupali bizi izlerken gulmekten altina ediyordur heralde.Bu yapilan komik sacma sapan hatalar,alinan toplari taca weya rakibe atmalar,rakip karsinda ust uste 500 pas yaparken onlari izleme, walla kanima dokunuyo yaa!! Bir takim nasil bu kadar amator oynayabilir? Ustuste 3 pas yapamadik henuz! Yeter biktim Avrupadan tokat yemekten artik yaa!! EZILIYORUZ RESMEN!! HERIFLER BIZIMLE T...K GECIYO AFEDERSINIZ YETER LANET OLSUN ISTEMIYORUM YA GURURUMUZU CINETMEYIN GIDIP YA HIC OYNAMAYIN/!!! SIZ ORADA FUTBOL OYNARKEN BEN UTANIYORUM WALLAHI BATTANIYEYI YUZUME CEKTIM BIR AN!! YEMIN EDERIM UTANIYORUM BU KADAR KOTU OYNANMAZ EZILINMEZ!! BU KADAR SACMA SAPAN HATALAR YAPIP REZIL OLUNMAZ AVRUPAYA!! YA ADAM OLUN BI DYNAMO MOSKOVA GIBI BI SHACKTAR DONETSK GIBI BI STUTGART GIBI OYNAYIN YA DA DEFOLUN CIKIN AVRUPADAN !! YARIN HAYATIMDA ILK DEFA SEREFSIZOGLU SEREFSIZ EZIKLERI DESTEKLEYECEGIM !!! BIZIM AYAKLAR ALTINA SERDIGIMIZ ULKE SEREFINI KURTARSINLAR DIYE !! BIZ BU KADAR FUTBOLDAN ANLAMAYAN BECERIKSIZ INSANLAR DEGILIZ BOYLE REZIL OYNAYACAKSANIZ DEFLUN GIDIN BIZ BILIRIZ FUTBOLU NE KADAR BILDIGIMIZI GOSTERMEYI/!!! |
yensede yenilsede arkasındayızda bi yere kadar yaa bu takım gözgözre göre çökertiliyo senelerdir oynadığımız topa bakın yaa birilerinin isteğiyle teknik direktör olarak ertuğrul getirilirse olacağı budur,yobaz ertuğrul devam et sen böyle. |
NE SEVINIP SEVINMEMESI ADAMLAR BIZIML D..K GECIYO UNUTMA AYAKLAR ALTINA ALINAN BIZIM MUTLULUGUMUZ DEGIL GURURUMUZDUR BEN EN UZGUN GUNUMDE BILE GURUMU CIGNETMEDIM KIMSEYE DE CIGNETMEM |
ne yensede yenilsede arkası bi yere kadar ya.aq böyle takımın.böyle yönetimin aq. fener ortegayı aldı anelkayı aldı carlos u aldı.biz ne yaptık adam gibi transfer olarak.sadece carew oda gitti.böyle yönetimin aq.abuk subuk adamlarla top oynuyo takım.yeter ya gerçekten yeter bu nedir böyle ya bu taraftarın hiç mi sewinmeye hakkı yok.sinirden ağliycam bıktm ya hep aynı şey aq yeter walla yeter.:@ |
ben utaniyorum artik. 1,2 neyse. 5 oldu bunlaridami görecektik. yaziklar olsun. bir cift sözümde ertugrula. kurdugun takimdan sen memnunmusun?? sen artik besiktas antrenörüsün. kayseri degil. bu kadar defansa yatilirmi. sanada yaziklar olsun... bobo ve tello disinda kimse aldigi paranin hakkini vermiyor. hele diger yabancilar tatilde. yuh hepsine... |
ulan 7 oldu aq ya...böyle futbolcu mu olur ya.....bunlar ruhsuzlar ordusu..... |
8 oldu bitti sonunda aq |
ruhsuzlar reziller , rezil ettiniz bizi ayip ya ayip,yönetim de birazcik seref varsa hemen istifa etmeli |
YÖNETİM İSTİFA ERTUĞRUL İSTİFA. |
.................................................. .... |
serhat sırf şu forum siyah beyaz diye onun hatrına küfür etmiyorum sana,senin bjkli olduğunada inanmıyorum,o yüzden dalga geçmeye kalkma bidaha ! |
yazıklar olsun bu futbolculara.hiç bu kadar bu takımdan unatdığımı hatırlamıyorum. |
aglamak istiyorum yaa bu kadar da rezil olunmaz yaa artık biz sekiztaş derler ne dicemi bilmiyorum sadece aglamak istiyorum o kadar 100 yıl boyunca bizle dalga gececekler |
yeter be ertugrul. 9 kisiyle defans yapiyorsun. ama taktik yok. herkes biryerlere kosuyor. kimse adam tutmuyor. atak yok. aldigin futbolcular popolarini kaldiramiyor. oyun kuramiyoruz. higuain neden yedek. madem yedek kalacakti neden almak icin o kadar israr ettin. diatta kim. ne is yapar. adam tutamaz. kafa vuramaz. defol git demirören. aldigin adamlarin hepsi senin gibi acizler. birtek telloyu ayiriyorum. birde azizenin aldigi futbolculara bak. utanman varmi?? ben utaniyorum bugün sahsen besiktasliligimdan. carlos gölgede birakacak futbolcu getirecegim dedin, tuttun diattayi getirdin. bence sen kendin gölgede kaldin. git artik serefin varsa. su koca takimda bobo ile tello bir kenara, gerisinin ise koy poposuna tekmeyi. |
:dancing2:arkadaşlar evet çok kötü bi maç ben yenildiğimize değilde alaylara üzülüyorum şimdiden kendi kendime alay etmeye başladım mesela hiç değilse rekor kırdık en yüksek gol yeme rekoru :) |
ben gecen sene bu foruma Lucescu haric kim gelirse gelsin hezimet yasariz demistim ancak sadece Ertugrul gelirse ona 3 sene wermeliyiz demistim. Cunku Ertugrul Saglam cok tecrubesiz daha kendi oyun sistemini bile kuramamis bu tur yenilgi we basarisizliklar onun oyun sistemini degistirecektir ( bkz. Zico ilk geldiginde cok atak oynaticam diyip 2 forvetle baslayan sonra defansif we tek forvete donen) Ertugrula werecegimiz sure onun zeka sewiyesi sahip oldugu sartlar we gecmis tecrubesi goz onune alinarak hesaplanabilir..Bence rahat sartlar altinda 2 sene werirsek basarili olabilir o yuzden istifaya dacet etmeden once gelecegi de dusunelim lutfen... |
ya yeter artık bhe bu nasıl futbolcu bu nasıl futbol bizi rezil etmeye mi gittiniz siz be ulan be bile oynasan bi bayan olarak sizin yaptıgınız rezilligi yapmazdıö ya daha 3cpas bile yapamıyosunuz topu ayagıznızda bile tutamıyosunuz ki gol atacaksınız bugüme denk ben böyle bi rezil halde görmemiştim beşiktaşı yeter artık dayanacak sabrımız kalmadı |
Yazıklar olsun diorum başka da bir şey demiyorum ben bunlara...! |
4-0 a 5-0 a hatta 6-0 da razıydım .AMA BU 8-0 LIK SKOR GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ CAN YAKIYOR HEPSİNDEN ÖTE SAHADA HİÇBİR VARLIK GÖSTERİLMEMESİ İNSANIN ÇILDIRMASINA YOLAÇIYOR... ALLAHAŞKINA HOCAM SEN BU OYUCULARA NE TAKTİK VERDİN VE SAHAYA HANGİ AKLA HİZMET MEHMET SEDEF ILE ÇIKTIN HEPSİNİ DE BİR KENARA KOYUYORUM 1-9-1 GİBİ ACAYİP BİR DİZİLİŞLE SAHADA YERALMAK NEYİN NESİ. SKOR 4-0 HİGUAIN OYUNDA SKOR 6-0 RİCARDİNHO OYUNDA SANKİ DALGA GEÇER GİBİ OYUNA SOKUYORSUN KONUŞMANIN HİÇBİR İFADE ETMEDİĞİ ANLARDAN BİRİ BU AN BABAMIN VE YAKIN AKTABA VE DOSTLARIMIN KAYBINDAN SONRA YAŞADIĞIM AN ÜZÜNTÜLÜ YIKILMIŞ ANIM BUGÜN OLDU BU DURUMLA NASIL BAŞA ÇIKACAM BİLEMİYORUM KELİMELER AĞZIMDA DÜĞÜMLENİYOR ALLAH TÜM BEŞİKTAŞLI KARDEŞLERİME SABIRLAR VERSİN.ŞOK DENEN DURUMU GERÇEKTEN YAŞIYORUM ... |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |