![]() |
İbrahim Üzülmez'den açıklama:"Utanç duyuyoruz" "Utanç duyuyoruz" Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda İngiltere'nin Liverpool takımına 8-0 yenilerek, tarihi bir hezimet yaşayan Beşiktaş'ın takım kaptanı İbrahim Üzülmez, ağır yenilgiden dolayı siyah-beyazlı camiadan özür diledi. İbrahim Üzülmez, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Liverpool maçı nedeniyle takım olarak çok büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, ''Taraftarlarımıza ve camiamıza böylesine bir gece yaşattığımızdan ötürü takım olarak büyük utanç içindeyiz. Camiamızdan, tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz'' dedi. Bu sonuca neden olacak bir futbol ortaya koymaya haklarının olmadığını vurgulayan tecrübeli futbolcu, ''Takım olarak Liverpool maçının derin acısını yaşıyoruz. Futbolcular olarak Sivasspor maçından itibaren hatalarımızı telafi edip, bir daha böyle bir neticenin yaşanmasına müsaade etmeyeceğimize söz veriyoruz'' diye konuştu. 07.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
yok duyma ıstersen tam 7 gol senın bolgenden geldı sen nasıl bır futbolcusun bırıncı lıgde nasıl oynuyosunda besıktasda kaptan oluyosun aklım almıyo bnm yavv |
özürü kabahatinden büyük ne özürü ulan rezil ettiniz be sizde gurur ne gezer |
ulan sizde utanma duygusu olsa konuşmassınız bile allah kahretsin sizi |
ne özürü be ne özürü 8 gol ye sona özür dılee nıye daha önce düşünmüyorsunuz bunu özür dıledın bittimi şimdi |
bizde sizden utanıyoruz iboo git artıkk |
Koridor yaptın Lan Orayı...defol git |
Alıntı:
|
****** git ******** utanmaz arlanmaz sende haysiyet olsa karşılıksız fes eder sözleşmeyi gidersin |
Balık baştan kokarmış.Bizim kaptan böyle olursa zaten diğerlerinden ne beklenir ki...Merak etmeyin bizde sizden utanç duyuyoruz tek değilsiniz yani.70 milyon var!!! |
Alıntı:
helal baba sana çok doğru tespit valla :):):):) |
YA BU ADAM BİZİM KAPTANIMIZ YAAAAAA.DELİ OLACAM.ARTIK TAHAMMÜL EDEMİYORUM BU ADAMIN SURATINI GÖRMEYE..... |
ya bu adamın topu sürerkenki haline bayılıyorum topu aldımı en başta kendine bi güven var sanki dersin carlos . ama yanına bir rakip oyuncu geldimi adamın surat ifadesi değişiyor panikliyor ne yapacağını şaşırıyor eliyle rakibi itiyor ama ayağıyla ne yapacağını bilmiyor beyin yok yahu adamda :) sonrada ne olacağı belli tabii cumburlop yerde :):):):) |
bizde sizden utanç duyuyoruz defolun |
Alıntı:
Ulannnn daha ne neticesi 9-0 mı?yenileceniz İbo Git Artık Veya gel sana ocak ta jubile yapalım.Ama vazgeçtim sen sadece git jubile yaptıktan sonra Beşiktaş a Antranör falan olursun Uğraşamayız senle Allahım Kabus gördüm bir an için galiba |
bende senin gibi bi solbekimiz olduğu için utanç duyuyorum... |
imam ne yaparsa cemaat ne yapardı =S ibrahim yetmedi aga ya? artık şapkanı önüne koymanın zamanı gelmedi mi? |
arkadaşlar isterseniz bu kadar büyütmeyin bu skor olağan bişey bugün roma gibi bizden kat kat kaliteli özellikle defansıyla ünlü bi takım 7 tane gol yiyo bunlar olağan şeyler tabiki hepimiz çok üzüldük ama hayat devam ediyo |
ÖZRÜN REDDEDİLDİ İBO |
19 numara ibrahim senin yaptıgını bize çorumlu yapmaz.. ama sen 19 giydigine göre çorumlusun.. yeter ulan git artık |
19 numara ibrahim senin yaptıgını çorumlu yapmaz ama o numaraya göre sende çorumlusun yeter ulan git artık |
deli artık bırak futbolu kale arkasında top topla sen |
Ibo ben lutfen besiktasi birak git corumda falan top oyna. |
Türkiye`de Saat: 16:42 . |