![]() |
Nobre istim üstünde Nobre istim üstünde Son maçlarda kulübeden çıkamayan Nobre'nin, Marsilya karşısında oynayabileceği belirtiliyor. OFTAŞ maçında vasatı geçemeyen, futboluyla da umut vermeyen Higuain'in yedek kulübesine çekileceği, forvetin Nobre- Bobo şeklinde olacağı öğrenildi. |
Bobo-nobre arkalarındada delgado oynasın işte....Maç inönüde olduğu için mutlaka nobreylen başlamalı bence.Adam rakip defansı 90 dakika zorlayacaktır,hava toplarına elinden geldiği kadar çıkacaktır ve bobonun daha rahat olmasını sağlayacaktır.Nobre kilit adam olabilir bu maçta... |
evet bu maçta nobre ile başlanmalı |
Nobre oynuyorsa Yandık o zaman...! |
defol nobre 2 senedir naptı ki 3. sınıf forvet ahmet dursun bile bundan daha iidi |
Alıntı:
sen nediyon be 3 sinif forvet ahmet dursun ahmet dursunun besiktasa katkilarini unuttun galiba sen |
higuaun son Oftaş maçında çok kötüydü. Hoca bu sebepten ötürü maça nobre ile başlamayı düşünebilir.Ancak bende nobre nin bi katkısı olacağını sanmıyorum. |
Yahu, Higuan deplasman futbolcusu, kontra ataklarda hep isine yarar. Marsilya ya nasil bir taktikle oynayacaksan ona göre futbolcu koyacaksin ilk 11e. Nobreye gelince, febeden yedigimiz ilk ama son kazik da olmadi. Devre arasinda üce bese göndersinler!!1 |
Eyvah!!!!!yine Nobre........ |
higuain oynamalı. |
Türkiye`de Saat: 16:25 . |