![]() |
Beşiktaş ta bu 4 lü istenmiyor Beşiktaş'ta bu dörtlü istenmiyor! Tarihe kara bir leke olarak geçen Liverpool hezimeti sonrası taraftarın hedefinde Yıldırım Demirören, Sinan Engin, Ertuğrul Sağlam ve Çarşı var. Siyah beyazlı taraftarlar, internet sitelerindeki forumlarda bu dörtlünün takımla ilişkisinin kesilmesini istiyor. Takımda büyük bir revizyona gidilmesinin altını çizen Beşiktaşlılar, kötü yönetimi ve kulübü borç batağının içine sokan Demirören'in derhal görevini bırakması isterken, Ertuğrul Sağlam'ın da kellesi talep edildi. Takıma oynattığı korkak ve başarısız futbol eleştirilerde bir numara olurken, "Genç ve tecrübesiz bir ismin takımın başına gelmesi büyük bir hataydı. Aldırdığı oyuncular da fiyasko çıktı" yorumları yapıldı. Engin için de, "Dengeleri iyi kuramadı. Sert çıkışlarıyla oyuncuları tedirgin etti. Hakemler hakkındaki ağır konuşmarıyla Beşiktaş'a karşı bir cephe oluşturdu" ifadeleri yazıldı. Beşiktaş Kulübü'nün önüne de geçen Çarşı grubu da diğer siyah beyazlı taraftarların hedefi oldu: "Yönetime menfaatleri uğruna hep destek verdiler. Sessiz kalarak başarısızlığa prim tanıdılar. 8-0'dan sonra da destek vermeye devam edecekler mi?" |
sadece yıldırım demirören ce kısmen de çarşı |
bazen bende çarşının kendi şavunu yaptığını düşünüyorum yani amaç 132 desibel ses çıkarmakmı yoksa takıma destek olmakmı yoksa yönetim taraftarlığımı çarşı savaşa karşı diyorlar ama kendi içinde birbirlerini bıçaklıyorlar çelişki bence çarşıda bir yozlaşma ve bir bozulma var sanki .... |
Serdar Başkan,Çarşı'nın yerini değiştirmiş.Hem böylece maddi bir kaynak da gelmişti takıma ama Demirören tekrar kapalıyı onlara verdi.Dünyanın hiçbir yerinde stadın yan tarafları mütevazi-ateşli taraftarlara verilmiyor...Demirören yanlış yaptı... |
SİNAN VE TÜPÇÜ GİTSİN YETER DEFOLUNN ARTIKKK YETERRRRRRRRRRRRR |
çarşı tafatrat gurubu kardeşim susun!!! |
sadece demirören gitsin.... |
Taraftar kimin ne oldugunu goruyor |
Sinan engin ertuğrul sağlam kalmalı. sadece demirören gitmeli. Sinan engin transfer zamanı gelince tuttuğunu koparacak yetenekte birisi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
takimi daha kötüye getirmek için çıkartılmış bi haber arkadaşlar cabuk galyana gelmiş adam istediğini alıcak boyle giderse.. yazık.. |
ÇARŞI ya laf yok .. yenerken iyide yenilince mi kötü |
çarşısız kapalı çok sakıncalı:D kardeşim warmı böyle bi mantık 90 lı yıllarda bile o zamanlar tribün kapma warken bjk taraftarı yani çarşı kapalıyı kapmak için geceden stad yanında yatıyolar.şimdi stad bizim klübün taraftarı kale arkasına alıyosn:Dsnrada niye kavga çıkıyo:D tekrar söylüyorm çarşısız kapalı çok sakıncalı. |
arkadaslar o carsı bıze bu tezahuratları hazırlıyo bı nevı emek verıyo o yuzden onları cok sevıyorum baya kapalıda mac ızledım ınanılmaz coskulu....ama gercekten eskıden sahip oldugu ruhu sankı bozdular.... artık carsı demırorene karsı olmalı bunu yapmalı ortada bır besıktas askı varsa .... |
Hepsi!!! Geçen yıl sivas maçında yönetim istifa sesleri kapalı tarafından susturulmuştu. Şimdi bakalım ne yapacaklar. |
Sinan Engin veertugrul hocanın kalmasından yanayımm...Dierleri gitsinn...Sinan bu takımı toplayacak adam...Takımda herkes tarafından sözü dinlenen tam manasıyla bir abii konumunda...Bu donem için ben ona suç bulmuorum kimse ksura bakmasınn...Ocak'tan itibaren bu takımda Sinan Engin'in ipleri eline alıcagını ve takımımın yukseklere çıkacagını düşünüyorumm... |
neymis ertugrul un yasi genc mis...akil yasta degil basta olur. ve ertugrul zeki ve prensipleri olan bir hoca. cok basarili olacagina eminim. yeter ki güven ve zaman verilsin. carsi da hic bir zaman demirören e karsi tutm almaz. onlari beklersek bir sey olmaz. pindikleri dali kesecek halleri yok ya. yanliz bu yönetim ile basari gelmeyecegini artik carsi haric herkes anlamistir. bir 4 sene daha bu baskan bu isi götüremez. |
Demirören gitse varya süper olur ama gitmiyoki adam ....! :( |
çarşı anasını ağlattı beşiktaşın valla |
demirören istifa |
çarşısız maç olmaz bu biline herkez tarafından çarşı olmadan bakalım ne adar zevk alcaksınız biraz mantıklı düşünün beyler mantıksız düşünmeyın fb liler gibi gitmesi gerek kişi varsa ertugrul hocadır korkak futbol oynatan o dur bunda ne başkanın nede sinan engini suçlamamak laızm YILDIRIM DEMİROREN beşiktaşımızın başarısı için herşeyi yapıyor hangi fubolcu istendiğse alınmadı mı hoca kimi derse o alındı sahaya başkan mı cıksın oynamaya sinan engin mi cıksın nizemitin mimarı ertugrul hocadır hocanın istediği gibi ooynadı futbolcular ve herzmanki gibi yanlış taktik verıyor futbolculara ne dediğse onu yaptılar hocanın yanlış uygulaması buna sebep olduAKESİNLİKLE ERTUGRUL SAĞLAM GİTMELİ !!!!!!!! |
arkadaşlar ne o yaaaaaaaaaaaa anlamadığım konu daha dün dünyaya beşikktaşımızı şovlarıyla tanıtan çarşıya herkes cephe almış durumda... bence bu boyle olmaz!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
YA BU MEDYA BU YANLI BASIN O DENLİ FESAT VE BİR O KADARDA FIRSAT DÜŞKÜNÜ Kİ... ŞİMDİ MORALLER BOZUK BU DURUMDAN NASIL İSTİFADE EDEYİMDE BEŞİKTAŞIN İÇİNDE KAOS YARATAYIM DÜŞÜNCESİNDE ... KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU HEP BÖYLE BİR TAKIMA BU KADAR MI DÜŞMAN OLUNUR. SEVİNCİMİZLE SEVİNMEYİP SAHTE SEVGİ GÖSTERİLERİNDE BULUNURKEN MAĞLUBİYETLERDE ÖYLESİNE MUTLU VE ÖYLESİNE KEYİFLİLER Kİ ... AMA BEN SON 2-3 YILLIK SÜRE ZARFINDA BEŞİKTAŞIMLA İLGİLİ GEREK YAZILI, GEREKSE GÖRSEL BASINDA ÇIKAN HİÇBİR HABERİ TAKİPETMEDİM VE ETMEYECEMDE BEŞİKTAŞLI OLMAK BİR ÖLÜM-KALIM MESELESİ DEĞİLDİR BİLAKİS DAHA ÖNEMLİDİR ... |
arkadaşlar, tamam anladım demirören gitsin diyorsunuz , ertuğrul yada sinana engin gitsin diyorsunuz... ama ÇARŞI ? ne yaptı çok ses çıkardı kendi şovunu yaptı ?!?! bi taraftar grubu ne yapması lazım ? ses çıkarmamasımı ? show yapmamasımı ? tepki göstermiyor ? tepki gösterince ne oluyordu eskiden hatırlıyorsunuz ? "beşiktaşlı futbolcular inönüde stresten oynuyamıyor" feryat figanları vardı heryerde.. simdi show var ses var destek var yenilen takımı desteklemek var eee ? herşeyi anlarımda renkdaşlarım? lütfen kendi taraftarımıza karşı olmak, yapmayalım... ne kadar kızsamda yıldırım demirören bir beşiktaşlıdır klupdeki bu başarısızlığı isteyerek yapmadı tabiki , olmayınca olmadı... sinan engininde beşiktaşlılığından şüphe yok.. ama başarısızlık olduğu zaman ve bu uzun bir zamana yayılıyorsa durup düşünmek ve artık sevdiğin takıma zarar vermemek için yerini devretmek lazımdır... benim şahsi görüşüm sinan enginin menejer olmaması gerektiği... herzaman için çok başlılık yarardan çok zarar getirir... bırakın futbolcular tek kişiye , teknik direktöre yaranmaya çalışsınlar, iyi oynamaya, gözüne girmeye çalışssınlar.. başka bir kişi fazladır ,gruplaşma yapar... eruğrulun beşiktaşa gelmesi erkendi di di... ama şimdi herşey iyi gidiyor olsaydı bunun tam tersini konuşucaktık... futbol işte... en kötü gününde de beşiltaşlıyız ve bunla gurur duyuyoruz... hemen maçın ertesi gün dışarı çıkarken giydim beşiktaş formamamı... en iyi zamanında herkes takımını tutar giyinir kuşanır... ama beşiktaşlılık farklı birşey işte.. |
ARAMIZA HOŞGELDİN ONLINE KALMAN DİLEĞİYLE... |
beşiktaşın yararına olacaksa bu 4üde gitsin! |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |