![]() |
MEHMET YILDIZ KARAKARTALA YAKIN Sivas Sporun Milli oyuncusu Mehmet YILDIZ karakartılımıza katılıyor Mehmet SEDEF _BATUHAN VE 1.5 EURU KARŞILIĞINDA HAYIRLISI OLUR İNŞ. |
Lütfen fos çıksın bu haber.Batuhan ve Mehmet Sedef gibi iki genç yeteneği Mehmet Yıldız'a değişmek nasıl bir zihniyettir?Adamın tek yaptığı topu önüne alıp kafasını sahaya gömüp koşmak.İki gol atıp 2 güzel maç çıkardı diye adamı futbolcu yaptılar başımıza. |
Olmaz kesinlikle olmaz batuhan 10 mehmet sedef eder ancak kiralık ama ona da karşıyım |
aslinda kiralik gitsinler o iyi olur hem forma sansi bulurlar hemde piserler .. ama satmalarina bende karsiyim bence batuhan 10 tane mehmet yildiz eder |
ya mehmet yıldız kimmiş yaa işimiz var harbiden |
kiralık verilirler bence tamamen vermezler ikisinide |
Batuhan ve Mehmet Sedef önleri çok açık olyuncular daha ne olacakları belli değil, onun yerine ordna burdna topladığımız ve bir işe yaramayan 3 futbolcu verilse bile daha iyi bence tabi mehmet yıldız için bir şey diyemem çok tanımıyorum. |
Holosko'yu da alacak oluyorlar 10 forvetlemi oynamayı düüşünüyor acaba hoca..! |
yalan haber batuhan 10 tane mehmet yıldız eder |
kiralık giderlerse iyi olur bence |
al işte sana bi kaya demişler yaw kimdir bu mehmet yıldız bence bize gelse fazlı gibi olur hani antalyanın kral golcüsü ! vardıya aynen onun gibi saçmalık ya batuhan 10 tane m.yıldız eder |
kesinlikle kiralıktır,bu haber doğruysa eğer |
KİRALIKSA OLUR NASIL OLSA ŞU ANA TAKIMDA YER BULAMAZLAR EN AZINDAN GİDİP ORADA OYNARLAR VE TABİ KENDİLERİNİ İSPAT EDİP DÖNERLER AMA BEN İNANMIYORUM MEHMET YILDIZ'I O KADAR UCUZA BIRAKMAZLAR |
Eger gercekten öylese yaziklar olsun yönetime. Batuhani verilirmi yaw!! |
Batuhana yazık edecekler.. |
ya tam kafayi yemis bu yönetim eger haber dogruysa...ne mehmet yildizi biz yildiz sevdalisi degiliz gitsin o yildiz sevdalisi takimlarda oynasin...batuhan avrupanin takibinde yani gelecek vaad eden bir futbolcu ve oynadigi her macta Besiktaslilik ruhunu sahaya yansitiyor bence biraz tecrübesiz ama oda normal daha yasi kacki...batuhani verene kadar ver nobreyi zaten bi ise yaradigi yok nobreye verilen sanslar batuhana verilseydi bence simdi 4-5 gol atardi kesin ama bizim demiörenin ezik futbolcu hastaligi varya birkactane daha alir ocakta takima |
Çok saçma bir haber...Herşeyede inanmayın arkadaşlar bence...Adam gibi bir haber olsa gam yemicem valla.Resmen saçmalık... |
o kadar değil... |
batuhanı satmazlar o kadar da salak değildir bu yönetim |
bütün haberler dpğru olsaydı şuan bizde kimlerr olurduu kimlerr .. yani bence bu da yalan inş tabii..;) |
Batuhan'ı satmaları imkansız kimse bu kadar aptal olamaz. |
AYNENN İNŞ FOS ÇIKAR MEHMET YILDIZZ'A COK FAZLA BATUHAN İLERİSİ WAR SEDEF DESENN AZ ŞANS WERILSE FORMAYI CIKARMAZZ... MEHMET YILDIZ İİ TOPÇU AMA SADECE İİ TOPÇU İBRAHİMOVİÇ ALMIYOZ YHA |
Türkiye`de Saat: 16:33 . |