![]() |
Rico forma istiyor Şampiyonlar Ligi'ndeki Marsilya maçında sakatlandıktan sonra da eski performansına ulaşamayan Ricardinho görev bekliyor... 22.11.2007 Şampiyonlar Ligi’ndeki Marsilya maçında sakatlandıktan sonra da eski performansına ulaşamayan Ricardinho görev bekliyor... Devre arasında gönderilmesi düşünülen Brezilyalı yıldız, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a hazır olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Sakatlığım tam olarak geçti. Artık oynamaya hazırım, forma şansı bulursam takımımı sırtlarım” diye konuştu. |
Gitsin ülkesinde oynasın... |
Eski performansı neydi ki :D 3 tane üst üstüne ağırlığını koyup maçı kazandırdığı bir maç gösterin bana :) |
ya adamın çerez diye attığı paslar bile bizi pozisyona sokuyo .siz delgadoyu bekleyin hala cok beklersiniz. |
sağlam bi rico alexi katlar ama kendine gelemedi bi türlü |
hemen harcamayın Ricardinho yu adamın ölüsü alex i katlar |
Ne zaman be rico ...alex hatta lıncoln den daha büyük meziyetlere sahip ama olmuyor işte bir türlü beklenen formu gösteremiyor |
forma ıstedıgıne gore ozellıkle marsılya macında destan yazacak gıbıme gelıyor..d.cısseyı top edecek.... |
istemekle olmuyo haketmek lazım gerçi haketmeyenlerde giyiyoda ayrı bi mevzu |
Ya nasıl Alex den iyi diyebliliyonuz şaşıyorum size arkadaşlar..! Alex'in Ezikbahçeye kazandırdıkları ortada..! Kaç gol atıp, attırdığı da ortada..! Hayret ediyorum bu yorumlara..! |
Türkiye`de Saat: 03:13 . |