![]() |
Di-attaaa ? Ya bu adamı kim buldu getirdi,niye getirdi.İbrahim Kaş bundan 5 kat daha iyi futbolcu değilse bende :sheep:buyum.Birçok stoperi beğenmeyip onların yerine bu zamanı geçmiş herifi takıma kazandıran:dontknow: Ertuğrul Sağlam'da tebrik ediyorum(!):congrats: |
çok kötü gerçektende |
berbat bi adam transferin son gününde geldi... |
bizim yonetim hiç bir zaman başarılı bir transfer politikası gosteremedi zaten |
devre arası gider.... Gitmezse yeni bakimiz hayırlı olsun |
her sene boyle birisi olmasi lazim yoksa olmuyor |
sanki diğerleri iyi tello-bobo hariç bizde adam mı var cisse higuena diatta rico delgado (yılda 1) navarroyu istedi alamadılar tamam ertuğrulun hatası var ama yönetiminde var.gravesen dedi alamadılar makaleleyi getirdiler alamadılar. ertuğrulun tek hatası higuena |
berbat ötesi bişey :eviltongue: |
ya baki bu adamdan daha iyi bee. madem bunu alıcaktınız bakiyle oynasaydınız. offf |
toraman, cisse, koray, serdar özkan bu adamlara göre diatta dün akşam beşiktaşta sahanın en iysiydi bence diattayı en sonlarda eleştirmemiz lazım |
ertuğrul sağlam bu takımı kayserispor sandı ondan böyle futbolcuları doldurdu takıma zaten yönetiminde istediği buydu . takıma en az maliyetli oyuncuyu almak işte sonucuda budur . beşiktaş artık tek bir kayserispor bile etmez |
Alıntı:
|
kesin gider kardeşim bu adam manyağın teki |
tomasin evet ciddiyim dün gece cisse ne yaptı abi koray ne yaptı |
DOSTLAR DİATTA TRANSFERİNDE ERTUĞRUL SAĞLAM IN HİÇ SUÇU YOK DİATTA ALINMAK İÇİN ALINMIŞ BİR OYUNCU OLDU TIPKI GS NİN INAMATO TRANSFERİ GİBİ DİATTA DAN EVVEL ŞU AN JUVENTUS TA OYNAYAN LEGROTAGGLIE YE GİTTİLER OYUNCU İLE ANLAŞILDI JUVE NİN İSTEDİĞİ BONSERVİS VERİLMEYİNCE TRANSFER YATTI UZUN SÜRE RACİNG SANTANDERLİ RUBEN İN ÜZERİNDE DURULDU Kİ KENDİSİ SAĞLAM IN 1 NUMARALI TERCİHİYDİ ONDA DA KKULÜBÜN İSTEDİĞİ BONSERVİS HERZAMANKİ GİBİ FAZLA BULUNDU HANGİ AKLA HİZMETSE LIVERPOOL UN BANKO OYUNCUSU HYPIA DAN YAŞI 33 OLDUĞU GERKÇİSİYLE VAZGEÇİLDİ HALBUKİ DİATTA 32 YAŞINDA DEMEK Kİ 1 YAŞ ÇOK ÖNEM ARZEDİYOR BUNLARIN DIŞINDA HELGUERA BOUMSONG KROLDRUP VE DAHA BİRÇOK OYUNCU AYNI NEDENLERDEN ÖTÜRÜ TAKIMA DAHİL EDİLEMEDİ VE EN SONUNDA KALA KALA BOŞTA OLAN DİATTA TRANSFER EDİLDİ .İYİ OYUNCU ALACAKSAN İSTENEN BONSERVİS FİYATINI VERİP ALACAKSIN YOKSA BÖYLE DÖKÜNTÜLERLE KAHROLMAKLA KALIRSIN... |
[quote=zorro;476629]tomasin evet ciddiyim dün gece cisse ne yaptı abi koray ne yaptı[/quot Defalarca yazdımGeldiği ilk günden beri Cisse denen adamı hiç hazetmedim,adınıda hiç duymadım,bize yıldız transferi diye yutturulunca da inan güldüm.Zaten onun verebileceği en fazla şey de bu .Ben sadece İbrahim Kaş gibi sert bir oyuncu varken bu oyuncu niye oynatılır ona anlam veremedim. |
suç ertuğrulun değil onu bu takıma alanların biz burda dedik diatta higuain elde patlayacak hatta cisse elde patlayacak dedik suçlu olduk işte ne oldu sonuç ortada delgadoya laf atanlar bizim son 5 maçımızı istesinler tek başına mücadele edip takımı kurtarmaya calısan adam oldugunu izlesinler adam milimetrik paslar atıyor ama kullanan oyuncu yok ki adam gibi forvet defasn ve ortasaha lazım bu ap açık ortada yine bizi kazıkladılar bu basiretsiz yönetim yüzündne biz burda tartışıyoruz ya işe bak üzülüyoruz |
be ndün takımı tanıyamadım resmen büyülenmiş gibilerdi |
gitsin ya gitsin cissede gitsin higuainde, |
Türkiye`de Saat: 05:21 . |