![]() |
200. Yıla el ele Demirören AilesiyLe :D |
Bu kadar kötü tesadüfler, yapilan yanlis transferler, eziklerden yapilan bir sürü transferler, hic aliniza geldimi (belki paranoya oluacak, ama...) belki hepsi bizi cökertmek icin kasti yapilmistir. ne diyorsunuz? |
Alıntı:
|
bindik bi alamete gedeyoz gıyamete...amaniiin |
taraftar bu kadar tepki gösterirken,istenmediği bu kadar açıkken nedir ki bu hırs? hayır hırsı olan insan elle tutulur gözle görülür bi şeyler yapar.ben ne samimiyetine inanıyorum ne de fayda getireceğine.başka hesaplar var işin içinde..sonumuz hayır olur inşallah.. |
50 milyon verdin ne hallere dusurdun bizi bir 50 daha yandik o zaman |
Adam inatlasmis ama genel kurul imza toplarsa secime gidilir tabi iyi bir aday cikarsa "Beşiktaş için bugüne kadar 50 milyon dolar verdim. Başarı için gerekirse bir o kadar daha daha veririm. sanki bedava verdi nasil olsa alacaksin parani |
takıma 50m dolar werdim.takımı bana 50m dolar borçlandırdm demiyoda lafı çewiriyo.biz beşiktaşlı adam gibi adam başkan istiyorz.lafını yemeyen sözünün eri başkan istiyorz.az da olsa onurlu bi başkan istiyorz.o özellikler sende yok.. yıldırım demirörenn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Alıntı:
|
ya 50 milyonu neye vermis kime vermis hani bir yildiz varmi takimda bir delgadoyu aldilar onuda ülker ödedi 5 milyon , geldiginde daha az borcu vardi besiktasin simdi birde 50 milyon verdim diyor ya ciksin desinki ben 50 milyonu suraya suraya buraya harcadim ...sanki 2-3 tane dünya yildizi getirmis te 50 milyon vermis bence yalan bu ya hani 50 milyonun karsiligi nerde ey tüpcü kocakafali tüpcü.... |
Türkiye`de Saat: 10:29 . |