![]() |
bence Besiktasa en iyi BAskan adayi Ihsan Kalkavan , takimi gönülden yönetecegine ve maddi her konuda elini cebine atabilecek bir Insan... |
keşke olsa |
ihsan kalkavan seba zamanında yöneticilik yapmış başarılı ve futboldan anlayan bir isim.yömetimde olmadığı zamanda bile cebinden transfer yapmayı önermişti (bilgili döneminde hakan ş. alayım demişti) ayrıca kendisi denizcilik şirketinin adını kartal denizcilik koyacak evinin perdelerini siyah beyaz yapacak kadar fanatik. |
Bazıları ihsan kalkavan için başkanlık yapacak kapasitede değil demiş.Kapasite nedir acaba?Bu işi İhsan Kalkavandan daha iyi bilen birimi var ki sanki.İhsan Kalkavan adaylığını açıklasa başka olmasını istediğiniz fikret orman,hasan arat gibi isimler bile ihsan kalkavana rakip olmaktan çekinirler bea.Üstüne ihsan kalkavanın listesine girmek için can atarlar.Böyle birinden bahsediyoruz siz diyorsunuz başkan olacak kapasitede değil!!!Başkan olabilecek kapasitedekileri göreceğiz bakalım en yakın zamanda.Homurdanmalar başlayacaktır nede olsa... |
Muhteşem bir insan iyi ki bir beşiktaşlı.onun fenerli olabileceği ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. böyle insanların sayısı bu camia da artmalı. |
kalpten beşiktaşlı olduguna inandıgım birisi benim başkanlık adaylarımdam biridir |
ama aday olmayacağı kesin |
arkadaşlar duygusal olmayalım.ben sizden daha çok isterim beşiktaşa yakışır bi başkan.tabiki iyi bir beşiktaşlıdır.ona bi şey diyemem, bende iyi bir beşiktaşlıyım ama beşiktaş ı yönetmek iyi beşiktaşlılık yanında güçlü bir bütçede ister. bunun için sağlam bir bütçeye sahip olması lazım. |
herkes konuşuyor herkes görüyor da yıldırım gitmek için neyi bekliyorsun acaba? ben fikret ormanın gelmesini isterim başkanlıga...:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:54 . |