![]() |
istedik mi yeneriz..biz zoru seweriz.. |
inönü faktörü inönüde oynadığımız topun yarısını deplasmanlardada oynasak bu takım çoktan garantilemişti gruptan çıkmayı...benim adım cengiz ise beşiktaş poroyu yenecektir...yönetim bütün gözünü artık şamp.ligine odakladı..bence onlar extradan bir motive yapacaklar.buda beşiktaşı galibiyete götürecek...allahım inşallah yeneriz... |
Gelinen şu noktadan sonra şansın az ya da çok olması hikaye kaybedeceğimiz hiçbirşey yok sahaya çıkıp Beşiktaş tarihine geçme fırsatı ellerinde. bu bilinçle oynayacaklar ve ben bu maç için son derece inançlıyım. |
porto yenersek tamam bu iş inanın çocuklar !! |
ya arkadaslar neden ümitsizsiniz ilk maca bakin 90 dakika portoyu kendi yarialanlarina hapsettik ama adamlar geldi son dakikada 1 gol ve 3 puani aldilar neden terside orda olmasin onlar oynasin biz golümüzü atalim ve grup lideri olarak cikalim bu gruptan...ben inaniyorum Besiktas portoyu yenecek diger macta berabere kalacak biz grup lideri olarak liverpoolda ikinci olarak cikacagiz bu gruptan...yeterki biz ve futbolcular INANSIN |
belkı hayrımıza olacak.beraberlık yetse bıze bence kaybederdık ama sımdı kaznmaya gıdıyoruz.bence her zaman kazanmak beraberlıge yatmaktan daha ıyıdır.keske mac ınonude olsaydı ama ınancım tam |
NE OLURSA OLSUN BEŞİKTAŞLIYIZ BİZ ARKADAŞLAR ŞANSIMIZ VAR VEYADA YOK |
Gruptan çıkmak zor ama imkansızda değil. Çıkarız yada çıkamayız ama dün akşam gerçekten hem iyi hemde biraz şanslıydık. |
inanın arkadaşlar yeneceğiz gruptan çıkacağız |
oynanmadan bitirdiniz kafanızda be eğer delgado bobo tello hepsi iyi bi gününde olursa olarıda yeneriz ilk maçı unutmadık hala |
Türkiye`de Saat: 07:04 . |