![]() |
Mert Nobre artık uzatmaları oynuyor! Fenerbahçe'den transfer olduğu günden bu yana beklentileri karşılayamayan Nobre'nin devre arasında gönderilebileceği öğrenildi. 17.11.2007 Fenerbahçe’den transfer olduğu günden bu yana beklentileri karşılayamayan Mert Nobre’nin devre arasında gönderilebileceği öğrenildi. Bir çok maçta forma giymesine karşın performans düşüklüğü yaşayan Sambacı’nın sinirli tavırları bu olasılığı güçlendiriyor. Bilindiği gibi Kasımpaşa maçı sonrasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile tartışan Nobre, Zürih karşılaşmasında oyuna girmeyi reddetmiş ve kadrodışı bırakılmıştı. |
Nobre bize yaramadı. tarzı beşiktaşla uyuşmadı. |
bu ağır formayı taşımak herkesin harcı değiL. |
Nobre geldiginden bugune tum spor yazarları beşiktaşta iş yapamayaağını söylüyorlardı bizim oyun yapımıza uymadı aslında iyi futbolcu . |
ilk geldigi gunden beri karsıyımona zaten |
Yaa nobreyi göndermenin mantığını anlayamıyorum...Adamı türk yapmadık mı biz yabancı kontenjanımız boşalsın diye.Eee daha ne uğraşıyoruz şimdi göndermek için.Burağı göndersinler i.akını göndersinler ozaman.Nobre gibi türk golcümü var yaw türkiyede.Varsada nekadar ücret istiyorlar biliyoruz hepimiz herhal.Devre arasında holoskoyu alsınlar tamam işte yeter bize.Bobo,Holosko,Nobre ve Batuhan bu ligi rahatlıkla götürür.Bide yanına yardımcı golcüler higuain ve delgado işte.Nobreyi satmak kadar aptallık olamaz bence... |
Kartalım durumu bence en guzel sekilde ozetlemis. Bende aynı fikirdeyim. Ama yonetimde ne yazıkki oyle bir dengesizlik var ki, Boboyu bile gonderebilirler. Su an besiktas da olup bitenlerde bir anlam veya mantık aramak bence cok gereksiz. |
nasılsa Türk. kalsın yani |
bu adamı aldığımız hataydı zaten geldiğindede sevinmedim ben istediği yere gitsin yararlı olmaz bizim takımımıza |
Fenerin eskisinden Yeni olmaz....! |
Türkiye`de Saat: 21:02 . |