![]() |
işte Beklenen Açıklama Son zamanlarda Kulübümüz ve Futbol Takımımız ile ilgili gelişmeler üzerine Yönetim Kurulumuz’un açıklamasıdır: Futbol Takımımız’ın son dönemde aldığı sonuçlar ve uğradığı haksızlıklar nedeniyle, Camiamız’da istenmeyen olumsuz bir ortam oluşturulmuştur. Ocak 2007’de göreve gelen bizler taşın altına elimizi koyarken, o gün meydan herkese açıkken kenardan izlemeyi tercih edenler, bugün Beşiktaş’ın menfaatleri için bizlere destek olacaklarına, yangına körükle gidiyorlar. Bizler, Beşiktaş’ı yarı yolda bırakmayacağız. Çünkü Beşiktaş’ın en büyük organı, “YÜCE GENEL KURUL” Başkanlık ve Yönetim görevini bize vermiştir. Beşiktaş’ı yürekten seven bizler görevimizin başındayız. Fenerbahçe maçından sonra, ‘İzleyen lig maçına PAF takımla çıkacağız’ açıklamamız da üst üste uğradığımız haksızlıklara samimi bir tepkimiz ve isyanımızdır. O günün psikolojisinde bu kararımız da kesindi; ancak Camiamız’ın önemli kesimlerinden gelen, konuyu sağduyu ile bir kez daha değerlendirmemiz talebi üzerine zararın yine Beşiktaş’a olacağı düşüncesi ve Liverpool karşısında alınan acı skorun ardından, sorumluluğu üstlenen teknik kadronun ve futbolcularımızın Sivasspor karşısında sahaya çıkma arzuları ve yoğun istekleri üzerine, PAF takımı ile oynama kararımızı değiştirdik. Bizim bu yaşanan haksızlıklara isyanımızı belirtirken, itiraz yollarımızın kapalı olması neticesinde gelinen son noktadaki bu samimi tepkimizin dahi, ağır eleştirilere konu edilmesini maksatlı buluyoruz. TFF Başkanvekili’nin istifasını isterken, Başkanvekili’nin şahsına ya da kişiliğine karşı bir tavrımız olduğu için değil, Beşiktaş menfaatlerini korumak adına hareket ettik. Defalarca söylediğimiz gibi, biz Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ayrıcalık değil, adalet istedik. Bize karşı yapılan ve rakiplerimizin avantajları göz önüne alındığında önemli puanlar kaybetmemize neden olan hakem hatalarının son bulmasını, hakemlerin maçlarımızı adil yönetmesini ve hiçbir takıma ayrıcalık tanınmamasını istedik. Hiç kimse bizlerin Beşiktaşlılığını sınayamaz. Yaşadığımız bariz ve neticeye tesir eden hakem hataları sonucu uğradığımız haksızlıklar ve Takımımız’ın aldığı sonuçlar herkesten çok bizleri üzmektedir. Camiamız’ın hakkını korumak amacıyla PAF Takım’la maça çıkma kararımız hatalı bile olsa, yaşadığımız haksızlıklara bir tepkiydi. Sivasspor maçı gibi liderliğe ve belki de şampiyonluğa etki edecek bir maçta Takımımız galip iken olumsuz tezahüratta bulunan bazı tribün bölümlerinin görüntüsü, kötü günlerden medet umanları, kaos yaratmak isteyenleri ve art niyetlileri cesaretlendirirken, bizleri ve tüm Beşiktaş Camiası’nı yaralamıştır. Tribün kültürümüze ve Beşiktaşlılık duruşumuza yakışmayan bu durumun Beşiktaş’a da hiçbir faydası olmamıştır. Futbol Takımımız’ın birkaç kötü neticesi sonucunda başkanlar gidecek, yönetimler değişecek ve bu da Beşiktaş’ta bir yol haline gelecekse, bu durumdan Beşiktaş zarar görecektir. Herkesin bu olguyu son derece dikkatle algılamasını bekliyoruz. Elbette zaman zaman, iyi niyetli ve tamamen Beşiktaş’ın menfaatini düşünerek aldığımız ve o an için doğru olduğuna inandığımız acele kararlarımız da olmuştur. Bunların hepsinden gerekli dersleri çıkartıyoruz. Kimse unutmasın ki bu Camia; Başkanı, Yönetimi, Teknik ve İdari Kadrosu, futbolcusu ve muhteşem taraftarıyla 24 Ekim 2007 tarihinde oynanan Liverpool maçında, Türkiye’nin sesi olup dünyada gündem yaratmıştır. Camia’nın birlik ve beraberliğinin oluşması durumunda, Beşiktaş’ın gerçek gücü ortaya çıkacaktır. Biz Beşiktaş’ın geleneklerini kendimize rehber edinip, gücümüzü Beşiktaşlılık ilkelerinden alıyoruz. 104 yıllık Camiamız’a yapılan bu olumsuz davranışların sonuçsuz kalacağını, bu davranışlara karşı BJK Yönetim Kurulu ve Camiası olarak göğsümüzü her zaman siper edeceğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız. http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=15752 |
BAK HELE BİZ SİVASSPOR MAÇINDA TRÜBÜN KÜLTÜRÜ VE BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNDAN YOKSUNMUŞUZ VAY BE BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNDAN BAHSEDENLERE BAK HATA TARAFTARINMIŞ DEMEK ÖYLEMİİİİİİİİİİİ |
Alıntı:
Bunları kime diyolar aceba. Yangına körükle gidenlerden kasıtlar taraftar heralde. Çünkü bazı şeyleri birileri değil taraftar istedi. |
Bu adamın bahsettiği duruşun beşiktaş duruşuyla alakası olduğunu sanmıyorum..saçmalamışlar yine her zamanki gibi..Allah sonumuzu hayır eylesin.. |
gerçekten istifa beklemiştim yaa. |
biliyorduk zaten böyle olacağını |
ii yazmışlar ynede acaba şunu merak ediyorum ve taraftarımızında sadece 2 maç beklemelerini istiyorum bunlar GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ VE MARSİLYA MAÇLARI ALINACAK SONUÇLARA GÖRE HAREKET ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM (benim yorumum böle)saygılar |
beşiktaşın senden başka düşmanı varmı ya bi yaptıklarına bakta öyle konuş. |
beklenen açıklamam bu değildi. İstifa etmeyi bile düşenemeyecek kadar kişilksizler. Bizmi ortaya attık PAF larla sivas maçını oynayalım diye. sözde beşiktaşın uğradığı haksızlığa tepkiymiş. Sen klup başkanı değilmisin işin kuralları bağlı bulunduğun yasalar yokmuda bir kalemde bu şekilde açıklama yaparak taraftarı yanlış yere yönlendirdin. Demirören de biraz zeka olsa basit vatandaş gibi davranmaz ,klup için zarar verici hiç bir beyanat vermezdi O ne dediyse çok kısa sürede tersini yapması aptallığının belgesi olduğu kadar klubun saygınlığınada ciddi zararlar verdi. BOş açıklamlarla kendini savunan bu aciz kişiler topluluğu,o yönetime nasıl geldilerse er geç o şekilde gideceklerini iyi bilsinler. |
Yıldırım demirören anca DUVARA KARŞI duruşunu gösterr bize :) |
Alıntı:
|
Tribün kültürümüze ve Beşiktaşlılık duruşumuza yakışmayan bu durumun Beşiktaş’a da hiçbir faydası olmamıştır. Bak hele yaa...Hala beşiktaşlılık duruşu diyorsunuz.Cidden utanmada yokmuş yaw bunlarda.Hangi beşiktaşlılık duruşundan bahsediyorsunuz siz.Yerin dibine soktunuz bea o duruşu siz daha ne konuşuyorsunuz.Bukadarda pişkinlik olmaz yaa. Bide 2-1lik liverpool maçını örnek vermişler.Yaa bikere yendik yaa şimdi 10 sene konuşuruz artık.Biz böyle galibiyetleri çok gördük.Chelsea,Barcelona yendikde neoldu.Ne gruptan çıktık nede uefaya gidebildik.1 maçlık birşey bunlar.Başarı ölçüsü olamaz.2-1lik galibiyetin mimarı olarak kendinizi görüyorsunuz madem 8-0lık mağlubiyetide kendinize yükleyin ozaman.Yani direk istifa edin bea kardeşim.1-0 değil 2-0 değil.Nerdeyse çift haneli sayılara ulaşacaktı.Basketbol gibim aynen!!!Biraz utanma olsaydı istifa ederdiniz bugün.Bende cidden inanmıştım istifa edeceğinize.Yazıkkk!!!Bugün milyonlarca beşiktaşlıyı kaybettik sizin yüzünüzden... |
Camiamız’ın hakkını korumak amacıyla PAF Takım’la maça çıkma kararımız hatalı bile olsa, yaşadığımız haksızlıklara bir tepkiydi. Elbette zaman zaman, iyi niyetli ve tamamen Beşiktaş’ın menfaatini düşünerek aldığımız ve o an için doğru olduğuna inandığımız acele kararlarımız da olmuştur. Bunların hepsinden gerekli dersleri çıkartıyoruz. utanın utanın |
her zamanki laflar yok soyle oldu yok boyle dedik yok taraftar sunu yapti asilinda sizin en guzel yapacaginiz sey yonetimi yeni arkadaslariniza birakmaktir fb macinin sonucunu hakeme(hatali kararlari olmustur elbette)ve federasyona liverpool macini is kazasina sivas macini tarftara bagladiniz bakalim bundan sonraki maclara ne diyeceksiniz |
ne yüzle duracaksın acaba demirören..defol git artık bea... |
yazıkk yaaa..Hakkaten yönetimin istifasını beklemiştimm..Yönetime güvenim kalmadı artıkk cidden..Ptesi günü basın toplantısında herşeyi açıklayacağım deniyo ama pazar gecesi bu basın toplantısı ''YÖNETİM KURULU TOPLANTISI'na dönüyor..Sivas maçına pafla çıkıcam diosun sonra oyuncular boyle istedi o yuzden as takımla cıktık diosun.. Unutma başkan Eğer Sivas macına paf takım çıksaydı mac sırasında kesinlikle protesto olmazdı...Maçtan sonra neler olurdu yalnız onu bilememm... Hakikaten yazık ve ayıpp yaaa...Bir de gelmişş Beşiktaşlılık duruşundan bahsediosunuzz...Bu mu sizin Beşiktaşlılık duruşundan anladığınızz...?? |
besiktas takimimizin son dönemde aldigi kötü sonuclar diyo,ne son dönemi sen geldin geleli iyi bi dönem oldumuki,bu adam gitmez ya allah yardimcimiz olsun |
efet herkes ıstıfayı beklıyordu onlardan taraftarda haataymıs eger baska takımda olsa taraftar o maca gelmez ama bızler sonuna kadar takımımızlayız anlıyormusun yonetım |
yaw bide suçu taraftara atıyor gülmemek elde değil kardeşim bizdende bu takımı destekleyeceğiz bekleniyor öylemi:) yazık...haaa bide beşiktaş oftaş yener yenmesine ama 2 maç sonra yine yenilir istikrar yok kardeşim istikrar git mahalleden 11 adam topla girdir beşiktaş formasını onlarda o forma sırtlarındayken 3-4 olurlar çünkü o forma yüz yıllık forma 2 maç üst üste elbet kazanılacaktır ama nerde adam akıllı bir seri 10 maç 15 maç bu takıma sahip çıkalım arkadaşlar diyen bazı kimliği belirsiz kişiler dün stadyumda mehmet demirkolun elinde bir liste vardı son üç yılda 200 futbolcu alınmış gönderilmiş kimin umrunda real madridin teknik patronunu getiriyorsun (del bosque ) gönderiyorsun çrizenin teknik patronunu getiriyorsun (rıza hoca) gönderiyorsun fulhanım teknik patronunu getiroyursun (jean tigana ) gönderiyorsun kayserinin teknik patronunu getiriyorsun (ertuğrul hoca) alt alta sırala bakalım listede ne tür bir çarpık düzen gözüne çarpıyor bakarsan çözersin bu yönetimle olacak gibimi değilmi ...artık harbiden yeter... |
söyle bir de gercek var ocak ayında secimde sadece yıldırım d. aday olmuştu başka aday yok demeki beşiktaş başkanın dedigi gibi başka taşın eline koyan yok bu da bir gercek ben de istedim yıldırım d. istifası ama gelen gideni artır meseli olmasın yıldırımla yola devamsa onu yanlış kararlar aldıran del.bos vs vs göndermesine neden olan adamlar hala ordasa hemen görevine son verilmesine gerek bundan sonra güvenilir kararlar alınması gerek ve suda bir gercek yıldırım d. bundan sonra güvenilirligini yitirdi ve camia ve taraftarlara güven vermesi gerk bunun icin şampiyonlar ligi son iki hayatti macı kazanması gerek ve bu kaos sona erdirmek gerek bana göre devre arası operasyon olacaksa bu bukadar meydeya yansımaması gerek hee sunu eklemek istiyorum yıldırım istifa etmemesinin sadece su olabilir beşiktaşa verdigi parayı alamadıgı icindir başka bir neden göremiyorum devre arası sadece gerekli alanlara gerekli transfer yapılması gerek bir ortasa koşan forvete bir adam kaleye veya defans bir adam alınması gerek bunlar benim düsüncelerim |
arkadaslar boyle utanmaz baskan gormedim suçu resmen taraftarin ustune yikti bu boyle devran boyle gitmez demiroren ya gidecek ya gidecek:heeeelllllooooo::heeeelllllooooo: |
Geldigi gunden bugune tek bir basarisi olmayan sayin demirören hala gitmemekte nasıl ısrar ediyor hayret dogrusu |
Breh arkadaş yahu pişkinliğin bu derecesi görülmüş şey değil..... Yine suçu atıp sırıttılar yahu..... Alooooo tüpçüüüüü.. Hadi kardeşim hadi.... Naşlada sisler aralansın |
ULAN Beşiktaşlılık Duruşundan bahsediyor hala daha utanmadan...! Rezil herif..! |
Klasik, hani "çok politik bir cevap oldu" diyebileceğimiz bir açıklama. İçi boş. Yeni hiç bir şey anlatmıyor. Bundan iki ay sonra aynı şeyler olsa, yine aynı açıklamayı yaparlar. İstediğiniz kadar protesto edin, isterseniz takımı ligden çekin, ne yaparsanız yapın, hukuki olarak bir yaptırımınız yoksa bunun faturasını sadece ve sadece Beşiktaş kulübü öder. Kimse gelip "Yapma, etme kardeş, sensiz olmuyor" demez. Haksızlığa uğradığın maçı mahkeme kararıyla tekrar oynatabilir misin? Verilmeyen golü, mahkeme kararıyla gole çevirtebilir misin? Hayır. Eğer bunları yaptıramıyorsan, çeneni tutar, bir sonraki maça bakarsın. Her maçtan sonra hakem hataları dinlemekten, inanın ben bıktım. Hakem vermiyorsa, sen bir tane daha atacaksın. Hakemleri de yenmeden, galip gelemiyorsan, sahada daha fazla yırtınacaksın, galip geleceksin. Bırakalım bu hakem, makem protestolarını. Yok bunun başka yolu. Dünyanın hiç bir profesyonel liginde, kulüplerin aldığı kararlar, kulüplerden başkasını bağlamaz. Yani, ne yaparsan yap, kendine yaparsın. Demirören'in saçma sapan beyanatlarının, kulübün saygınlığını beş para ettiğini ya göremiyorlar, ya da görüyorlar da koltuk tatlı geliyor. Artık herkes "Bakalım, bu kararını ne zaman değiştirecek" diye dalga geçmeye başlamış, o hala "Kimse bizi sorgulamasın" diye tafra yapıyor. Yazıklar olsun. Protestoların art niyetli olduğunu, tribün kültürüne ve Beşiktaşlılık duruşuna yakışmadığını söylemişler. Vah vah vah, peki sizin önce yaparız deyip, arkasından kıvırtmanız Beşiktaşlılık duruşuna yakıştı mı? Demirören, Beşiktaş taraftarının gözünde ve gönlünde bitmiştir. Buna rağmen o koltukta oturmakta ısrar etmek zorbalığın, koltuk sevdalısı olmanın önde gidenidir. Anladın sen onu. |
Madem seve seve gitmiyorsun. S... s... gideceksin!!! |
Deckard kardeşim çok haklısın... Bu akıllı uslu ve hani ne derler "ayakları yere basan yorumun için teşekkürler" Bir taraftar olarak konuya böyle akıllı ve sağduyulu yaklaşılmasına rağmen, Koskoca BJK kulübü başkan ve yöneticilerinin bu derece pişkinliği çıldırtıyor beni inanın..... Asla küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama süperligde anadolu kulübü başkanlarından öyle mütevazi ve öyle oturaklı açıklamalar yapanlar varki, İnsan bunlara imrenerek bakıyor... Bizim tüpçü de seyrediyordur umarım bu mütevazi bütçeli anadolu aslanlarını... Ve Ders alır umarım; Hal ve hareketlerinden... Dimdik ayakta duruşlarından, Sözlerinin eri oluşlarından................. |
Türkiye`de Saat: 17:47 . |