![]() |
Hesaplar.. Hesaplar... Hesaplar..... http://img519.imageshack.us/img519/4...board02oh8.jpg Marseille 20:45 Liverpool Porto 20:45 Beşiktaş Buyrunn |
karma karisik valla nolcak bilemiyoruz isin acikcasi :D |
yaa böyle puan durumu olamazyaa yenen takım bir üst grubu cıkyor yaa cok heycan verici |
biz 2. oLaRak bu qRuptaN çıkarız.... |
liderin çıkamama sonuncunun lider çıkma ihtimali var çok garip en heyecanlı grup |
Marseille - Liverpool berabere kalabilir bence bisde yenersek işlem tamamdır inş.yeneceğis |
Böyle bi grupta yer aldıımızdan dolayı sewiniyorum... |
eet aynen öle..çok heyecanlı olmaya basladıı bu işş :D |
!!!!güvenin!!! liverpool lider bizde 2. çıkarız..bu kadar basit.grup tersine dönecek yani:itsme: |
Ya biz yendiğimiz takdirde çıkmamız garanti değil mi ben mi yanlış görüyorum.. Biz yenersek port o 8de kalır biz 0 9 7 puanlılardan kim yenerse birinci olur bizde ikinci gideriz |
Porto yu yendikten sonrasını hesaplamam bile. |
!!!!güvenin!!! Alıntı:
|
bizim porto maçını almamız diğer maçın beraberlikle bitmesi lazım ki final maçı olacağı için iki takımda bastırıcak biz yenersek her halükarda çıkarız diğer maçın sonuxuna göre 1. veya 2. çıkma durumumuz net değiL |
Sinan Engin in dediği gibi en zor grup bizim grupmuş.yok böyle bişey son hafta 4 takımda potada.Porto maçında artık insanüstü bir mücadele lazım çıkacaklar sahaya yüreklerini koyacaklar hep birlikte sonucu göreceğiz. |
bı zaman uefa de besıktas lazıo macı vardı hatırladınız mı 2-0 bıten ole olmasından korkuyorum bızımkıler bastırınca golu onların atmasından o zaman 100. yıl kadrosu vardı ıns bole olmaz bızlerı mutlu edeler... |
pardon 2-1 |
ÖYLE VEYA BÖYLE YENMEK ZORUNDAYIZ PORTOYU |
yendikmi hesap cok basit grup lideri olarak cikariz(diger karsilasma berabere bitecek) ve kuralarda 1. torbada oluruz ve ezikler ikinci torbadan cikacaklar düsünsenize ceyrek final BESIKTAS - ezikbahce ...ne süper olur onlari Inönüye gömeriz tabiki kadiköyede kocalarindan korkularina ne yaparlar bilemiyorum |
hiçbir türlü UEFA'ya gidemiyoruz yensek de yenilsek de berabere kalsak da çok ilginç oldu. Ama yenersek belki de 1. olarak gruptan çıkıyoruz diğer maçın berabere bitmesi halinde.. çok ilginç oldu gerçekten.. |
guruptan lider çıkma şansımız bile var |
arkadaşar yeneceğiz ve çıkacağız ınanınnn |
FENER ÇIKAMAZ BİZ ÇIKARIZ PORTOYU YENERSEK LİDER ÇIKARIZ.MARSİLYA-LİVERPOOL BERABERE BİTER. HİÇ KİMSENİN ŞANS VERMEDİĞİ BEŞİKTAŞ LİDER OLARAK ÇIKARSA AVRUPADA NE SES GETİRİRİZ..HELE BİDE FENER ÇIKAMASSA NE GÜLERİM HE :) |
Evet nereden nereye geldi olay değilmi. Hala bu kadr enteresan gurp olduğuna inanamıyorum. Çok ilginç Yensek lider oluyoruz ama onun dışındaki hiçbirsonuçbir işe yaramıyor ve sonuncu oluyoruz. Çok ilginç. Porto maçı çok zor olucak, çünkü sonuçta porto lider ama onunda garanti dğeil belki oda sonuncu olabilir :D:D Her iki maçta kıran kırana geçicek , yenersek hiç öbür maça falan takılmaya gerek yok kim gelirse gelsin yani, portoya iyihazırlanmak lazım hatasız gitmek lazım. Ligde oynayacağımız maçta bazı önem futbolcuları idnlendirmemiz lazım delgado bobo tello vs. |
ya biz portoyu yenlimde digeri önemli değil bi tarih yazalım ya... |
tabıkı 1. cıkcaz |
fener çıkamazda biz çıkarsak fenerlilerin çekecegi var benden :D:D:D |
ya hesaplar çok karışık deil biz ya avrupaya veda ediyoruz ya da gruptan çıkıyoruz 3.lük die bir şey yok. Eğer biz yener de diğer maç berabere biterse herşeyleri aynı olduğu için liverpool un bze 8 atması bir işe yarıyor ve liverpool gruptan çıkıyor. Bunun dışında olasılıklar gayet açık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yenersek cıakrız :D:D::D:D |
Alıntı:
|
aslında marsilyayı daha farklı bi skorla yenmiş olsa idik yani marsilyaya ikili averajda üstünlük sağlayacak bi sonuç alsa idik portoda alıncak bir beraberlik bile bizim uefa kupasına gitme şansımızı getirecekti ( tabi liverpolun marsilyayı yenmesi gerekcek))ama malesef yapamadık ikili averajda marsilyanım gerisinde kalacağız onun için uefa şansımız hiç yok ya portoyu yenip lider veya ikinci olarak ikinci tura geçeceğiz yada avrupaya veda edeceğiz hesap bu kadar basit |
Türkiye`de Saat: 22:46 . |