![]() |
biz beşiktaşlıyız gerisi yalan |
Bazı haysiyetsizler yüzünden, bazı onurdan-gururdan yoksun kişiler yüzünden semih gibi garibanlara yüklenmek yanlış olur bencede.Onun hiç bir günahı yok sonuçta.Tabiiki bende milli takımın santraforunun semih olmaması gerektiğini düşünüyorum ama o olmasa mehmet yıldız olacaktı.Pek bir fark olacağını sanmıyorum bu yüzden.Bunlar zorunluluktan kadroya girebildiler.Yoksa forvette olacak isimler;Fatih Tekke,Halil Altıntop,Gökhan Ünal,Nihat Kahvecidir.Sakatlık olmadığı sürece tabi... |
semih iyi futbolcu değil ki attığı goller de bir o kadar basit.ayrıca ibrahim kaş çok iyi olacak inşallah o zaman konuşsun boş beyinliler. |
yakışmaz bize ama o adamdan da bi nane olmaz |
Alıntı:
|
Birakin ya, bunlar hepsi Besiktas karsiti adi insanlar. Hic biri kora kor dise dis hareket etmiyor. Öyle olsa bizim 100 kisii onlarin binlercesiyle bas eder ama ne yapalim bizim Baskanimiz basiretsiz. Bizi resmen kurda kusa yem ettiriyor.Konuyla belki pek alakasi yok ama ben genede söylim. Bu takimin transfere felan ihtiyaci yok. Masa basinda karsimizda serefsizler olmasin biz hic kimse durduramaz. |
Türkiye`de Saat: 13:44 . |