![]() |
Engin geldi böyle oldu! Menajer Sinan Engin'in "Malzeme bu" sözleri futbolcuları da kızdırdı. Bazı oyuncuların, "Sayın Engin sürekli bizim kalitemizi eleştiriyor, bizleri aşağılıyor. O göreve gelmeden önce çok daha iyi takımdık. Onun gelmesiyle işler ters gitmeye başladı. Sayın Sinan Engin biraz da kendisine baksın" dediği öğrenildi |
aynen o gitsin çakıcıyla uğraşsın sigara iç |
al birini vur ötekine yönetim-menajer |
arkadaşlar bi kalemde harcamayalım sinan engini.unutmayalımki sinan engin bize geldiğinde transfer dönemi kapanmıştı.hazır bi kadronun içine düştü.ben her zaman sinan enginin futbol zekasına güveniyorum.onun zamanındaki transferleri biraz düşünelim bide o yokken yönetimin yaptığı transferleri düşünelim...yaşanılan hezimetten sonra taraftra illa bi kelle istiyosa bence bu sinan engin olmamalı...ayrıca o yazılan haberede inanmıyorum.kolpa haberlerle ısınan suyu fokurdatmaya çalışıyolar.biraz daha sağduyulu davranalım arkadaşlar... |
kesinlikle sinan engin'in gitmesine katılıyorum.sinan engin menajer ilan edilmeden önce en azından hakemler bu kadar art niyetli değildi.lucescu'nunda bir demecini okumuştum :sinan engin'e rağmen şampiyon olduk diye. futbolcuların kabahati yokmu? tabiiki var. ama bu senede şampiyonluk falan yalan olmuştur SİNAN ENGİN sayesinde.hakem hataları vs. tüm hızıyla devam edecektir... |
1 mağlubiyetten sonra neden bu kadar ses çıkıyor onu anlamıyorm adam geldiğinde transfer sezonu kapanmak üzereydi napsaydı ??? bence suçu başka yerde aramaya gerek yok suç bazı futbolcularla yolların ayrılmasında. |
siananı transfer sezonunda değerlendirmek gerek |
İyi transferler yapmasını bekliyorum.Yapmassa gitsin bu takımdan... |
onu diyen futbolcunun taaaaaaaa buradan oraya lan ruhsuzlar ulan şeref yoksunları 8 tane yediniz lan malzemeniz eksik değil de nee rezil olduk ulan rezillllllll malmıdır nedir ya..... |
SİNAN ENGİNİN HİÇ BİR KUSURU YOK TAKMIMA GELDİĞİNDE TRANSFER BİTMİŞTİ. 100.YILDA Kİ EMEKLERİNİ UNUTMAYIN.SUÇLU RUHSUZLAR SÜRÜSÜ FUTBOLCULAR. |
takımımızın düzelmesi için kim gidecekse gitsin artık ama biz kartalımızı sevenler olarak eskisinden daha çok kenetlenip birlik olmamız gerek.Bizim gibi büyük bir taraftara da bu yakışır |
Sinan eNgin geldğinden beri kötü durumdayız diyen arkadaşlara şunu sormak istiyorum.Sİnan engin gelmeden önce iyi durumda olduğumuzu nereden biliyorsunuz Sinan engin ilk resmi maçımız olan sheriff maçının gündüzü gelmiştir.yani o gelmeden daha önce hiç maç yapmadıkki o gelince kötü olduk diyorsunuz.Birde ortada şöyle bir şey var 100. yıl kadromuzda taraftarın en sevdiği isimleri kadromuza katan kişi sinan engindir.Arkadaşlar şöyle bir gerçek varki demirören o koltuğa yapıştı gitmiyor demirören kalacağına göre transfer için tek ümidimiz Sinan Engin'dir.Demirören fbnin artıklarından başka kimseyi almayı beceremeyen bir insandır.Bence ara transfer dönemini bekleyelim S.Engin yapsın transferleri ondan sonra eleştirelim |
yahu arkadaşlar bu yönetimin takıma taraftara akıllara zarar olduğunu görmüyormusunuz.transferi yapacak olan kim yahu? parayı bastıracak olan .hertürlü sorunda metanetli davranacak camiaya moral aşılıcak kimdir arkadaşlar? beşiktaş ego tatmin merkezimidir?yönetim acemice ve bencilce davranıyor uzun zamandır bu amatör yönetimle hiç bişi olmaz..... |
demirören rejimi son bulmalı artık futbolun içinden gelmiş futbol adamları demirerön yönetimi yüzünden ne durumlara düştüler ....... yazık içim kan ağlıyor yazıkkk..... |
ayrıca şu bir gerçektir futbolu güzelliklerini kirleten hertürlü pis işlerine alet eden büyük yüce bjk camiasını hiçe sayan kim? bunlar ince ayrıntılar arkadaşlar iyi düşünün!? |
Alıntı:
|
AYNEN KATILIYORUM :stoned: Alıntı:
|
Bence Sinan Engin'le bir alakası yok.Sinan bu işleri bilen bir adamdır.Yönetim kadrosu bence zayıf,2-3 kişiyle takviye edilmesi geekir. |
Sinan Engin'den çok kaliteli transferler yapmasını bekliyoruz.Paraya kıysın biraz... |
Sinanda yönetime benzemeye başladı.Bi adam gibi konuşan o vardı onuda kaybediyoruz galiba.Grubumuzda valenci yok ama valenciaylan karşılacağız dedi maçtan sonra.Geçen sene kenan önere gülüyodum busenede sinan engin yaptı aynı şeyi.Yazık gerçekten.Sinan enginden hiç beklemezdim bunu.Madem üzgünsünüz çıkıp konuşmayın ozaman.Konuşuyorsanızda adam gibi konuşun sizi 70 milyon izliyor.Tek beşiktaşlılar değil ağzından salyalar akan eziklerle cinconlularda izliyor.Madara etmeyin bizi yeter artık... |
Adı zaten Valencia Sinan"a çıktı... |
yaa sinan engin den bahsediyorz.kalsn gitsin diye bi dawa yapmayın bu adam klübe zararlı. bunu tanıyan bi yakınım war.şimdi nerden oradan buradan tanıdıgını söylemiyim.kısacası o camiyanın içinde oldugu için bnm yakınım söyledigi söz şuydu.beşiktaşta sinan engin warken beşiktaş şampiyon olsn.bn beşiktaşlı olmazsam .... diyodu.kendisi fanatik bjk lidir. düşünüyormda bu adam bu klüpteyken hakemlerin tavırlarıda baya degişti.war bişeyler ama neyse.... |
sinanın ne suçu var bea allah allah!kesmeyin faturayı birilerine. o.ç hakemler sinan var diemi bjkyi çokertio |
çarşamba günü büyük aliyi ntv de izledikted sonra ağlıycaktım resmen büyük ali ve ertuğrul hoca gibi insanlar istiyorum |
katılmıyorum.. |
Adam doğru söylüyor Beşiktaş da oynayan oyuncuların büyük bir çoğunluğu 1.sınıf futbolcu deil...! |
bu oyuncuların transferlerinde sinan enginde vardı almasaydı ozaman bir insan kendini bukadarmı inkar eder toraman gökan zan ibrahim rüştü yozgatlı diatta higuen bütün bunları transfeinde vardı almasaydı delgdoyuda öneren kendisi yalanmı tv8 de biras çabuk olsa ronaldinho gibi diyordu delgad için yalnmı arkadaşlar çıkmış şimdi 3. sınıf , 5.sınıf diye sallıyo kendisi atmaya gelince beşiktaş için var yok ya para olmasa gelirmi beşiktaşa yada çıkarı olmasa o anca çakıcı abisine kıyak yapsın çakma beşiktaşlı nolcak hiç bunların kendisinde hata yok ha hep oyuncu hoca hni rıza köy takımı gibi oynatıyodu kendisi geldi demeç şampiyonu oldu herşeyi biliyo hakemlerin bir takıı nasıl doğradığınıda biliyo ama engel olmak çin icraat yok iş işten geçsin ben biliyodum de yok ya madem biliyodun neden engel olmadın sinan efendi madem 2.-5. ınıftı bunlar neden aldın yada alınmasına enge olmadın acaba senin kişiliğinde bir sınıf sorunu olmasın sinan paşa ....çakma beşiktaşlı ne olacak...... |
geldiği günden beri istemiyordum ama liverpoolun macınıda sinana kesmemek lazım... sağ kanatta benayounu sinan tucak değildi... her nekdar ertuğrulu sevsemde hataları görmemek mümkün değil... ikinci yarıya tandoğan değişikliği !!! sonra skor 4-5-6 ya gidiyor higuain ve ricardinho... yani artık olmuyacağı belli bari farkı rezilliği önlemek için defansı 5 le... çak iki ön libero...utanılcak birşey olmazdı... hiç olmassa böyle olmazdı... ertuğrul iyi insandır beşiktaşlıdır ama malasef beşiktaş teknik direktörü olabilecği zannetmiyorum... zaman tanımak filan tamam bunlar güzel ama ilk yarı bitince soyunma odasında takıma ne söyledi cok merak ediyorum.. |
Türkiye`de Saat: 04:49 . |