![]() |
Bobo rekor kırdı Bobo rekor kırdı! Kartal'ın tek sayısını kaydeden Bobo, Beşiktaş'ın en çok gol atan yabancı futbolcusu oldu. Mirsad Kovaçeviç'in 37 gollük rekoruna ulaşan Brezilyalı oyuncu, dün resmi maçlardaki 38. golünü kaydetti. Ancak mağlubiyet, bu mutluluğuna gölge düşürdü. |
bundan sonra dahada cok gol atar yanında higuen oynarsa akşam herkes gördü nasıl oynadığını nasıl çalımlar attığını tek eksiği bence pasları yavaş ve isabetsiz oda zamanla olacak şeyler yeni bir yıldızın doğuşu bobo ve tello dan sonra bence en büyük yıldız adayı higuen dir |
helal la higuain sanki 40 yıllık beşiktaşlı gibi oynadın utansın bizim türkler özür maçıymış peehhhh bende 7-8 atacak bizimkiler sandım |
Zaten bir gol atıyoruz onuda saolsun bobo atıyor...Boboda olmasa şeref gollerimizi bile atamıcaz demek ki..Nede olsa 1den fazla gol attığımız maç sayısı çok az!!! |
Bobo süper adam.Başka takımlara kaptırmazsak iyi olur... |
O kadar berbat şeyin arasında parlayan bir yıldız gibi. |
bizim bobo dan haric iyi forvetlerimiz olsa her mac en az 2-3 tane atardik ama nerdee! |
Bobonun kıymetini bilsinLer (!) |
Alıntı:
|
bobo iyi adam dun higuen le 2 si oynadılar |
artık her sey bıttı sanırım bu sezon da hayal oldu...bobo da gıtmez bızle kalmayı surdurur umarım.. |
ben bobo geldigi günden beri yaziyorum cok kaliteli futbolcu diye ama bazilari nobreyi bobobdan üstün görüyorlardi 100 tane nobre 1 tane bobo etmez benim gözümde ezik futbolcu istemiyoruz bunu dün seyircilerde bagirdi nekadar ezik futbolcu varsa acilen gönderilmeli Higuene gelince ilk defa 90 dakika sahada kaldi ve son dakikalardaki performansi bile ilk dakikalardaki gibiydi bitmek bilmeyen bir enerjisi var... bu arada bu diatta daha forma giymesin paf tan biri oynasin onun yerine Ibrahim Kas ta dün iyiler arasindaydi bence |
gol mu oldu? kim attı diye sormaya gerek kalmıyor bilinyor ki Bobo...İnşlh her iyi futbolcumuzun başına gelenler gelmez ve bu kaliteli oyuncuyu elimizde tutarız.. |
bobo ii hoş ama takım takım diil yaaa |
Helal BoBo.. |
cok iyisin bu kadar adamın içinde parlayan tek yıldız sensın ya higuienle yan yana yanyana oynadıgında cok iyi işler yapıcaksın |
İnşallah daha iyi olacak. Helal olsun Bobo... |
bobo da olmasaa... :( |
Süpersin bobo... |
Arkadaşlar Higuain iyi futbolcu olduğu belli hızlı kuvvetli ama o bazı pas hataları yapmasının sebebide heyecandan stresten onu anlayabiliyorum.Takıma tam alışamadı biraz kendine güvnini sağlamak lazım. |
Geçen seneki David i düşünün takıma uyum sağlayamamıştı ama birde bu seneye bakın şimdi bambaşka bir david var.Onun için Higuain e daha fazla şan verilmesi lazım adam hiç oynatılmadı ki bu konuda ertuğrulu eleştirmiştim.Bu öocuk göreceksiniz eğer güvenilirse bjk nin vazgeçilmezi olacak. |
arkadaşlarr higuainn bi 90 dakka daha oynasa boboyla uçarr! zaten sivas maçında desteklenen sadece bu oyuncular bobo / higuain |
BEN DEMİRÖRENİ ŞİDDETLE KINIYORUM NEYMİŞ higuain tutmamış ya bir kere adam oynatıldımıki tutmasın inanılmaz bir olay ya bu adam hiçmi anlamıyor futboldan.Sonra gönderilecekler listesine onuda koymuşlar.Bukadar rezillik olmaz başkan kendi kendine takımı bitiriyor yazık |
oooo bobo bu rekoru patlatir helal olsun boboya bobooo bobooo bobooo bobooo |
Diatta yı kabul ediyorum çok kötü bir transfer gidecekler listesi şöyle olması lazım: 1-Nobre(ya birisi bana söylesin bu adam ne yaptı şimdiye kadar sıfır yetenek zaten aldığımız zamanda inanılmaz sinirleniştim istemiyorum bu adamı) 2-Diatta 3-Ali tandoğan bir adam bu kadar mı pısırık olur(dün oynatılmakla büyük hata yapıldı) 4-Toraman(ilk geldiği sene de söylemiştim bu adam hiç zeki kurnaz değil topu da oyuna sokamıyor bence hiç öyle gözüktüğü gibi değil ama yakışıklı olduğu için kız taratarlarını çekmek adına tutulabilir dünde gördük ne yaptığını) 5-MAALESEFKİ Delgado (eğer böyle 2 maç oynayıp 20 maç oynamıyacaksa iyi paraya satılmalı 6-CİSSE YERİNE ALINABİLİYORSA AURELİO alınmalı(her nekadar fb li istemiyorsak da bu adam farklı) |
Hıguıan daha fazla şans bulursa bence daha iyi olacaktır bileklerine hakim bir oyuncu zamanla Bobo ile uyumu artıncada çok daha iyi olacaktır. Gönderileceklerin içinde olmaması lazım bence biraz daha şans verilmesi lazım, ama Diatta-cisse-Ricardinho-Delgado gitmeli yerlilerdende İ.Üzüllmez-G.Zan-M.Yozgatlı-A.Tandoğan-Koray |
Delgado,Higuain ve BOBO 90 dakika bir arada oynadıkları zaman mutlaka bu takıma daha fazla yarar sağlarlar...! |
ORTA SAHA DAHA SAVAŞÇI VE YARATICI OLMALI DELGADO 1-2 SERTLİKLE YILMAMALI BÖYLE OLURSA DAHA HÜCUM ZENGİNLİĞİ YAŞANIR AMA BU ZENGİNLİĞİNDE KAR ETMESİ GOLCÜLERİN AYNI ORANTIDA BAŞARISINA BAĞLI. |
bobonun yanına uzun ve hızlı bir adam jhon carew lazım.gravesen ve bir stoper alın omurga taş gibi olur |
bobonun yanına uzun ve hızlı bir adam jhon carew lazım.gravesen ve bir stoper alın omurga taş gibi olur |
beştaşta en sevdiğim bobo zaten adam super oynuyo o atmayacakta golu kim atacak |
dewre arası bobo'yu ii bir miktarla satmayı düşünüolarmışş bnce büük YANLIŞ!Zaten bi bobo var beşiktaşımızı sırtlayann oda satılırsaa 10-0'lara hazırlıklı olmamıss lasımmm!!! BOBO'NUN GİTMESİNİ İSTEMİORUMMMMMMM!!!! I lowe you bobo :) |
yok ya gitmesin bobo gondermesinler gol atan tek o var zzaten o giderse ne olucak |
yakışır boboyada inş. asistleriylede gündeme gelir buraka atmadığı pas beni çok derinden yaraladı |
bobo yu satıp carew c. cole gibi adam alıcaklarsa olabilir ama bobonun yanına carew i getirebilirlerse ön liberoya da graveseni boboda carewde coşar |
higuene sahip çıkılmalı ve holoskoya o kadar ara verilmeli yanlış bobo 1 numara |
higuene sahip çıkılmalı ve holoskoya o kadar para verilmemeli yanlış bobo 1 numara:D |
Arkadaslar evet doğru sölüyorsunuzz ya Bobo da olmasa bjk hic gol atamıyacak |
Türkiye`de Saat: 11:33 . |