![]() |
DERT ETMEYE DEĞMEZ BIRAKALIM FB TARAFTARI NE YAPARSA YAPSIN, ONLARDA VE TÜM TÜRKİYE DE BEŞİKTAŞ TARAFTARININ YERİNİ VE FARKINI BİLİYOR |
işte psv maçında resmen taklit ettiler bizi ezikler...bu kadar olur yaa...ama taklitler asıllarını yaşatırmış....ezikbahçe.... |
abicim eşim fenerli kadıköyde doğmuş büyümüş her maça gitmiş ama o bile beşiktaş taraftarlarını önünde eğiliyor bana bile kadın olduğum halde neden bu kadar koyu olduğumu anlamadığını söylüyor zaten ruhsuzlara anlatmayı düşünmüyorum o büyük sevgi içimden geliyor bunların elinde olsa bizim yüreklerimizi bile çalarlar |
fenerbahçe taraftarı bu akşam daha büyük bir ayıba imza atıp beşiktaşa la dalga geçen tezahüratta bulundular. avrupada kim olursa desteklerim.yeter ki türkiyeyi temsil etsin.ama fener taraftarı şunun farkında olmalıdır.bu tip hareketler başarılarına gölge olmakla beraber,insanları, avrupa maceraları süresince kendilerinden soğutmaktadır. |
ne olursa olsun insanın zoruna gidio eziklerin ağzında o tezatüğratları duymak...tezahürat çalmada üstlerine tanımam... |
Reziller utanın utanın reziller Dah neler göreceğiz ne rezillikler Yetmedi mi çaldıgınız bzim besteler Allah belanızı versin G.... Fenerliler |
EVET ARKADAŞLAR BUGUN RADYO SPORDADA TARTIŞMASI YAPILDI O BESTE BOCA YA AİT AMA BENİM KISDIĞIM ŞEYDE BİZİM YAPTIĞIMIZ HAREKETLERİN AYNISINI YAPIYORLAR AMA EZİK İŞTE NE DESEK BOŞŞŞŞ |
önemli olan yapabilmek duymadınızmı stadda hiç birlik yok her kafadan bir ses çıkıyodu.ne söyledikleri bile anlaşılmadı doğru düzgün.bide bizimkine bakın sanki tek kişi söylüyo gibiydi.bırakın yapsınlar.hiç olmazsa alem farkı görsün. |
hırsız takım ya .. adamlar ne gorse ne duysa calıorr bu kadar eziklik olurmu be |
Türkiye`de Saat: 00:30 . |