![]() |
Ben bukadar ********lik görmedim kardeşim..(ezikler) ezik fenerliler her tezahüratımızı çalıyorlar ne buya kardeşim... biz besteleyelim adamlar çalsınlar kullansınlar fener lafı gecen bi tezavrat şekli olarak kullansınlar... çarşı bunlara karşı çok iyi bişey yapsa çok süper olur hiç değilse pankar acsınlar.... EZİKLER TEZAHÜRATLARIMIZI ÇALIYOR DİYE :hmmmm2: |
şuan psv maçındaki besteyi diyosan patenti bize ait bir beste deil kardeş |
patenti bizde değil ama onu yaratan biziz ve ezikler kopya çekiyolar şu anda bide becerebilseler |
cok sınır bıse yaa |
yaa aslında çarşı patend falan olsa süper olcak adamlar her maçta fener fener diye sölüyorlar deli oluyorum |
bence bırakalım artık şu işleri dünyanın en iyi taraftarı biziz birazda çarşı yönetime baş kaldırsın!!! |
bizim hareketi apmaya çalışıyolar bide |
kardeşim adamlar bizim beşiktaşımız gibi adnı duyurmaya çalışıyor ama nafile adamların yarısı oturuyor onlardan bişi olmaz... beşiktaş gibi takım varmı bizim gibi destekleyen varmı :flute: |
yaa takmayın.sesleri çıkmıyo.bizden iyi yapıyo olsalar bi kere spiker tribünler için güzel yorumlar yapar da beceremiyoki ezikler.tmm ilk biz yapmadık bunu ama o hareketle herşey bize ait düz söylüyolarsa söylesinler ama bize ait olan hareketleri yapmasınlar.bu kadar alcalmasınlar ya.walla ezikler:D ezikler utanın utanın ezikler daha neler görecegiz ne rezillikler yetmedimi çaldıgınız bizim besteler allah belanızı wersin g.t fenerliler |
taklit ettiklerine göre bari bişeye benzetseler.... o ne öyle birazı kalk gidelim diyor birazı b.k yeme otur yerine . yine çok komikler..... |
Türkiye`de Saat: 08:22 . |