![]() |
Hala toraman mı defans ve kalece tüm tden gitmeli o kadar. yok bacağı kopsa oynarmış boş laflara bunlar.. önce adam gibi oynasın sahada.. poziyon ve adam kaçırmamayı bilsin sahada uyumasın. suç sadece tormanda değ,i onu şişirip türkiyenin de en iyi defans elemanı diyenlerde kıtlıkta adam sayılıyor.(kişilik anlamında demiyorum oyun anlayışı açısındandır.) toromanın karekterine bir lafım asla olamaz. |
elindeki malzeme bu napacan |
gitsin demek kolay yerine kim gelsin |
keske herkes toraman gibi oynasa. adam rambomu tek basina dagitip toplayacak bu takimi. yanina 3 tane öküz koyarsan, torman ne yapsin. adam en azindan besiktasli. adam gibi adam. yüregiyle oynuyor. kime ne derseniz deyin, toramana demeyin. ayip edersiniz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
yaziklar olsun sana... |
artik hakikaten defolsun toroman. Defol IBOOOOOOOOO |
Alıntı:
|
ligin en uyuz defans oyuncusu --> TOROMAN Servet bilene bundan kat ve kat daha iyi. |
arkadasım laflarına dikkat et tamammı .. İBRAHİM TOROMAN KADAR BESİKTASDA ONUN KADAR HIRSLI OYNAYAN VAR MI GÖSTER KİM VAR ADAM TAKIM İCİN CANINI ORTAYA KOYUYO HATA YAPMIYOMU YAPIYO... |
Bu defansla her önemli maci kaybettik. forvetler biraz üzerine gitsinler hemen abuk subuk hatalar yapiyorlar. Bize acilen 2 tane yabanci stoper, sol bek, sag kanat, yabanci forvet, ve yabanci r driibling özelikleri ve cok golcü olan playmaker. diatta, higuain, delgado, ricardinho gitsin. |
tamam ozur dilerim, bu ruhsuzlar toplulugu veya daha dogrusu yuzunden oluyor bunlarin hepsi. yonetim, menajer, futbolcular alayi serefsiz. |
bu adamlarla yola cikarsan, yolu yarilayamazsin bile! M. NOBRE H. ARIKAN I. TORAMAN I. ÜZÜLMEZ M. YOZGATLI B. MERCIMEK R. RECBER G. ZAN A. TANDOGAN B. YILMAZ L. DIATTA K. AVCI |
Alıntı:
eee teknik direktörlerde okadar dürüst değil bu saydığın oyuncuların torpili güçlü yerlerden demekki ben üzülmezi mahalle takımına almam bırak takımı arkadaş bile olmam allahın delisiyle amannn yorum yazasım bile gelmiyor caresizlikten |
i toramanı sonunu kadar savunuyorum |
Alıntı:
vay canına demekki torpilleri sağlam yerlerden miş |
ibrahim toromanı katmayın araya adam canını ortaya koyuyo |
yazık oldu İsteyen istediğini desin Beşiktaş taraftarı bugün takıma köstek olmamalıydı.. Bu Beşiktaş sevgisine yakışmadı.. Maçtan önce maçtan sonra istediğimiz kadar bağırsaydık sözünü tutmayan bir şeyler yapmayanları eleştirseydik ama takımın motivasyonunu bozmasaydık! Malesef büyük Beşiktaş taraftarı bugün büyüklüğünü gösteremedi..Mağlubiyette rol oynadı.. olan yine Beşiktaşıma oldu!! Yönetim kalsın demiyorum tabii ama sonuçta sahada 11 kişi vardı ve üstlerinde BEŞİKTAŞ FORMASI VARDI! |
genj kartal, sen hastamisin kardesim. sen hangi ibrahim toramandan bahsediyorsun?? ne torpili??? ben senin gibi besiktaslilarin besiktasliligindan süphe duyarim. adam canini disine takip oynuyor. ama sende haklisin, ibo italyan, fransiz yada brezilyali olsa tapardin... besiktas sen ve senin gibilerin yüzünden batiyor.... |
kim ibrahim toraman hakkinda konusuyorsa provaktör ve ajandir... ibo cimboma gol atarken ondan büyügü yoktu degilmi ... |
Locked |
Türkiye`de Saat: 18:14 . |