![]() |
Fiyatım 10 milyon euro Fiyatım 10 milyon euro İsmail ER 16 Kasım 2007 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4457537.jpgBeşikataş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in transferdeki gözdesi Norveçli golcü John Carew, fiyatını açıkladı. Yarın A Milli Takımımız’a karşı forma giyecek olan Norveçli golcü,bonservis fiyatının 10 milyon Euro olduğunu söyledi. Beşiktaş’ın kendisini yeniden transfer etmek istemesinden gurur duyduğunu belirten Aston Villalı yıldız, "Türkiye’ye dönmeyi ben de isterim ama sezon sonundan önce olmaz. Çünkü, kulübüm beni bırakmıyor. Sezon sonu için de oldukça yüksek bir bonservis bedeli belirlemişler. Menajerim Ceylan Çalışkan’a ’Biz Carew’i 7 milyon 750 bin Euro’ya aldık, 10 milyon Euro’dan aşağıya satmayız’ demişler. Beşiktaş ya da başka bir kulüp beni istiyorsa, bonservisim için 10 milyon Euro’yu gözden çıkarmak zorunda" diye konuştu. 8-0 normal sonuç Yarın Norveç Milli Takımı’nın başında kaptan olarak sahaya çıkacak Carew, Beşiktaş’ın Liverpool’a 8-0 yenilmesinin normal olduğunu da ileri sürerek, "Liverpool dünyanın en pahalı takımlarından biri. Böyle bir ekibin, Avrupa ölçülerine göre mütevazı bir takım olan Beşiktaş’ı 8-0 yenmesini normal buluyorum. İngiliz ve İspanyol kulüpleri futbolculara milyonları boşuna vermiyor" yorumunu yaptı. |
madem alacaktınız adamı nie sattınız yaa..! şimdi sıkıysa alın Carew'i |
bu parayı ona fb de veremez biz de maalesef carew i alamayız. |
Carewi bırakın adamlar bobo yu satacaklar. yarın o da carew gibi dünyanın parası edecek. |
akıllarınca kar edeceklerdi carew'den.7,5 milyona verip tekrar 3 milyona alacaklardı.avrupalı boş adama para verir mi herkesi kendi yönetiminizle SAYIN(!!) DEMİRÖRENkarıştırıyorsunuz .(özel istek üzerine) |
para yi veren düdügü calar. ve bence fener bu adami istiyorsa cok kolay alir. |
Bence 10 milyon veremeyiz,Ama böyle uzun boylu bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu da kesin , |
CAREWİ BU BÜTÇEYLE ALAMAYIZ. 2 FUTBOLCU 2-3 MİLYON VERİP HOLOSKOYU ALALIM.İLERİ UÇTA SORUN BİTER.ESAS YATIRIMI 10 NUMARAYA YAPALIM.MESALA RİKELME .BİR KERE YAPALIM MASRAFI TAM YAPALIM.(HAGİ ÖRNEĞİ). |
iste pazarlama zekasi 3 sat 5 al :) |
BEŞİKTAŞ PARA İÇİN FUTBOLCU SATMAMALI YOK SATIYORSA DAHA UCUZA DAHA İYİ YETENEKLER BULMALI NE DEFANS NE ORTA SAHA NEDE FORVET VAR OĞLUM SÜREKLİ SORUYOR....BABA BİZ NE ZAMAN ŞAMPİYON OLACAĞIZ....BAKALIM DAHA NE KADAR TARİHLE AVUTACAĞIZ:thefinger: |
ne carewi ya çok daha ucuza topçular var fransa liginde aynı nouma gibi gidip bulmak lazım sinan engin araştırıyoruz diyo bu mu araştırmak bula bula carewi buldular bravo size |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:12 . |