![]() |
Kartal'da sürpriz var! Beşiktaş'ın hocası Ertuğrul Sağlam, Sivasspor karşısına Liverpool önünde fark yiyen 11'i sahaya sürüp, tarihi yenilgiyi affettirme düşüncesindeydi. 10.11.2007 Beşiktaş’ın hocası Ertuğrul Sağlam, Sivasspor karşısına Liverpool önünde fark yiyen 11’i sahaya sürüp, tarihi yenilgiyi affettirme düşüncesindeydi. Ancak genç çalıştırıcı dünkü taktik idmanında çok farklı takımlar denedi. Sağlam kalede Rüştü Reçber’e, orta sahada Ricardinho’ya, savunmada da İbrahim Kaş’a şans tanıdı. Ayrıca forvette de Bobo ve Nobre denendi. Bu arada sakat Burak ve hasta Batuhan da maç kadrosunda yer almıyor. Tello’nun yokluğunda sol çizgide sıkıntı yaşayan teknik heyetin, bir türlü bekleneni veremeyen İbrahim Akın’ı gözden çıkardığı belirtildi. |
bu sürpriz değilki herzamanki gibi kadro istikrarsızlığı. Her maçta var aynısı |
hadi haırlısı bakalım ne olacak |
nobrenin neyine sans tanıo anlamıom ki :( |
Hadi hayırlısı........ |
bi macada higuain boboyla baslasanda bi 90dk hıguaini gorup futbolculugunu anlasak artık! |
isterlerse 9 atsınlar affetmem ben gidicekler avrupada fark atıcaklar yedikleri gibi |
diatta oynarsa balili perişan eder onu ingilteredeki gibi o oynamasında af diye bişey yok olan oldu bikere adam gibi oynasınlar da |
benim en cok merak ettigim higuain yine bu acta 11 cıkmayacakmı ya bu adam gitsin kalsın die tartısma yaratılıo ama adamı daha ilk 11 de gormedik 90 dk oyandıgını bilmioruz bi ankara macında mı bi macta oynadı o da olcu olamaz bu mac tam fırsatı higuain hakkında yorum yapmak icin benim 11 sole umarım bu kadro ile cıkar ------------------rustu----------------- serdark-----kas---------torman-----mecburiyetten -------serdar------cisse----ricardinho------- -------------higuain-----delgado--------- -------------------bobo-------------- |
higiuan i hiç denemeden gönderecekler ya ..onun gitmesi pişmanlık yaratır bence..çünkü çok kaliteli bir oyuncu...nobreye tanınan şansı higiuane verselerdi keşke... |
Türkiye`de Saat: 22:28 . |