![]() |
İlhan futbola mı dönüyor? Beşiktaşımız'ın eski futbolcusu İlhan Mansız, futbola dönme konusunda karar aşamasında olduğunu açıkladı. Ünlü futbolcu, Lig TV'de katıldığı bir programda, 4 aydır buz pateni sporuyla uğraştığını belirterek, ''Bu sporda da ağır idmanlar yapıyoruz. Yaptığımız antrenmanlarda dizimde hiç bir sorun yaşamadım. Bu nedenle futbola geri dönmeyi düşünmeye başladım'' dedi. İlhan Mansız, şu anda karar verme aşamasında olduğunu da dile getirerek, futbola geri dönememesi halinde ise en azından bir jübile maçı yapmayı istediğini söyledi. Henüz 32 yaşında olduğunu dile getiren ünlü futbolcu, ''Avrupa'da 32 yaş futbol için geç değil. Futbolcular 35-36, hatta daha yukarı yaşlarda üst seviyede futbol oynayabiliyorlar. Türkiye'de de futbol oynama yaşı yükseldi. Ben de sakatlıklar nedeniyle ayrı kaldığım futbola dönmek istiyorum. Karar verme aşamasındayım'' diyerek sözlerini tamamladı. |
ilhan mansızzzzzzz oooooOOooOooOo oOoOooOoOo OOoOoOoOO ilhan mansızzzzzzzzz |
Dönme bea ilhan...Sen buzda dansta gayet iyisin işte.Tekrardan sakatlıklarla uğraşma şimdi... |
ASlında ii olur ya futbola dönsün dönsün... |
efsane geri dönüyor desene |
helal sana İlhan büyük adamsın yuvana dön. |
bir jübileyi hakediyor en azından |
Geçmiş olsun, artık çok geç moda yolunda ve televizyon dünyasında kalması daha iyi olur.Ama jübilesini bizim forma altında yapar inşallah. |
su adama jubıle bıle yaptrmadılar ılhan mansız ooooooooooo |
jubileyi hak ediyo |
İLHAN MANSIZ BEŞİKTAŞIMIZIN FORMASIYLA JÜBİLE YAPMAYI HEMDE ÇOK AMA ÇOK HAK EDİYOR :):) |
olabilir dönerse zaten anlaragücü ile sözleşmesi var. |
dönse eskisi gibi faydalı oalcagını sanmıyorum. 2.5 yıldır futbol oynamıyo cünkü. cok yakısıklısın gir bi mankenlik ajansına ordan kazan paranı. ama illa gelmek istiosan yuvana geri gel sahada durusun bile yeter... :D:D:D |
gel be .. özledik senı yesil sahalarda gormek istioz .. |
uzun zaman sonra doğru bir karar verdi sabırla o günü bekliyoruz |
yok artıkk..Bence bu büyük risk...Tekrar bi sakatlık yaşarsaa bunun acısını ömür boyu çekebilirr..Bence hafızalarımızda güzelce kalsın İlhan Mansızz...Tabiiki harika bi jübileylee... |
Yakışır sana yakışır sana Siyah beyaz forma yakışırr sanaaa.... 26 iLHAN MANSIZ |
süperrrr olurrrrrr SÜPER........ |
evet kesinlikle jübileyi hakedioooo :D |
jübileyi kesn hakediooo ilhan mansız |
Herşeyi hakediyor var mı soz zamanlarda onun gibi pascal gibi yürekten Beşiktaş aşkıyla oynayan? |
Jubile yapılmalı, bu saatten sonra başarılı olamaz dönse bile..! |
Türkiye`de Saat: 18:11 . |