![]() |
Forumda ezikler var, temizleyelim lütfen!! Sayın Adminler ve Co-Adminler, aramızda ezikler var. Lütfen hemen müdahale edelim. Küfürlü mesajlar atılıyor. Bu ciğeri beş para etmez yaratıkları ban'leyelim lütfen. |
Lütfen nick yazarmısınız?? |
bestario sanırım |
kendisi yasaklandı baska varmı? |
pardon bestasio |
yolladım,baska? |
http://besiktasforum.net/forum/uyeler/bestasio/ Elleriniz dert görmesin, bu hergelenin hesabını kapatmışsınız. Ben bunu görüp hemen rapor etmiştim. Dilerseniz konuyu uygun foruma taşıyın, hemen müdahale edilmesi için buraya açtım. Kusura bakmayın. |
mudanyalı vardı bide onuda halletmişsiniz teşekkürler |
bu fenerliler analarini hicmi sevmiyor? ezik geldi herkesten kufur yeyip gitti, birde ezigin yasi 30'di, ulan ne gurursuz insanlar var bu ulkede. Bastario olum seni bu halde gorseydim yemin olsun katil olurdum. |
bosverin siz arkadaslar,, yaraliyiz ya yaramizi derinlestirmeye calisiorlar,, siz aldirmayin,, yaramiz buyuk ama sevgimiz askimiz sevdamiz yaramizi saracak kadarda buyuk... SEVINMEK ICIN SEVMEDIK!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iste farkimiz bu bizim,, her zaman takimimizin yanindayiz!!!!!!! |
layd bjk aslada onlar gbi olmayız... febe ezik takımı gbi deiliz ama bizimkılerde haketti biras ama okadar düşmicez ki farkımız olsun... bizim taraftarımız heryerde konusuluyo asla vazgecmıyenler.. LADİES OF BEŞİKTAŞ |
londra çarşıyı görmedinizmi arkadaşlar maçın sonuna kadar tezahürat yaptılar hemde sıcağı sıcağınayken maç biz burda böle yapmayalım.. her zaman destek lazım !!! |
punto nun her mesajlarında takımızı zedeleyici ve alaycı yorumları var. yani ezik olma ihtimali yüksek bannn.! Bunları hepsi vatan haini sonuçta farklı yenilen Bir TÜRK takımı ama adamlarda beyin yok...! |
:( ben maç sonunda acayıp uzuldum ya :( ordakı taraftarlarımıza adam resmen agladı biriside carsı atkısını acmıs hala dımdık biz hala burdayız dio resmen.. KORKUTAMAZ BİZLERİ MUSALLA TASI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ BEªİKTAªI... |
ben belcikada kaliyorum, ve belcika kanali maci canli gosterdi, resmen Turkler ( ozellikle besiktaslilar ) rezil oldu butun belcikaya. Carsiya sesleniyoruz, ASI RUH geri donsun! eziklere, fenerasyona, gsye: Ya tam susturacagiz ya kan kusturacagiz |
ARKADASLAR BU KOTU GUNUMUZDE BILE TAKIMIMIZA OYLE SAHIP CIKALIM OYLE DESTEK VERELIMKI ANLASINLAR BIZIM GIBI BASKA TARAFTAR OLMADIGINI,, BILIORLAR AMA BUNU YUZLERINE VURMANIN EN II ZAMANI BENCE!! SEVINMEK ICIN SEVMEDIK!!! |
bencede... ölümüne siyah beyaz... biz sevinmek için sevmedik.. mıllete ıbret olsun... kartal yuvası |
SONUNA KADAR!!!!!! |
punta saçmalamış eizk herhalde kendisi |
HER HALIYLE BELLI EDIOR ZATEN |
punta banlandı ..başka dikkatiniziçekenler varsa buraya yazabilirsiniz arkadaşlar.. |
numarali diye bir uye vardi onuda kontrol edin... |
numaralı kendinden utanan bi beşiktaşlı olduğunu söylüyo ama amacı provokemi bilmiyorum..teşekkürler uyarı için.. |
sizce yeni uye olmus ve ilk mesajinda bunu belirtmis olmasi supheci degilmi,, bence ortaligi karistirmaya ugrasior... |
uyarılarınız yönetimdeki hassas arkadaşlar tarafından dikkate alınıyor arkadaşlar.. |
saolun... |
BENİDE ALIN BE BİR ZAHMET |
Türkiye`de Saat: 03:06 . |