![]() |
Rico'dan memnunum PROGRAMIN yapımcısı Oğuz Tongsir'in "Ricardinho'dan memnun musun?" sorusuna Sinan Engin'in "Evet, çok" yanıtı, karşılıklı gülüşmelere neden oldu. Yozgatlı ve Rüştü'de de hayal kırıklığı yaşamadıklarını söyleyen Engin sözlerini, "Nasıl cevap vermemi isterdiniz?" diye noktaladı |
şu halimize bak.kimlere kaldık.koskoca beşiktaşın menajeri proğramda futbolcusuyla dalga geçiyo.bu adam mı bizi başarıya taşıyacak. |
ne iğrenç bi davranış ya bunu buraya getireni sorgulamak lazım |
Saçmalama son sürat ortada bi numara yok hala |
Arkadaşlar ben programı canlı olarak izledim belki burada okuyunca çok itici görünüyor size ama izleyenler eminim ki böyle düşünmeyecektir.ilk başta pek yorum yapmadı ısrarlı sorular sonucunda memnunum demek zorunda kaldı konuşma anında çok sıkıştırmadan kaynaklanan sinirsel bir gülmeydi |
onu bunu bilmem ben bişeyler yapsınlar da ne yaparlarsa yapsınlar... |
ne bekliyordunuz,sözleşmeli oyuncusuna,memnun değilim ondan mı diyecekti? |
Ben de çok memnunum şahane oynuyor. |
bizi bu hallere düşürenler elbet bir gün hesabını vermek zorunda kalacaklar... Rezilliğe bak yaaa |
Ben walla riconun oyunundan şahsen memnun sayılabilirim..ünkü oynadığı tüm maçlarda en az hata yapan oyuncu o.He belki sorumluluk alması gerekir diyeceksiniz.Delgadonun ben hiçbir mnmaçta sorumluluk aldıını görmedim.Ricoyu göndermek için ilk önce ondan daha kaliiteli bir adam ulucaksn ondan sonra göndereceksn.Delgadoı gibi adam bulursan riconun ayaklarını öpeyim... |
ne beklıyoruz kı ark bu adam bızı kesınlıkle tasıyamacak basarıya gıtsın artıkkk |
Bende memnunum ben runjeden memnun değilim :D |
rico avrupanın en küçük takımlarında dahi top oynayamaz. bu kadar ağır bir oyuncuyu buraya ne mantıkla getirdikleri çok merak ediyorum. sergen 10 tane rico eder. ama bizim yönetimin saçmalıkları öyle kolay izah edilebilecek şeyler değil maalesef. rico devre arasında çok acil olarak gönderilmeli ve hızlı günümüz futboluna uygun fizik kapasitesi olan bir oyuncu alınmalı. |
eger memnun diilsen delgadodan hic menun olmamamn lazım fener ve zurih macları dısında yok bence ikisinide gonderip riquelmeyi almaları lazım ama ne yapıp edip almaları lazım o adam bi gelse tum turkiye futbolcu gorsun bu arada 8 milyon€ ya bonservisini veriolarmıs bizden solemesi |
TAKIMDA FUTBOLU BİLEN ENİYİ OYUNCU AZ TOP KAYBIYLA OYNUYOR. AMA ONDAN BEKLENENLER BUNLAR DEĞİL GELDİĞİNDEN BERİ KAÇ MAÇTA OYUNA AĞIRLIĞINI KOYDU BEN BURSA KAYSERİ VE İÇERDEKİ GS MAÇI DIŞINDA ETKİLİ OYUNUNU GÖREMEDİM, KALİTESİNİ TARTIŞMAK ELBETTE APTALLIK OLUR ANCAK RICARDİNHO VE BENZERİ OYUNCULAR ÇAĞIMIZ FUTBOLUNDA TERCİH KONUSU DEĞİL OYUNU DİKİNE İKİ YÖNÜYLE KOŞARAK OYNAYAN OYUNCULAR DOMİNE EDİYOR SİNAN ENGİN ELBETTE DİYEMEZDİ MEMNUN DEĞİLİM DİYE YORUMCU İKEN RİCO YU ELEŞTİRDİĞİ GÜNLER DÜN GİBİ AKLIMDA.... |
Cümle aleme rezil etmeye devam edin bakalım takımımızı...! Bi gün Allah verecek ya başınıza öle bir bela ama neyse..! |
Türkiye`de Saat: 13:02 . |