![]() |
bize yaşattığınız heycan ve mutluluk için teşekkürler devamınıa getirin lütfen... |
arkadaslar zafer sarhoşluguna kapılıpp bosna macını unutmayalımm...Omacı da almamız gerekk... |
valla ben helal olsun felan demiyorum bu iş buralara kadar gelmemeliydi. kendi piliklerini temizledilr. türk halkı bunu fazlasıyla haketmişti zaten. sadece yapmaları gerekeni yaptılar. |
Grupta bir tane adam gibi maç oynamadık.Ama yinede bosna maçını yenersek gurptan çıkacağız.İşte böyle bir gruptayız!!!Yenilince nası küfrediyorsam,bunlardan adam olmaz diyorsam yenincede haklarını veririm.İyi oynamadan, bir avrupalı gibi maçı aldılar.2 kere geldik golümüzü attık.Derler yaa hatice değil netice.Aynen bu oldu işte.Ama herşeye rağmen önümüzü parlak görmüyorum.Ben para için değil milli forma için oynayan oyuncular istiyorum!!!Böyle olmadıkçada avrupa şampiyonasına gitsekde birşey yapamayız maalesef.Tabi bu felsefeleri değişmedikçe...Hala iddia ediyorum san marino gibi defansımız var.Bugün bir kez defa daha gördük bunu.Taçtan gol yedik!Yinede çok kritik bir maçı kazandıkları için kutlamak gerek.Kutluyorum... |
Alıntı:
|
Uzun zamandır evde oturup böylesine heyecanlı ve keyifli maç izlememiştim. Son maçlarda hep Fatih Terim'in gereksiz kompleksleri, oyuncu tercihleri ve yanlış takım kurguları bizi bu hallere getirmişti. Yine biriki benzer hatayı tekrarladı, amatörce hatalar yaptık ancak İyi oynadık denilebilir ve yıldızlarımız üzerine düşeni yapınca galibiyet geldi. Umarım Bosna'yı yener ve gideriz EURO2008'e. Ve Fatih Terimsiz gitmemiz en mantıklısı olacaktır. Teşekkürler millilerimize. Emre maçın yıldızıydı ve goller tam jeneriklikti. http://besiktasforum.net/forum/youtu...kiye-goooller/ |
Tebrik ederim...! Özellikle de Nihat'ımızı...! |
tebrikler milli takıma |
tebrikler milli takima... insallah ibrahim kas'in durumu kotu degildir |
hepsi birer kahraman oldular :) ben ilk golü yiyince aklıma 4-1 lik yunanistan maçı geldi helal olsun hepsine şimdi bosnayı yenmemiz şart küçümsememiz gerekir |
Türkiye`de Saat: 08:04 . |