![]() |
Protesto hazırlığı Beşiktaş taraftarı, takımı ve yönetimi protesto etmeye hazırlanıyor. F.Bahçe yenilgisi sonrası yapılan açıklamalara rağmen Sivas karşısına normal kadro ile çıkılacağının bildirilmesi ve 8-0'lık Liverpool mağlubiyetinden rahatsızlık duyan taraftarlar, Sivas karşılaşmasında bunu dile getirecek. |
Basının taraftarı yönlendirmeye çalışması olarak görüyorum bu haberi. Belki böyle bir şey yok ortada. |
8-0 dan rahatsızlık duymayan varmı ki |
hoca destek istedi basın toplantısında ama ben yine de taraftarın takımı protesto edeceğini düşünüyorumm.. |
takımı değil demiröreni hedef almalıyız |
Haberlerin altına kaynaklarını da yazarsak iyi olur. Kimden, nereden olduğunu biliriz. "Duyuldu, duyumu alındı, belirtildiği söylendi" şeklinde haberler genelde üflenmiş haberler. |
O maçta Ertuğrul Hoca kesinlikle kırılmamalı. Yıllar sonra beşiktaşa gönül vermiş gerçek bir beşiktaşlı ve o kadarda geleceği parlak bir antrenör geldi. Bence T.Direktörde istikrar sağlanacaksa en göze çarpan ve en doğru kişi Ertuğrul hocadır. |
taraftar zaten ne yapacağını çok iyi biliyo basının yönlendirmesine gerek yok ki... taraftar gereğinden fazla destek veriyo ama demirören hakkını vermiyo bencede demiröreni hederf almalıyız... |
Hepsi diz çökecek o kadar! |
arkadaşlar protesto etmemliyiz toksa daha kötü bi sonuç daha alırız yönetim taraftarsız hiçbişe değil yani bizsiz bi halt değil bizde olmasak mahfolur ve önemli bi maç |
Türkiye`de Saat: 21:16 . |