![]() |
30 metreden gol mü yenir? Beşiktaşlı taraftarların bir kısmı, kaleci Rüştü Reçber'e tepki gösterdi. Marsilya'lı Taiwo'nun yaklaşık 30 metreden vurduğu şutu kurtarmayı başaramayan Rüştü, pozisyonda adeta hayal kırıklığı yarattı. Tecrübeli file bekçisi, maç sonu yapılan röportaj teklifini ise moralinin bozuk olduğu gerekçesiyle geri çevirdi |
TAKIMDAKİ TUM FUTBOLCULAR ÇOK İYİYDİ BAŞARILAR |
top çok sert geldi rüştünün önü kapalıydı son anda gördü ama o setlikte gelen topu son anda kurtaramazsın dokundu ama yetmedi ben beyendim rüştüyü bu maçta |
Kardeşim oda yenmeyecek gol değildiki. Herif ne vurdu öle. |
rüştü golü bencede hatalı yedi ama hatalı gol yiyen tel kaleci rüştü değil |
biz zaten normal bişey yapamıyoruzki.ya sekiz tane yeriz yada böyle yılın golünü yeriz.artık şu kaleciden yana şansımız gülsün.cordoba'dan sonra istikrarlı bi kaleci bulamadık hala. |
rüştü ısınırsakaleyi birdaha bırakmaz bence |
evet top çok sert hızlıydı ve rüştü son anda gördü topu |
taiwo kızmış arkadaşlar...ööle topa vurulurmu ya kamera yakalayamadı topu rüüştü napsın....gerçi berabere bitseydi maç çok eleştirildi rüştüde şimdi gereği yok.... |
SAGLIK OLSUN ARK.LAR YENDİK YA SORUN DEĞİL |
hatasız insan olmaz futbolcularda hata yapıyor ama kalecinin hatası pahalıya mal oluyor. ama topu görmedi sanırım o da yemek istemezdi o golü. |
rüştü zaten hep topu görememekten şikayetçi liverpol maçındada aynı şey olmustu göremiorum dio hep başkada bişi demiyo |
gitmeyin üstüne yendik işte öle şutuda 5 yılda b çeker zaten başarılar darısı portoya |
neyse yendikya olur böyle şeyler. |
Çok sert geldi,çıkarması çok zordu.Yeter ki böyle goller yiyelim.Öyle saçma sapan goller yedik ki insanın çıldırası geliyor. |
Gazetenın ıs guzarlıgı yne maksat galıbeyıtı bısekılde karalamak moral bozmak ezıkler 3 yedeı ama o gazetede butun ezıkler kahraman |
Turkıyenın gelmıs gecmıs bızm gordugumuz en ıyı kalecısı hala da oyle daha ıyı yok kıskanan lar catlasın bos verın |
olur böyle hatalar kazandık sonuçta |
Ben beyendim rüştüyü bi hatası yoktu çok fazla.Goldede yapılabilck pek bişey yok... |
ya arkadaslar cok sert bı toptu ve kalecının onu kapalıydı o yuzden kurtaramadı.ama tum oyuncular cok ii mucadele ettı |
irdelemeye gerek yok. sonuçta yendik marsilyayı. inanıyorum ki portoyu portekizde yenicez. buna yureten inanıyorum. dananın kuyrugu portoda kopacak. ilk maçtaki gibi şanslı olamayacaklar. |
rustu napsin adam oyle hizli vurduu kii bide son anda gorduu dun beyendimm rustu abiyi |
dün bence baki bile iyiydi:D hepsini tebrik ediyorum. |
YENDİK YA ARTIK NEYİN TARTIŞMASINI YAPIYORUZ.. hem biz o golü yemeseydik ikinci yarıya kötü başlayan Beşiktaş hırslanmayacaktı ki... |
adamın ayagına ıyı oturdu |
elinden geleni yaptı ama içeriye tokatladı.neyse sağlık olsun maç kazanıldı bu olay büyümedi. |
Bence topu tokatlamaya çalışacağına yumruklasaydı golü yemezdi..! Ama sağlık olsun.! Umarım Porto maçında bir dangalaklığa imza atmaz kalecilerimiz..! |
adam nasıl vurdu öyleee |
Türkiye`de Saat: 23:03 . |