![]() |
ii de stat dışındaki cinayetle stada girememe cezasıyla ne alaka var anlamadım saçmalık |
Ortada gerçektende pis şeyler oluyor. beşiktaş üstüne oyunlar döndüğü belli. beşiktaşın ayakta kalan şeylerinden biriydi çarşı.ben de eleştirdim çarşıyı ama bu resmen beşiktaşı trübünde vurmak oluyor hemde kendi evimizde. yönetim gerçektende berbat. birileri yönetime bu işlerin nasıl döndüğünü anlatsın.beceriksiz herifler. GÜÇLÜ BİR TRÜBÜN İSTEMİYORLAR. |
SOK OLDUM BU KADAR MI OLUR ... HER TARAFTAN BİR DARBE GELIOR İNANAMIORUM ARTIK ... AMA EMIN OLUN SUAN İÇERDEKILERDE 17 AMIGOYU ARATMICAKLARDIR |
en agır cezayı vermişler bea :S |
BU KARARIN SÜREKLİ OLACAĞINI SANMIYORUM |
önemli olan bizim yek yürek olmamız .beşiktaşın isimlere ihtiyacı yoktur.o yokken yönetimi kolay istifa ettririz ben üzülmedim isabet olmuş |
bugün inönü dolmalı demirören istifa ettirilmeli,alen ve diğerlerinin maçlara girmemeleri daha güzel olabilir geçen sene sivas maçında alen ve grubunun bütün stad yönetim istifa derken bize 8 0 lık rezaleti yaşatanları nasıl kolladığını unutmadım .8 0 lık rezalette onların da payı var ,hatta yeni açıktaki birçok doğma büyüme beşiktaş çocuğu olanlara nasıl ana avrat düz gittiklerini hala duyar gibiyim .onlar demirörenin askerleridir.bakın göreceksiniz çarşı grubu gık etmeyecek bu bedbaht yönetime |
biz buna bakmaıız çok kötü oldu ama trübün akşam dolcakmı haberii olan varmı ne gibi protestolar yapılacakmışş arkadaşlar biz bu kötüü günlerii aşömayıı biliriz beşiktaşlıyız bunu untmamalıyız arkadaşlar AMİGO BİTMEZZ TRÜBÜNDEKİ HERKES AMİGODURR ... |
beşiktaş tribünleri beyefendilerin tribünleridir geçmişte olduğu .ben has beşiktaş çocuğuyum geçen sene sivasa 1 0yenildiğimiz maçta kapalıdan yediğimiz küfürleri unutmadım çok kırılmıştım. beşiktaş ruhunu taşıdıklarını iddaa edenler kendi kulüplerinintaraftarlarına küfrettiler başlarındada alen vardı |
bugün yönetim istifa diye bağırmayan beşiktaşlı değildir .bugün yönetim istifa demeyen 8 0ı kabullenmiştir |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |