![]() |
Yozgatlı haric hepsi gidebilir... |
gitsin hepsi kurtulalım bosverin |
ya yozgatli ne yaptida bazi arkadaslar kalsin diyor hem tirbünler bas bas bagriyor fenerli futbolcu istemiyoruz diye hemde hala yozgatliyi savunanlar var bence yeteri derecede sans buldu ve hicbir katkisi yok hemde sonucta ezik futbolcu nobre geldide ne oldu 2 senedir ne yapti Besiktas formasi giymek hicbir ezik futbolcuya nasip olmaz bundan sonra insallah...ronaldinho bile olsa fenerden gelecekse hic gelmesin daha iyi... |
yozgatlı çok şans bulamadı kalmalı bence puuff bisim işimisede akıl sır ermiyr nie aldık nie gönderiorus anlamıyrm çok ya paramıs sanki çöpe atıorus böle |
işallah gelenler gidenleri aratmaz |
mehmet yozgatlıyı neden gönderiyolarki bunlar adamı kaç kere oynattılarda karar verdiler sanki hertarafımızdan kanat oyuncusu fışkırıyomuş gibi saçma sapan seçimler yapıyolar..nobre ve burak yılmazda gitse fena olmaz burak en azından kiralanabilir ama nobreyi satsınlar artık |
Bence bunların yanındaA.Tandoğan;İ.Üzülmez,Nobre ve Baki de gitsin |
Alıntı:
|
su gidecekleri gectim mevcut kadro icerisinde besiktasa en cok katkı saglayan oyuncu heralde bobodan sora ricardinhodur ve gonderilecek he ben gonderebileceklerini dusunmuorum ama hayırlısı dielim bence riconun arkasından yıldırım demiroren de gider hatta ertugrul saglamda aha buraya yazdım gorucez bakalım u is sadece delgado ile yurumez adam bi mac var 4 mac yok |
aslında bunların yanında delgado nobre burak ibrahim üzülmez de gitse belki biseler olur kalitesiz adamları klube dolduruyolar sonra böle kötunun ıyısını ayıklarız ıste |
Türkiye`de Saat: 15:40 . |