![]() |
Higuain İspanya yolcusu Büyük umutlarla transfer edilen, Higuain, İspanya'da kendine kulüp arıyor. 15.11.2007 Siyah-Beyazlılar’a gol yollarında çözüm olması için büyük umutlarla transfer edilen, Higuain, İspanya’da kendine kulüp arıyor. Son haftalardaki performansıyla göz dolduran Arjantinli oyuncunun menaceri Orhan Cingözoğlu, İspanya’da Tangocu’ya takım arayışlarına başladı. Sonuç elde edilememesi halinde, Higuain Portekiz kulüplerine önerilecek. |
La adamı nie aldnız nie satıyosunuz? adama şans vermediniz doğru düzgün sonra son 2 maçta şans verdiniz iyi bir futbolcu olabileceği husunda ışık verdi futboluyla siz adamı gönderelim die uğraşıyorsunuz yaa...! GS deki gibi Ribery faciası gibi olmasın sonra bu da. ii değil die sallarsınız bi bakmışsın Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birinde oynamaya başlamış...! Umarım düşündüğüm gibi olmaz ve ben haksız çıkarım...! |
Allah sizin belanızı versin be bakırköyü doldurucaz sizin yüzünüzden bi işinizde düzgün olsun yazıklar olsun |
olduu yha bari bide bobo'yuda satınn buneee yhaa sanki bna gidip ronaldinho'yu getirceklerrrr bjk yönetim mantıklı düşünnn gelecek bundan ii olmicak!!! |
Komedi işte, bir yöneticide çıkıp yakusura bakmayın hatalar yapıyoruz demiyor :D:D |
ya bobonun ilk geldiği günde bobo çok mu parlaktı ama şimdi olmassa olmaz oldu takımda çok onaylamasamda gelişini bir oynatın adamı böyle amatörce işmi olur bobonun formsuz olduğu bir iki maç oynatılabilirdi hatta kanatta bile bazı maçlar oynatıla bilirdi bi oynatta olmassa gönder insan kendini bukadarmı inkar eder kardeşim saçma |
haberin doğru olduğunu nerden biliyorsunuz arkadaşlar |
ii bi futbolcua benzi ama bobo ile 2'si birbirine cok az pas werio hepsi sut hastası :( geleck olanın daha ii olacagına inanmıoyrm |
Alıntı:
Buradaki hangi haber doğruki Hürriyet haber alarmınınkimi?:D:D:D |
higueni bilmem ama carew alınmalı carew gelincede higuena yedek kalır bence satılabilir.benim tercihim ön libero 2 tane olmalı biri 6+1 olarak yedek kalır avrupada da çift önlibero ile çıkarız.bunun için tek favarim gravesen. başkan gravesen-paletta-carew 3 lüsünü alsın alabilirsde yerli olarak mehmet y.-hayrettin ismi geçiyor inş. diyorum |
ya hiueni satacagina nobreyi satsana nobre bosu bosuna para aliyor besiktastan geldigi günden beri ne yapmis ezik futbolcu |
Alıntı:
|
haberin doğruluğuna bi şey diyemem ama bu yönetimden herşey beklenir.huanfran diye bi oyuncuda almıştık 6 ayda EDİT teneke bağlayıp gönderdiler.yaw boşver onu biz bosque gibi adama teneke bağladık be.bu yönetim herşey yapar abi |
HABERE KESİNLİKLE İNANMIYORUM. |
durduğu bile kabahat . . . beşiktaşta iyi oyuncuya yer yok aq |
higuiana çoook güveniyorum. keşke ertuğrul sağlamda güvense birazcık. |
104 yillik mazimizde sizin yonetiminiz yuzunden ne hallere dustuk.higuen!!!eger biraz ya birazcik benim 6 yasimdaki kizim kadar futboldan anliyorsaniz higuana dikkat edersiniz.adam gibi adam ve cok iyi bir futbolcu.eger o gidecekse lutfen ya artik birakin |
sacmalama baskan higuan gönderilecek madem niye aldınız adama sans wermediniz ki beşiktasın tarihte böle yaptığı oyuncu sayısı cok fazla bari bu oyuncu yok olmasın |
Alıntı:
tabiki birçok haber doğru değil ama eleştiri yaparkende sanki kesin doğruymuş gibi sinirlenip yorum yapmayalım diye söyledim |
nıe alındı bu adam satılcksa ıyı bı teklıfmı var adam cokta kotu diiil kkımse bılmıo nası oynadıgını bı sıvas macında uzun bı sure forma sansı buldu ondada ıyıdııı.. |
Türkiye`de Saat: 01:08 . |