![]() |
İnönü'de samba Marsilya karşısında Şilili yıldızın frikiği ile öne geçen siyah-beyazlılar Fransızların golüne Bobo ile yanıt verdi ve "Bu iş daha bitmedi" dedi. Kartal rövanşı aldı Beşiktaş , Şampiyonlar Ligi'ndeki beşinci maçında İnönü Stadı'nda bir kez daha tarih yazdı. Deplasmandaki maçta iyi futbol oynamasına rağmen rakibine 2-0 mağlup olan siyah-beyazlılar, İstanbul'da rövanşı almayı başardı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, Şilili yıldız Tello'nun nefis frikik golüyle öne geçti ve ilk http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dyarı biterken soyunma odasına 1-0 önde gitti. Sahneye Bobo çıktı İkinci devreye Fransızlar daha iyi başladı. Marsilya, 66'ncı dakikada Taiwo'nun yaklaşık 30 metreden attığı golle skora denge getirdi. Herkes "maç bu skorla bitecek galiba" derken sahneye Bobo çıktı. Beşiktaş'ın sambacı yıldızı, bitime iki dakika attığı golle Kara Kartal'ı İnönü'de uçurdu. Siyah-beyazlılar bu sonuçla gruptan çıkma şansını son maça taşıdı. |
2. yarının başı ne kadar geriye çekildik yaaa. sinir oldum. |
Alıntı:
ertuğrulun hatası 10 dakika baskı yedin hemen bişeyler yap oyunu soğut.en mantıklısı dökülen riconun yerine nobre-higuan ikilisinden birini al sahaya.golü yedik yine mantık hatası.adamların defansa çekildiği zaman ibrahim akın oyuna girdi.Allah sonumuzu hayır etsin. |
samba böyle yapılır |
dün ibrahim akin dikkatimi cekti.... sanki hic top oynamak istemiyomus gibi bir hali vardi.....hic bir katki yapmadi ve pas hatlarindan sonra hic topun pesinden kosmadi..... ibrahim akin lütfen ocak ayinda satilsin!!! |
Herşeye biraz daha dikkat etmek gerekiyo bu saaten sonra...Riconun performanı beni hiç mutlu etmezken.Delgadoya hasta kaldım... |
harıka goldu tellonunkı :) bobonunku zaten yıktı trıbunu :D rıcoya fazla sabrettıler |
Taratarımız her zaman ki gibi tüm dünyaya büyüklüğünü gösterdi....! |
ibrahim akın ve rico bu takımı haketmiyor. |
Türkiye`de Saat: 01:41 . |