![]() |
Beşiktaş Çin'de bile manşet oldu.. Beşiktaş Çin'de bile manşet oldu Avrupa medyasında geniş yer bulan Beşiktaş'ın, Liverpool karşısında aldığı tarihi yenilgi, Çin basınına bile manşet oldu. Haftalık yayınlanan Tian gazetesi, ilk sayfaya, karşılaşmada attığı 3 golle yıldızlaşan İsrailli Benayoun'un ilk gölünden sonraki sevinç fotoğrafını koyarak üzerine büyük rakamlarla, "8-0" yazdı. Haberde, Beşiktaşlı futbolcuların, Liverpool'un atak futbolu karşısında daha maçın başlarında pes ettiği de belirtildi 09.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Milliyet |
al ıste sana cınde bıle manset olduk ya |
yorumsuz :( |
hak eden bulur:( |
ne çini tum dunya yaww uzun sure unutulmaz bu skor ama bizim unutmamiz lazim |
normaldir ben alıştım sizde alışın |
şöhret olduk :D |
yazık yaa çin bile bizi nasıl tanıdı yazık yaaaaa |
efet aslında kısa zmanda unutup hep beraber oldugumuzu gostermelıyız |
bu hale sokanlar utansın... |
bu takıma gönül werdim ama boş yere çar çur etsin diye diil benim gönlümü önce uefa'ya kalarak sonra ikinci yarıda fenere en az 3tane çakarsa alır beşiktaş,ele güne rezil olduk ağlamaklı olduk herkes dalga geçerken bunun telafisini yapmalılar düzgün istiyosa lig sonuncusu olsun ama düzgün futbol oynasın canımı yesin.hakem 1vermesin 2vermesin 3 atsınlar kardeşim artık.revizyona gidilsin herkes kendine çeki düzen wersin bizi bukadar üzmeye hakları yok,güzel gün görelim biraz |
Tarihe gecdik iste ne mutlu bizeee |
neyse bundan sonra hic kimse besiktasi unutmas.... |
dogru tabi... |
reklamın iisi kötüsü olmuo :S |
çin nüfusunun kalabalık olduğunu düşünürsek dünyanın yarısı bizi tanıyo :) |
yazıklar olsun be |
finlandiya yada etiyopya basınında çıktık mı mrk ediyorm:D |
BUNU NASIL TELAFİ EDİCEKLERİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM HEPİMİZİ AĞLAMAKLI ETTİLER BUNA HAKLARI YOKTU Kİ BİZ ONLARI ÖLÜMÜNE SEVERKEN KARŞILĞI BU OLMAMALIYDI... |
TARİHE BÖYLE Mİ GEÇECEKTİKKKK :frown::(:(:(:( |
takımımızın her zaman arkasındayız uzayda manşet olsada en büyük beşiktaş |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:37 . |