![]() |
Gün Birlik Ve Beraberlik Günü Arkadaşlar tamam hepimiz üzgünüz ama Bugün Beşiktaşın vefalı taraftarına en fazla ihtiyaç duyduğu gündür. Gelin ayrıcalıklı taraftar olma özelliğimizi herkese gösterelim. Beşiktaşımızı ve Hocamızı sonuna kadar destekleyelim. Biliyorum pek çok kişi katılmayacak ama bana göre beşiktaşlılık böyle günde başlar. |
kusura bakma bu yönetimle birlik beraberlik lafları salatadan öteye geçemez.sonuç kötü olması önemli değil.18-0 da olsa farketmez.sonuçta 1-0 yenilincede kayıp olan 3 puan.ama önemli olan bu yönetimin kişiliksiz tavır sergilemesi.büyük yönetimin küçük takımı olmaz demekki bu kadar yapabiliyolar.şerfleri olsa çeker giderler.ama şerfleri olsa.... |
arkadaşım birkaç oyunculuarı vee ertuğrul hocayı destekleyelim ama onun sışında bir alahın kuluna hiç birşekilde destek çıkmayacağım defolup gitsinler |
ya harbiden çok üzgünüm ya borumu birader 8-0 ama fb yüzünden de oldu biraz bence |
neyin birlik ve beraberliği arkadaş.biz 3 senedir susuyoruz artık yeter .sebaya sabredemeyenler nasıl olurda bu adama sabreder anlamakta güçlük çekiyorum. |
8-0 daN sonra babamın oğlu olsa bu takımda desteklemem . BAŞKAN DA ERTUĞRUL DENEN AMATÖR DE GİDECEK.BEŞİKTAŞ DERVİŞLER,ŞEYHLER VE MÜRİDLER TAKIMI DEĞİL . GİT ERTUĞRUL. |
HEP DESTEK TAM DESTEK ! |
Alıntı:
|
bu yönetimle ben destek demem kardeşim... yönetim istifa ! |
Evet kızmakta sinirlenmekte haklısınız, 8-0'lık bir yenilgi var ortada. Ama asıl böyle günlerde takımımızın yanında olmamız gerekmez mi? Hepiniz bir anda teknik direktör, futbolcu, yönetici kesiliyorsunuz. Ne oldu içinizdeki Beşiktaş aşkına, sevgisine. Nasıl galibiyetleriyle gurur duyup seviniyorsak, yenilgileriyle de bağrımıza basmalı, yalnız bırakmamalıyız. |
benm anlamadığım her konuda küfür var farklı başlıklar açılsada başlığın altında tartışılan konuda farklı tam bana göre bi başlık buldumondada aynı şeyler..ben takımımın yanındayım herzaman..beşiktaşlıyım deyipte beşiktaşlı olunmuyo..ben o formayla renklerine aşığım bundan önce böyledi bundan sonrada böyle içndekiler gelip geçici yönetimde hocada..15 gün önce oynayan yenen aynı takımdı burda ozaman yere göğe sığdırmadınız şimdi neden böyle oldu ?? siz biz değilmiydik burda ölümüne başkayduk bu yola diyen ?? sevinmek için sevmedik demiyomuydunuz.. ben başka bişey demiyorum... yer tut başkan gidince bizlere her söz baştan inattı mateme gel göR aşkın beMbeyaz rengine simsiyah bir plan yaptık ÖLÜMÜNE... (mehmet ışıklar anısına) |
Alıntı:
|
Gerçek beşiktaşlı böyle günde kendini gösterir.Başka bişey demiyorum. |
Alıntı:
|
arkadaşların seni bu skor sayesinde tebrik etmedimi polyes 15 gün önce bırak arkadaşlarını dünya tebrik etmedimi ayakta alkışlamadımı??sen burda yazmadınmı beşiktaş die..ozamandan kaç tane oyuncu değişiktş bu takımda 3..o golleri atanlar oyuncunduda bunların içinde onlar yokmuydu..yanlış transfer dosyası ayrı konu..takım aynı takımdı ozaman nasıl desteklediysen şimdide desteklemekzorundasın..haybeden beşiktaşlıyım demekle olmuyor..buarada rakiplerine vericek bi cevapta bulamıyomusun..ben akşamdan beri telefonda msn de hepsini başımdan savurdum attım..mosmor olup çekip gittiler..bi beşiktaşız çarşıyız kanıdeliyiz isteyene değil alayına gideriz !! değilmi.. biraz tarih bilmek yeter böyle şeylerde kimse sıkmasın canını.. |
Alıntı:
bunun sıradan bir mağlubiyet olmadığını herkes biliyor.sorun mağlubiyette değil bu mağlubiyetin alınış şeklinde...bu kadar rushsuz isteksiz bi beşiktaşı izletmeye kimsenin hakkı yok.bazılarımız cebindeki son parasını verip gidip sigara dumanlarının içinde kahve köşelerinde maç izliyoruz.bundaki amaç ne beklenti ne sence.bizim beşiktaşımızdan hiç bi çıkarımız yok.sadece güzel futbol bekliyoruz.milyon dolar alan futbolcularımızdan tek isteğimiz bu paraları haketmeleridir...15 gün öncede beklentimiz bu yöndeydi şimdide bu yönde... |
ama aynı futbolculara 15 gün önce bu takımı kimse eleştirmedi..son fener maçında çokmu iyi oynadık hakem şu bu dedik kapandı dosya..orda oynanan futbol çokmu akıl sır alan bi durumdu..orda kimde ruh vardı??ben burda hiç kimseyi savunmuyorum kimse yanlış anlamasın..benm derdim sadece sahip çıkmak beşiktaşa..gerisi söylenenler yazılanlar umrumda değil.. |
Ben ne futbolcu nede yönetim tutyorum ben takım tutuyorum onunda adı BEŞİKTAŞ. Ben takımımın arkasındayım sonuna kadar. Boşunamı diyoruz; SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK, ASLOLAN HAYATTIR HAYATTA BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN, DÜYAM SENSİN, HERŞEY SENSİN, GELECEKSE TÜM ACILAR BİZ HAZIRIZ SENDEN GELSİN, BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN.... Acıyı görünce kaçmaya kalkan, takımdan Utanan zaten Beşiktaşlı değildir, kendini kandırmasın, gitsin ezik yada cincon olsun. Bizden uzak dursun. Beni dün akşamdan beri kaç kişi arayıp "ben senin yerinde olsam işe filan gitmem" dedi ama ben başım dik üzerimde formamla geldim. Yendiğinde havalar uçmayı, formayla sokaklarda gezmeyi biliyorsan böyle bigünde de giyeceksin o formayı. Böyle günlerde daha kutsal geliyor bana formam. |
yensede yenilsede Besiktasliyiz ama destek olurken yapilan yanlislarida uygun bir dille anlatilmali sorumlu olan ister yonetici ister oyuncu ister hoca varsa onlarda kendi ustune duseni yapmali taraftar ustune duseni yapip onlari yanliz birakmiyorsa onlarda bu taraftari sevindirmeli her sezon ayni laflarla sezona baslayip bu yil sampiyon olacagiz diyerek onca oyuncu aliniyor ustunede yeni bir hoca tabi abzen hoca devre arasida gelebiliyor ama oyanan oyun ortada ondan sonra cikip sanki hic bir sey olammis gibi onumuzdeki maclara bakacagiz diyorlar onunuzdeki maca bakin bakinda ama o anki macida alin bir zahmet olacak size ama sozun ozu bu yenilgiden kimler sorumlu ise hesabinida versinler herkes giydigi formanin degerini versin taraftar onalari kara kasina kara gozune sevmiyor besiktasli oyuncu diye seviyor |
Alıntı:
ne oldu içinizdeki beşiktaş aşkına ,sevgisine aynı şey yönetim,ertuğrul ve hatta beşiktaşlı oyuncular içinde geçerli onlarad da beşiktaş sevgiis olsa sahada bu mağlubiyete isyan eder ,mücadele ederlerdi. sonuçtaki 8-0 a kızgınlık değil bizimkisi hiç mücadele edilmemesi,pozisyona girilmemesi,fark açılırken bile rakip adam basarken ,oyncularda bu ayıbı büyümemesi için çaba göstermemesidir. Bizdeki kızgınlığın sebebi Özür dileriz,üzgünüz kişe lafları ile tarihe kazınan bu hezimeti silebileceklerini sanan kim varsa bıraksın bu beşiktaşı Sahada mücadele eden basan pozisyon araryan beşiktaş olsa ve hucum oynarken kontralardan bu golleri yesek gene adama bu kadar koymaz. Utanctan başka Birşey veremeyen kim olursa olsun bunun bedelini ödemelidir.İstifa ise etmelilerdir. Bunun hoca harcaması ile ilgisi yoktur. |
Alıntı:
|
yahu ne anlamaz taraftar varmış bizde.ne kenetlenmesi ya hala kenetlenmeden bahseden var.arkadaşlar biz zaten kenetlenmiş durumdayız.allah aşkına biz bu kulübe hep destek olmuyomuyuz.formasını tişörtünü eşofmanını veya her türlü resmi ürününü almıyomuyuz.daha 15 gün önce tribünleri tıklım tıklım doldurduk.bunlar hep kenetenme değilmi destekse destek değil mi? ama ben kendimi keriz gibi hissetmek istemiyorum.baştaki yöneticiler defolup gitmediği sürece kenetmiş bağmış anlamam. yanisi şu arkadaşlar ben bunların olduğu yerde birlik beraberlik olacağını düşünmüyorum.destek verdikçe kötek yiyoruz hep.sizde artık anlayın yahu ne olmuş bu bjk taraftarına anlamak gerçekten güz.siz ezikbahçe taraftarımısınız yoksa |
Abi bu karaktersiz takıma sahip çıktıkça azıttılar artık bi sallayıp silkelemek lazım bu formanın bu kadar kolay olmadığını göstermek lazım ya belki hala şoktayız farkına tam varamıyoruz ama Şampiyonlar liginde gelmiş geçmiş en farklı yenilen takım olduk.. Desemki full atak oynadılar defans açık verdi yok kardeşim maçta bir şutumuz var oda 82. dakikada.. Desemki defans yaptık ulan böyle defansmı yapılır 8 tane yediler. Peki ne b.kuma çıktılar o sahaya?? bari hiç çıkmasaydınızda 3-0 hükmen yenilseydik karaktersizler hepiniz ama hepiniz gitmelisiniz |
her zaman destek oluyoruz her zaman ama bu kadar rezillik olmaz ki. inanin disari cikmaya bile utaniyorum arkadaslar dalga gececek diye |
sabah kadar ağladım bir gram uyku uyumadım revamı ulan bu taraftara!! arabada başımı kaldıramadım Allahtan arabaın camları siyah.. sabahın köründe çıktımki tanıdıklar görmesin diye şirkette herkes fenerli tam bişey söyleyecekler yüzümü görünce abi yapma boşver diyorlar kimin ne hakkı var bizi bu durumlara düşürmeye |
Alıntı:
|
Canımız sıkkın, boynumuz bükük ama bu demek değil ki bu takı sahipsiz kabus gibi bir geceydi ama olan oldu sorumlusu kimse hesabını versin yola devam etmek gerek... Vatan, namus nasıl bırakılmaz ise beşiktaşda benim iin öyle artık hiçbir topçuya hiçbirşey demiyorum sadece rengine taraftarına duruşuna kurban olduum bu takımı hak etmeyen yönetici de futbolcuda siii....gitsin. Az bi gururu olan topçu dun bari 3 den sonra bi tarafını yırtardı da bu taraftarı bu hale düşürmezdi.... BEŞİKTAŞ AŞKI BAMBAŞKA... ama ne topçusuna ne yöneticisine sadece BEŞİKTAŞA |
ben desteklemiyorum kimseyi. ne ertuğrul hocayı nede yönetimi. etuğrul hoca başladı yine tigana gibi herkesi alakasız yerlerde oynatmaya. bazen şüpheleniyorum. acaba yönetim zorlamı oynattırıyo rico yu solda higuain i sağda. |
arkadaşlar camia olarak birlik olmaya tamam da hala bu yönetimin arkasında olmaksa birlik dediğiniz kusura bakmayın.yeter kardeşim,bu tepkisizlik yüzünden yönetimde tınlamıyor hiçbirşeyi.şerefleri varsa bir dakika durmazlar.ertuğrul hocayı severim gerçekten,ama ordu yenilmişse,sorumlusu komutandır.bu kadar basit.o da istifa etmeli ne yazık ki.kadroda da geniş çaplı bir değişime gidilmeli,bobo,delgado,cisse,tello,s.kurtuluş,s.öz kan hariç bütün oyuncularla yollar ayrılmalı... |
fb macindan sonra federasyondan hesap soran yonetim simdi hesap sorulma sirasi sizde kim verecek bu macin hesabini her aldiginiz oyuncuyu yildiz diye lanse ettiniz hocamiz maclarini izledi cok istiyor dediniz aldiniz nerde bu oyuncular bununda sen soyle ertugrul hoca gecen macta hakem hatasi oldu dediniz macta hata yapan oyunculari es gectiniz 2 mac 11 de oynayan kendini yildiz sanip sahada kafasina gore takiliyor hani disiplin vardi takimda kimse kimseyi kandirmasin takimda ortada oyanan oyunda gorunen bir takim varsa oda tribunde,tv basinda takimini detekleyen taraftardir bir yandan takimin desteklerken bir yandanda sovunu yapiyor bakin son gunlerde Besiktas denince sahadakiler sizleri degil tribundeki taraftari konusuyor millet herkes sirtindaki formanin hakkini vermeli |
Allah alayının belasını versin...Aşkım o formaya değil renklerine..Dün o formayı giyen,teknik direktörlük yapan,yöneticiyim ben diyen herkesin allh belasını versin inaşşlah...başka bişi yok... |
yazıklar olsun hepsine dua etsinlerkı gece o maçta inönunun onune gidipte kımse istifa diye bağırmadıııı |
yaaa yeter biz hep kötü günde yanlarında olduk bu ********ler bundan anlamıyo bizim ne zaman yüzümüz gülecek |
kardeşim siz ne diyonuz ya zaten bu takımı bu taraftar bu hale getirdi . taraftar dediğin taKImının eksiklerini görür ve protesto ederki yönetim bunu görsün siz hala takımınıza sahip çıkarsanız bu yönetim yine yatarrrrrrrr sizi seyreder güler keyfi yerine gelir . ondan sonrada hiçbişey olmamış gibi yoluna devam eder ve sonucundada ne olur beşiktaş gibi bir takımın taraftarındanda ancak buı kadar olur dedirtirsiniZ. |
Türkiye`de Saat: 17:30 . |