![]() |
Kazım Kanat:Maç İnönü'de Olsaydı Kazım kanat ATV de yaptığı konuşmada aynen şunları söyledi: Eğer maç dünyaya adımızı duyuran beşiktaş taraftarının stadında olsaydı(İNÖNÜ) bu maç 20 dakika da 2-0 olur ama maç ali samiyene verdiler ve stadta taraftar yok maçı inönüye vermemeleri çok yanlış bir karar. KAZIM KANAT A AYNEN KATILIYORUM MAÇ 30 DAKİKA SONRA BAŞLIYACAK AMA TARAFTAR YOK STADTA BU MAÇ İNÖNÜDE OLMALIYDI... |
kesinlikle samiyende olması saçmalık |
Mantığını çözmek imkansız...Kadıköydede olabilirdi..İnönüde olmalıydı tftr için tabi ki ama...Samiyenin Mantığını ben çözemedim... |
Zemini şu anda en iyi olan stad orası.İnönünün ve saracoğlunun zemini hiçte iyi değil şu anda... |
İnönü Stadyumu'nda olması gerekirdi bana da kalırsa.Ali Sami Yen'de olmasının mantığını çözemedim. |
alisamiyen şuanda tarla şekline neresi iyi bu stadın??? |
Walla milli maçta temndn beri tezahurat yapılması için anons yapılıyor.İnönüde olsaydı su anda inanılmaz bir ortamda oynanılacaktı maç.Çok mantıksız bir tercih yunanistan maçından sonra yine ali samiyen.Tezahurat için anons yapılan bit taraftar topluluğu gelsn bizimkileri izlesn.Sonrada en iyi taraftar tartısması yapılmasın.Enbüyük bjk taraftarı... |
Valla şu anda maça bakıyorum,çığırtkan ha bababm de babam bağırıyor taraftarı çoşturmak için ama tribünde tıs yok.Ey koca çarşı kulakların çınlasın.Ulusoy gibi 3.sınıf yöneticilerdende ancak böyle bir karar çıkarıbliir . |
böyle taraftar olmaz yaa maçın sonu gelmiş hala tiyatro izler gibi izliolar. keşke inönüde olsaydıç... |
neden bu patates tarlasına veriyolar maçı anlamıyorum. |
Türkiye`de Saat: 19:37 . |