Beşiktaş istiyor, Manisa direniyor Siyah-Beyazlı kulüp, Slovak yıldız ile ilgilendiğini dün borsaya da bildirdi. Ancak Manisaspor'dan jet yanıt geldi: Henüz bize teklif yapılmadı.
17.11.2007 İş resmiyet kazandı ama...
Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzon- spor ve Marsilya’nın transfer listesinde yer alan Filip Holosko için Kara Kartallar gözünü kararttı. Daha önce “Beşiktaş’ta oynamak istiyorum” diyen ve Siyah-Beyazlı formayla poz veren Slovak futbolcu için girişimlere hız verildi. Başkan Yıldırım Demirören ve kurmayları, golcü oyuncu ile ön görüşme yapıldığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirdi. Gönderilen yazıda, “Şirketimiz ile Manisa- spor arasında, futbolcu Filip Holosko’nun transferi konusunda ön görüşme yapılmıştır” denildi. Yaralı: Biz konuşmadık
Ancak Manisaspor cephesinden beklenmedik bir açıklama yapıldı. Başkan Kenan Yaralı, “Beşiktaş ile biz görüşmedik. Oyuncumuzu bir çok kulüp istiyor. 6 milyon Euro’yu verirlerse de ancak sezon sonunda Holosko’yu gönderebiliriz. Bize yapılmış herhangi bir teklif yok. Holosko’yu başkası satacaksa onu bilemiyorum” diyerek tepki gösterdi. Takas iddiaları konusuna da teknik direktör Giray Bulak noktayı koydu: “Ben; Diatta ile Ricardinho’yu istemiyorum. Bizim takımımızda yer bulamazlar...” M.Ali SABUNCU |