![]() |
hiçbişi demiyorum |
Özür dilemek yerine özür dilenecek duruma düşme.. hem senin hem bizim için daha hayırlı olur hoca.. |
seni bu takımın başına getiren tüpçü özür dilesin ... |
ya siz inanıyormusunuz erturul hoca gidince yerine gelecek hoca bundan iyi olacağını erturul hoca geriye dönüp bakıyor oyuncu değiştirecek sahadakilerde daha iyi bir oyuncu yokki kulübede o ne yapsın siz gecin ozaman takımın başına yönetin bakalım ne olacak |
ertuğruldan önce başkan istifa etmeli paf maf derken takım futbolcularının morelini bozdu sonuçta bu başkandan sıkıldım ben sinan+demirören istifa |
arkadaslar bende sızın kadar sinirli ve üzgünüm ınanın su an ne yaptıgımıda bılmıyorum ama yınede besıktası besıktas oldugu ıcın seviyorumm herseye ragmen ölede olacak hep sevecegım allam ya kufur etmek ıstıyorum basımı nereye vuracagımm cok sinirliyimmmm:(:(:(: |
ezikbahçelilere kapak olsun Alıntı:
Baba bu kadar güzel ve yapıcı konuşmanı maalesef ki bazı kendini bilmez ölü sever ezikbahçeliler anlayamıyor ne de olsa arlarında gerizekalı çok...GS şampiyon olduğunda iki sene önce arkadaşımın arbasıyla sevincini paylaşmak için konvoya katıldık. Trabzon avrupaya çıkıp galibiyet aldığında sevincimden gözyaşlarımı tutamadım. Anadolu kulüplerimizden kayserispor göğsümüzü kabarttı gitti A.Madrid'e farklı yenildi buraya kadar bizi temsil ettiği için hepsine yürekten teşekkür ettim. Gel gör ki kanı bozuk fenerbahçeliler yine o megalomanyaklığını yapmaya başlıyorlar tepemin tası atıyor ama onların seviyesine hiç inmedim inemem de...Embesil takımı taraftarlarının bazı hafif meşrep oğlanları azizenin dibine yapışmış yalaşmaktalar iken zaten burnu pisliğin içinde nerden görebilsin GS gibi Trabzonspor gibi kayseri-sivas-malatyaspor gibi güzel takımları...Neyse sana sonsuz teşekkürler ediyorum yorumun ile forumumuza renk kattın. Seviyesiz sahtekar şikeci ezikler basın gidin daa :)) |
ARKADASLAR DOLDURUSA GELMEYIN ARAMIZDA EZIKLER DOLASIOR DIKKAT EDIN,, SUNU UNUTMAYINKI HOCA ELINDEN GELENI YAPIOR BI SAHA CIKIP OYNAMADIGI KALDI,, OYUNCULAR OYNAMIORSA ONUN SUCU NE?? LUTFEN SUCLARKEN SUCLADIGINIZ KISIYE DIKKAT EDIN,, BURDA OYNAMAYI BECEREMEYENLER FUTBOLCULAR,, HER ZAMAN HER YERDE TAKIMINI DESTEKLEYEN TARAFTARLARIZ BIZ,, DUNYA BIZE HAYRAN VARMI OTESI,, HEP BIR YUREK OLUP YOLA DEVAM EDIP TAKIMIMIZI DESTEKLEYELIM!! ONA ISTFIA BUNA ISTIFA DIYEREK COZUM OLMUYOR... |
uzgunum ve agliyorum.. |
ayni seylere tekrarlamama gerek yok heralde... |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |