![]() |
Ibrahim Üzülmez disari artik besiktasta ibrahim üzülmez diye birini görmek istemyiorum. yeter 7-8 senedir futbol özürlüü bi insani besiktasta görmekten biktim. yokmu bu adamin alternatifi. neden hala bu adam oynar. kime sorarsaniz sorun, kimse hakkinda iyi futbolcu demez. hatta futbolcu bile demez. yaptigi bir yararli is yok. orta yok, pas yok, defans yok, ofans yok. sadece gs´ye bir gol atti o kadar. artik bu adam oynadigi sürece maclara bakmayacagim. hicbir macta zaten verimi yok, üstüne birsey koymuyor futbolunun. ondan daha iyi olan kac futbolcu bjk´den gitmek zorunda kaldi. o hala burada, üstelikte kaptan. buda bizim ayibimiz.... |
ibrahim bobo ile kavga etmis. def ol git ibo. def ol. bi boboya bak birde kendine bak. |
sizlere aynen katılıyorum ibrahim üzülmez 5 kuruş etmiyor. varya baki daha güzel oynar şu oyundan.ne olcak anlamıyorum |
Aman deme kardeş şimdi birisi çıkar saçma der. Bırakalım İbo efendi 50 yaşına kadar oynasın. Nasılsa sol beki ona ipotek etmişler. |
arkadaşlar ibrahimin takımda kalmasında arkasının sağlam olduguna inanıyorum diyorumda kimse bana inanmıyor siyasi bi hamle kardeşim onun bu takımda kalması bu adamdan insaata amele bile olmaz |
o bobo ya laf söyleyecek kadar olmuşmu ******** ne kadar karaktersiz bi insanmış ya bana biri bbu kadar üstüme gelcek ben herşeyi bırakırım ya adam bırakmadı be kardeşim |
Bi ton teknik adam geldi gitti bi ton oyuncu geldi gitti ama ne hikmettir. İ.Üzülmez bu takımda..! Torpili büyük yerden anlaşılan...! |
izlemem kardeşim bu adam bu takımda oldugu sürece bjk maçlarına bkmam bende nefret bile sempati kalır bu adama hissettiğim duygular yanında |
Alıntı:
|
bidebunu söylemekten utanç duyuyorum ama adam kendisini carlos tan daha iyi görüyomuş.şu lafı diyo hem kendini hem bizi rezil ediyo.nolcak böle bilmiyorum |
Türkiye`de Saat: 09:44 . |