![]() |
Diz mi çökecekler? Diz mi çökecekler? Beşiktaşlı futbolcuların bugün tribünlerin önünde diz çöküp taraftarlarından özür dilemeyi düşündüğü öğrenildi. Ertuğrul Sağlam'a "Galibiyet sözü" veren oyuncuların maç öncesi de tıpkı Slavia Prag'ın taraftarı önünde yaptığı gibi diz çöküp özür dileyeceği kaydedildi. S.Prag, Arsenal'a 7-0 yenilmişti. |
YARIN GÖRCEZ BUNU YAPARLARSA ÇOK ONURLU VE ERDEMLİ BİR DAVRANIŞ OLUR. |
neye yararki diz çökmeleri. beni tatmin etmez. çıksınlar fb maçına 5 tane çaksınlar o zaman rahatlarım. eziklerin alay konusu olduk bee. forumların eğlence kaynağı olduk. |
takla atsalarda ben şahsım adına affetmem. belki gruptan çıkar fener 8 atarlarsa o zaman belki. bu utanç bende büyük tahribat yaptı.bunu kolay kolay silemezler. |
zannetmem yaa. yapmazlar. |
hiç zannetmiyorum yapacaklarını !!! hem yapsalarda kimse tatmin olmaz gibime gelio |
alıştık zaten bunlara.diz çökmesi gerekenler diz çöksün.futbolcunun suçu ne.bu yönetim gitmedikten sonra daha çok diz çöken futbolcu gelir bize. |
o taraftarların hepsinin ayaklarının altını öpseler affetiremezler! ne zaman ligi şampiyon bitirip yanındada bi avrupa kupası alırlar o zaman affedilir! ama bu kadro her tarafını yırtsa bi iş yapamaz! |
hiç zannetmiyorum böyle bişey yapacaklarını |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:57 . |