![]() |
Yönetimden 'U' dönüşü 8-0'ın ardından bir kötü sonuç daha almaktan çekinen Beşiktaş, Sivasspor maçına PAF takımla çıkma fikrinden vazgeçti. Kartal, cumartesi günü A takımıyla sahada olacak 8.11.2007 Hezimet yaşanınca... Fenerbahçe derbisi sonrasında yenilgiyi hakem İsmet Arzuman’ın kötü maç yönetmesine bağlayan Beşiktaş Yönetimi, Sivasspor karşılaşmasına PAF takımı ile çıkacağını açıklamıştı. Başkan Yıldırım Demirören sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada, “Sponsorlarımız isterse çekilebilir. Umrumuzda değil. Taraftarımız da bu maça gelmesin” demişti. Ancak Liverpool hezimeti sonrasında işler değişti, Siyah-Beyazlı yönetim PAF kararında geri adım attı. ‘Bu ayıp temizlenecek’ Alınan bilgiye göre, Beşiktaş’ın cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçına A takımıyla çıkacağı öğrenildi. Genel Sekreter Kenan Öner’in, “Liverpool maçında bize bu ayıbı yaşatan oyuncular, Sivas karşısında bu görüntüyü temizleyecekler” dediği belirtildi. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören de yaptığı açıklamada, “Gereken yapılacak. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Beşiktaş’ın Beşiktaş’tan başka dostu yok” ifadesini kullandı. |
hep dönektiler zaten. ne beklenirki. |
neresinden dönersen dön dönekliktir bide as takımla malup olursak ne olcak hiç düşündünüzmü |
Geri Viteess |
pafla çıkılmalı bence. bu apaçık korkaklık yöneyimin yaptığı |
NE FARKEDER???? BU TAKIMIN PAF TAKIMDAN NE FARKI VARKİ? |
zaten oyle yapacaklari daha basindan belliydi |
Ne diyim ben sana ey Yönetim....! |
ulan adam olsaydınız da arkanızda dursaydık bu ne dir böle.dönek herfiler yönetimmimmiş ulan bunlar kendilerini yönetemezler.büyük konuşmucan o zaman. |
yaw en kötü ihtimalle berabere kalırsınız sivas ile...Tamam gerçekten kuvvetli bir takım sivasspor ama PAF'larımızın yüreği var çocuklar koşarlar defanstan çıkmazlar icabında böylece gol de yemezler ve berabere biter. Hiç mi açık vermez sivasspor o zaman da bir kontraatak ile maçı bitirir hem sözünü tutmuş olur hem de eziklere kapak yaparsın KORKMA BE KARAKARTALIM sana aşığız biz BİZ SEVİNMEK İÇİN SENİ SEVMEDİK |
yaw kardeşim bırakın artık su fenermaçını beeeeee beceriksızlığınızın sebebini 1 maça ve 1 pozısyona bağlıyorsunuz ayıp ayıp koca bjkyi ne hale getirdınız beeee YETERRRR ARTIKKK kımse ben hatalıyım demıyoo bol bol özür dilenıyoo sayın DEMİRÖREN bjk lının bıduruşu vardır madem paf takım dedın paf takımla çıkın sahaya. sozunuzun arkasında durun barii bunu yapın as takımın yapamadığını paf takım yapar belkıde............... |
senin aklın ermez bu işlere çocuğum sen kendi forumuna dön burda kimse gaza gelmez söylediğin sözler seni bağlar seni yüceltir (?) puhaha bence tarihinize bi göz atın sigma1975'de Benfica'dan 7 gol, 1978'de PSV'den 6 gol yiyen,Cek Cumhuriyeti liginde ligde kalmaya oynayan Sigma Olomouc'tan 7 yiyen tek kulüp...bitmedi ilk amblemi fener olan kulup(EL FENERI), BJK korkusundan ne yapacagini sasirip 6 yabanci oynatan,sampiyonlar liginde “0” ceken tek Turk takimi... Haaa senden terbiyeli ol diycem ama bunu bile anlayamayacaksın güzel kardeşim...nefretin kime garezin kime :)))) kervan hep yürür sizler de konuşur durursunuz koçum...Hadi bakayım zekanı göster de akli-baliğ bi cvp ver yada bence boşuna asılma bu forumdan sana ekmek çıkmaz zaten birazdan banlanacaksın üzgünüm ki...Size kupada başarılar dilerim!!! |
Türkiye`de Saat: 23:05 . |