![]() |
Marsilya'yı yeneceğiz BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Kenan Öner, sıkıntılı bir dönemin ardından gelen OFTAŞ galibiyetinin büyük moral olduğunu söyledi. Öner, "Marsilya maçı büyük önem taşıyor. O maçı da kazanacağımıza inanıyorum. Bu takımın ağırlığını kaldıramayan oyuncu, ocakta gidecek" dedi. |
İnsallah besiktasa güveniyoruz insallah bu duyulan guven sarsilmaz cunku sevinmek icin sevmedik... |
Oftaş maçındaki gibi oynarlarsa zor ama bu kimlikten sıyrılırlarsa muhteşem destekle geçeriz Marsilyayı... |
Ben Marsilya maçından umutluyum ama Porto maçı çoooooook zor.. |
yapılmayan savaşların mağlubu olmaz.biz ne zorluklar gördük ama hiç biri bizi yıkamadı.hala bizi yıkmaya tribünleri bölmeye çalışan insanlar var.biz beşiktaşız ve yıkılmayız.yeterki birlik olalım ve beşiktaşıma destek çıkalım.marsilyayıda portoyuda yenecek güçteyiz ve yeneceğiz.yenemezsek dünyanın sonumu asla değil biz geçmişe değil önümüze bakalım ve birlik olalım |
inşallah yeneceğiz |
oftaş maçındaki futbolla 9 tane yersiniz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
zaten kazanmak zorundasınız...madem affedelim istiyorsunuz önünüzdeki 4 lig maçını 2 şl maçını alın... |
hadi hayırlısı inşallah yneriz |
ben kesnlikle galibiyetn geleceğine inanıyorum... |
inşallahh...Yenemezsekk sorunlar bitmezz.. |
once inanmak gerek |
inşallah kazanacağız |
Alıntı:
|
yeneriz inşallah yaa valla çok ümitliyim ama diğer maçta çok onenmliii |
inşallah alırız en azından son maça kadar umudumuz sürer olasada mücadele ederiz güveniyoruz sizlere başaracak güçteyiz |
önce inanmak lazım demişsiniz ama bu takıma nasıl güvenip inanalımya arkadaşlar yapmayın..! Dosdoğru oynayan adam yok denilecek kadar az bu takımda...! |
İnşallah alacağız... Güvenmek lazım... |
sus len bir de konuşma .Allahta liverpoolu yendik değilse 0 çekmekten korkuyodum ezikler gibi. |
Marsilya Gb Oftaş deil.. inşallah.. |
beşiktaşın agırlıgını kaldıramayan yönetim bi çekip gitse herşey düzelicek ama nerdeee.oftaş maçındaki gibi oynayın bi 8tane yiyin bak o taraftar sizi napıyo.sivas maçında milleti zor tuttuk sahaya girmesinler diye bu maçta tutarsak namertim. |
valla yenmekten başka caremiz yok gibi görünüyor yenemezsek havlu atıyoruz bunun inş futbolcularda haberdan olup öyle düşünmeliler ama icimden bir hiiss bu macı kazancaz gibi geliyor tabiki hayal kurmak bedava |
Alıntı:
|
arkadaşlar bir ara cok dikatli sipikeri dinledim adam sanki özellikle 1-1 kin sanki bizim macı kaybetmiş gibi konusuyordu ve 1-1 olduktan sonra ve öncesi hakem sanki biraz marsilyagı tutuyormuş gibi geldi onların ikili mücadelede direk faul verdi ne yazık ki bize o kadar faul kazanamadık yanlışsam düzelttin ama taraftar her zamanki gibi mükemmeldi |
Türkiye`de Saat: 07:10 . |