![]() |
HaYaT müştereRek..ŞiMdi güL bakalım ezikFB... '3' te yetmez 5 tane ver ver WER ALLahıM veR... Şimdi gülsün bakalım beste hırsızLarı... |
katılıyorum |
aslinda 5 tane atsalardi süper olurdu neyse 3 de iyi kar kar dir :D:D:D |
ee bunlar çok güldü zamanında boşuna demiyorum allahın sopası yoktur diye şimdi bunlar kadı köydede kaybedip te elenirlerse kimse şaşmasın gol atmak için atak yapacaklar bir kontra yerlerse carlos zaten forvet gibi hep ilerde olur ozaman işte bu 3:0 ı da ararlar |
siz güldünüz bizler agladık şimdi sıra sizde daha fazla olsaydı kkeşkee...ama olmadı daha beter olursunuz inş... Avrupa sizin neyinize haydi EDİRNE ÇELTİK Kupsınaa .......... :D:D:D |
F3N3RR İN3Rİ Y3N3RRR |
hırsız g.tler az bile yediler |
Bence böyle düşünmek yanlış.Biz başaramıyorsak onlar başarsınki bir sonraki seneler avrupa kupalarına daha rahat gidelim deyilmi...We de artık 4. torbadan girmekten bıktık.3-2 torbalardan girsekte rahatlasak... |
ah aahhhh cok dua ettim 9 yesinler diye ama beceriksiz inter oynamadiki ... adamlar 3-0 yenildi yine bugünkü gazetelerde avrupa fatihi fener falan diye yaziyor bu ne bicim medya anlamadim yaaaa...ama cska moskovayi cok küccümsediler istanbulda yenilecek ezikler |
adamlar golleri biraz daha erken atsalardı farkın artması içten bile deildi |
İnter takım değil ki!!!İkinci turda dişli bir rakiple eşleşirlerse eminim ki elenecektir...Dünkü fbyi liverpool o vaziyette yakalasa eminim ki maç 8den farklı bitmezdi...O inter bile manciniye rağmen 5 atabilirdi maçta.Ama 3de kaldılar beceriksizlikleri sonucu...Fb neolursa olsun gruptan çıkacaktır ama...Çıkmazsa kendi keriziliğidir... |
adamlar kendilerini sıkmadan 3 gol buldu bu oyunuyla bile inanılmaz 2-3 gol kaçırdı. maç 5-0 da bitiverirdi. |
arkadaşlar 1 yarı da gol yeselerdi vallahi çok daha farklı olacaktı inşallah ruslar da yener |
Birakin Interi felan. Bunlara biz 5 tane atmadan benim cigerim sogumaz. Ulan resmen cigerim yaniyor arkadas |
:D:D |
insallah gruptan cikamazlar ezikler |
ilginç yorumlar..üzüldüm ben..fener taraftarının bize gülmüş olması fb takımını avrupada desteklememizi gerektirmez ki..yani ben öyle hissedemem en azından.. saygılar. |
bir italyan takımı için 3-0 gayet yeterli bir skor ingilizler gibi buldumu acımamazlık yapmıyo ki adamlar atsalar en az 3 gol daha atarlardı ama 2-0 dan sonra oyunu rölantiye almaya başladılar... Bu arada avrupa da ben de diğer takımlarımızı destekleme taraftarıydım ama son liverpool maçından sonra yapılanları görünce bu fikrim tamamen değişti ne halleri varsa görsünler yenilirlerse de seviniyorum artık... |
isteseler 5 te atarlardı ama oynamadılar... |
Ya adamlar beceriksizdi gerçektende. kadroda L.Figo ve H.Crespo olsaydı bu maç farka giderdi..! neyse başka bahara :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
güzel olmus... |
ezikler bizim grupta olsalardi 1 puan yüzü göremezlerdi baksaniza bizim grupta daha hic birsey belli degil birakin birinciyi ikinci ücüncü sonuncu hicbirsey belli degil cska moskova psv eindhoven inter ne ki bunlar |
GUN GELİR DEVRAN DONERDEMİŞTİK İNŞALLAH FENER UFA BİDEKUPAYA GİDERRİZZZ |
...kler |
Eziklerin Avrupadaki en büyük başarısı 36 lık carlosu yıllık 7 milyon avroya fenere getirmesidir.:D |
arkadaşlar şuda var Liverpoll ne bir inter nede PSV. bunuda kimse unutmasın. İnterin bence oyun olarak marsilyadan farkı yok. |
bunların başınada gelecek merak etmeyin.tur atlamaları kesin gibi bişey.ingiliz takımı hangisi olursa olsun eğer febeyle eşleşirse aynı tarifeyi uygular bunlara. |
resmen oynamadı inter. karşılarında bir ingiliz takımı olsaydı farklı olurdu. |
arkadaşlar ne çabuk unutuyosunuz yaa. adamlar liverpool maçından sonra neler dediler. lig maçında kendileri gol attıktan sonra tv ye 8 işareti yaptılar. biz neden yapmayalım. sonuçta büyük ihtimalle gruptan çıkıcaklar ama ben istemiyorum açıkçası |
********lere inşaallah konuşmaz artık ama onlarda o şahsiyet o gurur nerde |
yaaa allah büyük işte bak böyle olur dalga geçenler dalga konusu olurlar gün gelir... O GÜNDE BUGÜNDÜR!!! |
gelecek inönü macinda tüm tribünler "3" isareti yapilsin...... |
fenerin yediği ikinci gol çok komikti.. |
ya ınterde fıs pendıkspor daha ıyı valla fb bı bızım grupta olsa dagıtırlar onu |
Türkiye`de Saat: 04:49 . |