![]() |
Taraftar ikiye mi bölünecek? http://img.sabah.com.tr/im/2007/11/1...8B53C6410r.jpg Taraftar ikiye mi bölünecek? Beşiktaş'ın PAF takımıyla sahaya çıkma fikrinden vazgeçmesinden sonra siyah-beyazlı taraftarların da bu karşılaşmaya ilgi göstermesi bekleniyor. Liverpool maçı sonrası bu ilk sınavda taraftarların bir bölümünün yönetim ve Ertuğrul Sağlam'ı protesto edeceği, bir grubun ise sadece F.Bahçe ve Haluk Ulusoy aleyhine tezahürat yapacağı öğrenildi. Bu bölünmenin tribünde bugün bir sıkıntı yaratabileceği konuşulurken, futbolcuların ise açılacak pankartlarla protesto edileceği bildirildi. |
bence yapılmasın çünkü kırılma noktasındayız artık |
bgn olaylar çıkar! 3-5 kişi ölür 10-15 kişide yaralanır! |
bence bu maçta herşey olabilir |
olaysız atlatırız insallah bu macı |
İkiye bölünme olmasın bu maçta yaa...90 dakika var sonuçta hepsinede yeteri kadar tezavrat edebiliriz.Futbolcular olsun,yönetim olsun,federasyon olsun,hakemler olsun,ezikler olsun...Hepsinin aleyhine tezavrat yapabiliriz.Yeterki bölünme olmasın hemde böyle bir maçta... |
hani nerde beşiktaşlılık birliği...ya onu yapsın ya da bunu yapsın ama BÖLÜNMESİN!!!...zaten herkes bölünmesini istiyor! |
Alıntı:
|
iplerin kocağı bi maç yönetimi istifaya çağırmazlarsa birsürü şey değişcek ! |
o da ne demek bölünme de ne demek anlayamadım biz fener yada gs taraftarımıyız ? şu aralar en çok birlik beraberliğe ihtiyacımız var. bakın ingilterede adam küme düşmüş takımını tribünleri doldurarak alkışlayarak uğurluyor. yakışmaz bize özellikle tüm dünya bizi en iyi taraftar grubu olarak görüyorsa. Tamam ÇARŞI bu taraftarın lokomotifidir bir çok şeye de karşıdır. fener gs taraftarı uyurken toplumsal mesajlar veren dikkat çeken gruptur. liverpool maçının şov haline gelmesine ön ayak oldular. ama artık içindeki çirkin insanları çıkarsınlar. inanıyorum ki onlar da istemiyorlar ama artık çarşı ismini duvar yazılarıyla , polat alemdarla, mafyayla , suçla özdeşleşmesine izin vermesinler bize yakışmıyor . biz en iyiyiz , lütfen tribün liderleri birlik olun .unutmaynki beşiktaş sizin çıkarlarınızdan daha önemlidir.başarılarınızın devamı dileğiyle. |
Alıntı:
|
bölünmeye gerek yok ya |
tek hedef demirören olmalı |
Alıntı:
çArşı menfaatlerini zedeleyebileceklere kArşı! |
tek hedef demirören olmalı |
ne mac olacak ya hersey var gurur onur hakem yonetim taraftar offff maca bak benimde en cok merak ettiğim an carsının yonetimi protesto edeciği an o gunude gorecekmiyim acaba? |
herkesin fikri farklı olcak tabi bazısı yönetim istifs diyecek bazısı ruhsuz ...ler... ama birşey olmaz.. beşiktaş taraftarı farklıda düşünse kanlı bıçaklı olmaz.. ya birde ne çarşıymış kardeşim bu yaa hiçbilmeyen gelip baksa beşiktaş içine fener grubu filan sanıcak.. yönetim istifa diye bağırmıyacak carşı diyosunuz... illa çarşının bağımasımı lazm... başkan kendi düşünemyormu yaptıım bunca mükemmel !! şeyden sonra bırakmam lazım diye... çarşı bir yönetimi istifaya çağırdıysa tüm gelicek yönetimleri kötü gidince istifaya çağırcak diye bir kural mı var? bazen bende bzı yaptıklarına karşı olsamda sonuna kadar taraftar grubumuzun arkasındayım... eleştirelim eleştirelim ama beşiktaşı destekleyen insanların boynuna hemen ilmeği geçirmeyelim... |
o nası şey yaa.bu dewran böyle dönmee dewam ederse bizde 10 yıla kalmaz trabzon gibi oluruz... |
su an cok onemlı sagalam gıtsın futbolculara ozellıkle rıco ya moral |
inş. böyle birşey olmaz |
beşiktaşım nasıl dünyada tekse taraftarı da tektir ufak tefek fikir ayrılıkları bölünme deildir.... |
inceldiği yerden kopsun |
böyle birşey olabilirmi ya ne bölünmesi biz herkeze yeteriz onlar bizi bölmek istiyorlar asıl beşiktaş biziz bizi kimse bölemez hepimiz kardeşiz kendi korkaklarıyla karıştırmasınlar |
Taraftar bugün BERBATTI.Zaten takım kötüydü bir de tarftarın ıslıklamaları,sağa sola istifa göndermeleri futbolcuları oyundan kopardı.Takımın tüm birimleri formsuz,bir tek taraftar formdaydı.Bu akşam onlarda formsuzdu.Ve bu Büyük taraftara jiç yakışmadı |
yaa maçta çok güzel bi pankart açtılar aynen şöyle yazıyodu. 10kupona g... weren basın bunuda basın. bu ******** basın abuk subuk şeyler yazmaya dewam ediyor.yok öyle bişey bütün tribün yıldırım demirören ve sinan engin istifa diye bagırdı.erturul hocaya ise desdek çıktılar.böyle medyanın a... |
olurmu bizim taraftarlar kadar güçlü biribirine bağlı hangi taraftar grubu var söleyin bakalım ne olursa olsun beşiktaş tarfatarı anca beraber kanca beraberdir |
Alıntı:
|
NE OLDU BEYLER ALEN VE DİĞER 16 AMİGO GİTTİ BAŞKAN KOLAY İSTİFA EDER DİYENLER NE YAPTINIZ İSTİFA ETTİ Mİ BAŞKAN .ALEN İN MAÇLARA GİREMEMESİNE SEVİNENLER SİZE DİYORUM ÇARŞININ DÜŞMANLARI BEŞİKTAŞIN DÜŞMANLARI SÖZDE BEŞİKTAŞLILAR.KINA YAKIN ŞİMDİ PROTESTO ETMEYİ BİLE BECEREMİYORSUNUZ GÖRDÜK DÜN SİVAS MAÇINDA SİZİ . BEŞİKTAŞIN CİĞERİNİ SÖKTÜLER SÖZDE TARAFTARLARIN YÜZÜNDEN .DEVAM EDİN BÖYLE EZİK MEDYA NIN EMİRLERİNİ YERİNE GETİRMEYE. |
sinannı nie protesto ettiler ki ! takımda çok az da olsa disiplin varsa o da s.enginin sayesinde oluyor beşiktaşı düşünerek protesto ettiklerini düşünmüyorum...bnce tamamen aralarındaki sürtüşme yüzündendi o... SİNAN ENGİNİ PROTESTO EDENLERE KARŞIYIM ! |
geçmiş olsun beyler tezaruhatları begendim müthiş :):) |
GEÇEN SEN ÇARŞI GRUBU SİVAS MAÇINDA ŞUAN BULUNDUĞUMUZ DURUMDAN DAHA VAHİM BİR HALDE İKEN TÜM TARAFTARLAR YÖNETİM İSTİFA DİYE BAĞIRIRKEN ÇARŞI GRUBU SESSİZ KALDI. BEN YAKLAŞIK 7 SENEDİR TÜM MAÇLARA GİDİYORUM ÇARŞI BENCE TAKIMA BAZEN YARAR SAĞLDIĞI GİBİ ZARAR DA VERİYOR. SİVAS MAÇINI TARAFTAR KAYBETTİRMİŞTİR. ÇARŞI GRUBUNA SORUYORUM GEÇEN SENE SİVAS MAÇINDA BU HAFTALAR KAÇINCI SIRADAYDIN NEDEN İSTİFA DİYE BAĞIRMADIN? BU SENE HAKEM HATALARI İLE 10 PUAN KAYBETMİŞSİN HAKEM HATALARI OLMASA LİDER KONUMDASIN, PUAN SIRALAMASINDA 4.VE LİDERDEN 4 PAUN GERİDESİN TÜM DERBİ MAÇLARINI BİTİRMİŞSİN. ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 3 PUANIN VAR PORTO VE MARSİLYA MAÇINI KAZANDIĞIN TAKTİRDE GRUPTAN ÇIKABİLİYORSUN. EY ÇARŞI GEÇEN SENE SİVAS MAÇINDA YÖNETİM İSTİFA DİYE TÜM TARAFTARLAR BAĞIRIRKEN NEDEN BAĞIRMADIN. KİMDEN İSTİŞARE ALDIN. BJK TARAFTARIDA ÇARŞIYA KARŞI |
hee bölündük bölündük sivas 2 ye böldü bizi 2-1 |
Alıntı:
DÜN YÖNETİM İSTİFAYA ÇAĞIRAN ÇARŞI DEĞİLDİ SENİN GİBİ SÖZDE TARAFTARLARDI .DAHA NEYİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORSUN . |
Türkiye`de Saat: 10:01 . |