![]() |
sağlam haric yonetmde 1 kisi bile kalmayana kadar protesto edilmeli bence |
eziklere olan galibiyet üstünlüğümüz eşitlendi ve ardından. şampiyonlar ligi tarihinin en büyük farkını yedik |
Edeceğiz tabi bunda ne var ki...8 tane yiyip gelmiş bir takıma ve sözünden dönen başkan ve ekibine başka ne yapılabilir ki.Alkışmı!!!Neyaparlarsa yapsınlar onlar haketmiştir.Ertuğlul sağlamda merak etmesin bu protestolardan enaz payı alan odur.Onun için destek vermiyoruz gibi birşey çıkmasın sağlam hocaya.Bizden daha çok destek veren bir taraftar yok dünyada zaten.İnş. ertuğlul hoca kırılmaz tek derdim bu...Ama onunda düşünmesi lazım biraz taraftarın durumunu... |
kim nerden çıkarıyo bunları ya walla bu herifler beşiktaşı bitirmeye çalışıyo ibbnne çocukları |
basının ve diğer tüm unsurların dolduruşuna gelip protesto yapmak şu saatte çok yanlış! bu yenilgilerden rahatsız olmayan yok elbetteki ama şu anda tam desteğe ihtiyaç var!!!! |
edin mutlaka edin protesto edin |
:hmmmm::shot: |
bence bütün bu yasananlardan sonra besiktasımızı yine de tam desteklememiz lazım. protesto edersek daha da alay konusu oluruz. sonuna kadar destek lazım... liverpool'u 2-1 yendigimiz macta ki taraftarlar yine sahne almalı herkesi bu sekilde daha iyi susturucagımıza inanıyorum |
ARKADASLAR MEDYA BIZI YONLENDIRMEYE CALISIOR,, LUTFEN BUNLARA KANMAYALIM HEPSI BIZI BOLMEYE CALISIOR,, LUTFEN PROTESTO OLMASIN,, TAKIMIMIZI OYLE DESTEKLIYELIMKI GORSUNLER ASKIMIZIN NE KADAR BUYUK OLDUGUNU VE HIC BISEYIN NE BIZI NEDE ASKIMIZI YIKAMIYCANI!! LUTFEN PROTESTO ETMEYELIM,, BU GUNLERDE GOSTERMEMIZ LAZIM BIZIM NASIL TARAFTAR OLDUGUMUZU LUTFEN!!!!! |
yönetim istifa nevzat demir görev başına |
Türkiye`de Saat: 21:51 . |