![]() |
Şampiyon gibi karşılandılar Siyah-Beyazlı taraftarlar Başkent'te Beşiktaş'ı şampiyonlar gibi karşıladı. 24.11.2007 Siyah-Beyazlı taraftarlar Başkent’te Beşiktaş’ı şampiyonlar gibi karşıladı. Esenboğa Havalimanı’nda teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve kaptan İbrahim Üzülmez’e çiçek veren Beşiktaşlı futbolseverler, meşalelerle takımı desteklediler. Sivasspor maçında yönetim başta olmak üzere takıma tepki gösteren taraftarların, dün futbolcuları bağrına basması dikkat çekti. |
yazık ulan bu sevgiye.taş olsa çatlar bunun karşısında.sabır sabır bitirdiniz bizi.ne zaman şuraya iyi bi şeyler yazacağız ço merak ediyorum. |
Bu sevginin de karşılığı veremezseniz bu günkü maçta utanın bence :( |
bakalım ben bugun maçta olacağım değecekler mı bu karşılamaya bu sevgiye bakalımm... |
Hakem dediniz,taraftar destek wermiyo dediniz.Bakalım yarında yenemezseniz ne diyeceksiniz çok merak ediom walla... |
Valla bnde :( |
saha kotuydu olabılır :):) |
ne olursa olsun onlar her zaman şampiyon zaten..ağlatsalarda üzselerde gönül ferman dinlemiyor işte.. |
Yenilmemiz sizi mutlu mu ediyor? Yenilince oraya şu futbolcu bu futbolcu yenildi diye yazılmıyor Beşiktaş yenildi diye yazıyor. Son zamanlarda taraftar olarak da yeniliyoruz. Üzüntü verici bir durum... :s: |
Türkiye`de Saat: 03:59 . |