![]() |
UEFAYA KAPAK OLDUK uefa.com gosterdigimiz mucadele ile uefanin resmi sitesine kapak haber olduk. Sitede Liverpoolun rekor bir sonuc ile Besiktasi rezil rusva ettigi tum aleme madara ettigi yaziyor.Ingilizcesi olan arkadaslar siteye girerseniz kalp krizi gecirebilirsiniz benden tavsiye.. |
evet arkadaşlar beşiktaş her zamanki gibi tarihi yazdık yani rezaletiyle bu sefer |
Helal olsun biz daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu olmalı bence bizim serefsiz yönetimin slagonu..! |
abi nasıl bi gece bu inanamıyorum |
:( ben suan bursadayım..cuma gunu ıst donucem.. ama macı burda ıslemek nasıpoldu artık sız tahmınedın nekadar resıl oldum :( biz bukadarını haketmemiştik ya :( madara olduk ......... hala beşiktaşlıyız hiç vazgecmıcez ama onlarda butaraftarın kıymetını bılsın ya... :( LADİES OF BEŞİKTAŞ |
ARKADASLAR WWW.BBC.CO.UK SITESINDE DE BIRINCI SAYFADAN WERILDI HABERIMIZ GECMIS OLSUN |
Alıntı:
|
beşiktaş değil bizi bu hale getirenler utansın daha ne bekliyor bu yönetim bu saatten sonra daha gitmeyecek miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
CNN.com International KAFAYI YIYECEM ULAN CNN.COM DUNYANIN EN BUYUK SITESI ILK HABER YAPMIZ BIZIMLE TASSAK GECIYO NEW YORK TIMES DA AYNI YETER LAN YETER YAZMAYIN BASLARIM SIZE DE REKORUNUZA DA ALLAHIN PIS GEVURLARI |
arkadaşlar şuan işteyim.sabah gelecek eziklerin taraftarı arkadaşlar artık sinir ederler beni.bu ruhsuzların yüzünden millete rezil oluyoruz. |
Türkiye`de Saat: 01:53 . |