![]() |
Hak eden alsın maçı :D |
tabiki fenerbahce yeterki turk olsun orada turkiye yi temsil edecekler birakalim bu ayrimciligi...benim babam ve kardesim fenerli benim kadar uzulduler bu skora o yuzden bazi kendini bilmezler yani bugun sevinenlerin seviyesine dusmeyelim.. |
tabıkı fenerbahce yensın.türk takımını deilde gidip holladna takımını tutmak bi türke yakısmaz |
yenilsin banane ya |
bende psv yi tutacam arkadaşlar zaten o fb yüzünden değilmiki bu tarihi hezimeti yaşadık |
macta feneri tutarım sonucta Turk takımı ama yenilsede uzulmem.... |
benim kanim hic bi zaman fener'e isinamaz... "nasi yani" diye bi programda alen'de cikip ben avrupada fenerin rakipini desteklerim diyodu... |
bugün enkoyu psv liden daha psv liyim.lafımın arkasındayım inş. hakem hatalrıyla maçı farklı alır PSV |
akıl diyoki fenerbahçe yensin ama kalbimizde o kadar kötü bi yerdelerki en iyisi iyi oynayan kazansın...dün akşam ben bi kahramanlık yapıp fener taraftar istesine girdim maçtan sonra.site bayram yeriydi.biride durun ya beşiktaşta türk takımıdır yazmadı...fanatizmin gözü kör etmesi kin ve nefretin bu kadar kalbe işlenmesi bu olsa gerek... |
geberin ulan ...forza psv inşallah yenerlerde havaları söner |
Türkiye`de Saat: 14:53 . |