![]() |
ah ah nerde Ilhan gibi ruhunu herseyini sahaya veren futbolcu gelse nobreyide bobyuda burakida higuenide hepsini gol diye atar valla |
İlhan Mansız geri dönüyor ! http://image.haber3.com/haber/95408.jpgMilli Takım ve Beşiktaş'ın efsane isimlerinden İlhan Mansız sahalara geri dönüyor. 26 Kasım 2007 09:00 Ve İlhan Mansız yeniden yeşil sahalara dönüyor !.. Bir dönem Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın sembol ismi olan ancak ardarda yaşadığı sakatlıklarla yeşil sahalara veda kararı alan İlhan Mansız profesyonel futbol yaşamını sürdürme kararı aldı. Ligtv.com.tr'nin haberine göre Show TV’de yayınlanan Buzda Dans yarışmasında yarışmacı olan İlhan Mansız geçen haftaki programda futbola tekrar başlayabileceğinin sinyallerini vermişti. İlhan, bu haftaki programda da futbol hayatına döneceği yönündeki konuşmalara açıklama getirdi. Mansız, daha önece aldığı Mayıs ayının sonunda futbolu bırakma kararını bu yarışma süresince sürdürdüğü ağır antremanlar ve yoğun çalışma temposunun dizinde bir sorun yaratmaması nedeniyle yeniden değerlendirdiğini söyledi. İlhan Mansız, yarışmadan sonra profesyonel futbol hayatında dönmek için çalışmalarını yoğunlaştıracağını belirtti. Hangi takımda futbol oynayacağı yönünde gelen soruyu ise İlhan Mansız “Halkgönlümden geçeni biliyor ama hangi takım bana kapılarını açarsa” şeklinde yanıtladı. |
yakışıklısın karizmatiksin kızlar senin tostunu yesin alemde teksin değişilmezsin ilhan mansız sen bizim herşeyimizsin |
ilhan sahaya gool dedirt kartala |
rüştü ye verdiğimiz o parayı m.yozgatlıya verdiğimiz o parayı neden kendi tarafımızdan birisi olan yani İLHAN MANSIZa neden vermetelim İLHAN MANSIZ onalardan daha yaralı olacaktır (ben kendi şahsımca böyle düşünüyorum):) |
kapımız herzamn acık ona keske gelse |
35 lik rüstüye birton para veren yönetim neden 32 lik ilhani ve 100% yarali olacagini düsündügümk birisi ve spikerlerin Ilhan vurduúu ggooooooooooooooooooool seslerini yine bize dinlettirecek birisi gol attiginda pencelerini yukari kaldirip sevinecek birisi Besiktasimiza gelmesin...en azindan nobreden yozgatlidan diattadan bakiden ali tandogandan fazla para alacagini düsünmüyorum ama katkisi 10 kat daha fazla olacaktir |
Oldu bide Noumayı sıfoyu da cagıralım tam olsun |
İnşallah gelir..! Ölüsü yeter İ.Mansız'ın...! |
ilhan keşke gelse. onu seyretmek bile yeter. Haa şuda var ilhan şu aralar bu şekilde konuşmaya başladı. Aceba şu yarışmada oy toplamak içinmi yapıyo. Aklıma geliverdi valla. |
Türkiye`de Saat: 15:37 . |