![]() |
Formamı çok özledim Formamı çok özledim KARTAL'IN genç yıldızı Burak Yılmaz, ilk 11'de forma giymeyi özlediğini söyledi. Bu sezon beklenen performansı sergilemekte zorlandığı gözlenen Burak, "Talihsiz bir sakatlık geçirdiğim için bekleneni veremedim. Ama artık hazırım ve başlama düdüğüyle birlikte sahada olmak istiyorum" diye konuştu. |
in$ hemen iyileşir ve takıma geLir.. |
Yaw hazır halinide gördük senin...Kendini bitirdin.Hiç bir aşama kaydedemezsen üstünede gerilersen olacağı budur işte... |
formayı özlemekle olmuyor bu işler formayı kapınca kendini göstermen lazım yoksa daha çok özlersin |
Ya Burak ne zaman hayırlı bişey yaptında özledin formanı..! öfff bea.! |
Belli ki bu da bir istikrarsızlık abidesi olucak. |
burak'a bak sen... senin en iyi zamanınıda biliriz biz |
ahhh formunda olsan senin gibisini bulamayız da |
Burak ve ibrahim akının bu takımdan ayrılmasına nedese gönlüm el vermiyo. |
insallah bundan sonra iii olursun insallahda formayi kaparsin:D |
Alıntı:
|
burak' ın en güzel günlerini bilirim ben ne kadar destek çıksan boş burak' a tecrübe kazanması lazım çok fazla güvenildi beşiktaş forması emanet edildi istenileni yapamadı burak' a kadar çok adam var ama burak da bunların içinde formayı hak etmesi için bugüne kadar çalıştığından çok çalışması gerekiyo istikrarı bozuk her hafta değişik oynuyo..hayırlısı olsunn takım için. |
iyi yere koşuyosun ama son vuruşların kötü yani beceriksizsin. |
en kısa zamanda sahada gormek istiyoruz |
istikrarlı ol al formanı verme kimseye :) |
hikaye sin sen |
Alıntı:
|
şu anki formuyla formayı kapması zor hala arzulanan oyunu sergileyemedi sakatlıktı formsuzluktu vs son bir şansı hakediyor bence. |
Alıntı:
|
burak gbırlıgı vede trabzon maclarında bence ıyıydı.trabzon macında daha ıyı gordum olacak burakta ıbrahım akın ne olacak bılemıcem... |
ancak antalyasporda formayı kaparsın sen. |
il geldiğinde neydin be sen bu istanbul senide bozdu:D |
biraz kendisini sahaya verse adam olcak ama... |
hayirli bisey yapsada desem ok özlemisdir formasini ama nerde.... |
Türkiye`de Saat: 14:50 . |