![]() |
Yıldız'a karşılık Akın ve Yozgatlı Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın Mehmet Yıldız için Beşiktaş'a yeşil ışık yakması üzerine gözler Bülent Uygun'a çevrildi. 16.11.2007 Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın Mehmet Yıldız için Beşiktaş’a yeşil ışık yakması üzerine gözler Bülent Uygun’a çevrildi. Yiğidolar’ı bu sezon zirvenin ortağı yapan başarılı teknik adam, bu konuda FANATİK’e konuştu: “İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı’yı çok beğeniyorum. İkisini de kadromda görmek isterim.” Bu açıklamaların ardından taraflar arası takas görüşmelerine başlanması bekleniyor. M.Ali SABUNCU |
Benim hiç içim ısınmıyo mehmet yıldıza yaa. Sanki bize yaramaz gibi geliyo. |
mehmet yıldız'ı gayse almış diye duydum.haberin doğruluğunu bilmiyorum.zaten çok önemli bi oyuncu değil inşllah onlar alır. |
bence iyi bir oyuncu dikine iyi oynuyo hıguen yıldız ve holosko yeter bize belki bide carew... |
antalyadan 5 milyon dolara aldığımız fazlıdan ders almadık galiba ..bugibi topçular antreman topçusu bile olamaz.geçmiş hataları tekrAR |
iyi olur bence güçlü ve hızlı iş yapar |
M. yıldızı pek sevmiyorum ama faydalı olacaksa alınsın tabii |
umarım faydalı olurr..Buyuk takımlara anadoludan gelen oyuncular genelde performans düşüklüğü yaşıolar..Umarım yıldızda bu olmaz... |
mehmet yıldız bizde iş yapmazdiye düşünüyorum |
higuan higuan baska sozum yok |
higuaini alalım bence biz. en iyisi ooooo. |
Bence alinmasada olur yani, standart bir futbolcu |
Mehmet Yildiz bence Gökhan Ünal dan cok daha iyi bir futbolcu ayni zamanda cok kuvvetli. Ibrahim Akin in ise böylece bir ise yaramis olma ihtimali bile güzel bir an önce yapilsin valla. Güzel is olur.. |
ewet bncede iş yapamaz meriç abı snden 1 ıstegm var bursa macı ıle ılgılı 1 sayfa açsan olur mu ? |
İbrahim akını vereceksek olur ama üstüne para isterlerse istemem ben.Holosko,Bobo oynar o da yedekte sırasını bekler. |
Alıntı:
ha 5 milyon euro eder mi derseniz etmez... |
yanlış yapmış olruz |
Alıntı:
|
bence ne holosko alınsın nede mehmet y. |
konuya cevap arkadaşlar bu transfer belki olacak belki olmayacak ama oynatmadığınız oyuncuyu satmak doğru mu ben m. yozgatlı'nın gitmesinden yana değilim çünkü mevkisinin en iyisi hiç oynatmadan satılacaksa neden alındı ben biliyorum ki ali tandoğanla çok iyi ikili olucaklardır |
Ah ah Akın bi kendine gelse kaç Yıldız eder ama iş işten geçiyor :( |
vah beşiktaşım vah alem adriano diyor ronaldo diyor biz mehmet yıdıza hıloskoya fitiz işte tablo ortada bu gidişle takımda hep ortada olacak zirveler artık hayal..... |
Bence faydalı olamaz bize bu adam...! |
Alıntı:
|
ikisinide sevmıorum verelım kurtulalım mehmet yıldız hiç deilse bu takımda banko oynuyabilecek bir adam ... |
yaramaz bu bize besiktasa göre topcu deil bu |
forza crew ve c.cole |
m.yıldızın nobreden cok daha işimize yarıyacagı kesin en azından ayagında top surebiliyor. dikine oynuyor. asist yapıyor. defansı yıpratıyor havatopu indiriyor. nobre ise top surmeyi bilmez kale onunde top gelecekte vurup gol atacak. bizde gol pozisyonuna giremedigimiz için suan tek yapabildigi sey defansı yıpratmak ve hava topu indirmeye calısmak (onuda pek yapabildigi soylenemez). m.yıldız bence bu takımda banko oynar. yanındada bobo guzel olur. holoskoyu izlemedim ama oda bobo tarzı bir oyuncu sanırım. yonetim onu alıp bobonun yerine monte edip sene sonunda boboyu satıp para kazanmak istiyor galiba. |
mehmet yıldıza bende bi türlü ısınamadım.fakat akın ve yozgatlı verilip üste para ödenmeden alınacaksa alınması uygundur..ya da bu topçular başka şekilde değerlendirilmeli.. |
istikrarlı fizikgücü oldukça ii bi futbolcu beşiktaş için bence aranan kan gelirse faydalı olur diye düşünüyorum. |
Türkiye`de Saat: 02:25 . |